Det finns inget sötare


Lördag

Lördagskvällar kan vara den mest värdelösa kvällen att hänga på facebook eller twitter. Alla "fylleuppdaterar" internskämt och gillar varandras statusar. Godnatt


Dåligt

Hemmakväll med familjen. Precis vad som behövs just nu. Imorgon skulle jag egentligen spela dm-final men nej för mina jävla knän vill ju inte att jag ska få ha kul. Döö


Grattis på födelsedagen farfar!

Oj vad jag saknar dig..


.

Har man inga förväntningar så blir man inte heller besviken.


Isen var tjock

Klockan är elva och jag är sjukt trött.. Vi tränade till halv tio idag och vi var typ 8 stycken, ganska dåligt då vi andra tar oss dit och tränar sent. Men men, varje gång man inte tränar, tränar någon annan för att bli bättre och det var precis det vi gjorde idag. Träningen var rolig!

Dagens skoldag var meningslös, den kallades för "Framtidsdagen" och innehöll massa info om högskolor. Jag gick hem efter halva dagen. Då satte jag mig i solen i någon timme innan Camilla kom hit. Vi satt och pratade länge om allt möjligt och det var så kul att träffa henne igen!!

Jag fick nyss reda på att vår första lektion är inställt imorgon, så synd. Detta betyder att jag börjar 12 och har sovmorgon, mmmm godnatt!


come alive


.


Så jävla gött!!!!

Endre


Rättelse

Haha jag läste igenom mitt tidigare inlägg och de lät som jag skulle hjälpa pappa att äta lunch, så var det inte! Först hjälpa pappa, sen ska jag äta lunch.


Då vill jag inte längre vara med

Den värsta dagen på hela veckan är här.. Måndag. Måndag = styrka. Så så så tråkigt. Jag vill bara vända mig och somna om nu.

Efter styrkan ska jag hjälpa pappa och äta lite lunch, kanske blir det gymmet med Issa sen också. Ikväll är det iallafall träning och sen har jag lovat Ewa att se på matchen. Endre möter ju Mora och den tv-sänds.
Nu måste jag gå upp.. Ha en fin dag!


Söndagskväll

Going the distance, bra film!


Mitt lag


glugg

nu måste jag få skriva av mig lite.
jag en har glugg, ingen människa kan ha missat det. eller jag har inte en glugg, jag har mellanrum mellan alla mina tänder i överkäken. jag tycker själv att detta ger mig ett barnsligt leende. som liten sa tandläkaren att det inte går att göra någonting åt den så jag tänkte inte mer på det. men nu som äldre har jag börjat störa mig på det. då var jag hos en tandläkare på lasarettet och han sa att man kan ha tandställning men att det troligtvis blir massa krångel då jag egentligen har ett bra bett. sen berättade han att man kan sätta på som "lösnaglar" på tänderna så dom blir bredare. (problemet var tydligen att mina tänder är en storlek mindre än andras) så just nu har jag beslutsångest som bara den. inom två veckor skall jag ha bestämt mig.
ska jag ha tandställning, "bredda" mina tänder eller ha kvar dom som dom är?

 

fyfan vad jag längtar till kval


det är med dig jag blir hel


Never never never

De är fint väder på dagarna och det är skönt! Imorgon är det fredag sen helg. På lördag är det match sen ska jag jobba och på kvällen är det lagfest! Nu ska jag duscha.

Jag blir så arg på människor som snor ens energi. Hejdå!


En och annan

Igår tog jag en spruta för att jag ska kunna åka utomlands. Jag skulle kunna stanna hemma från skolan pga smärtan jag har i armen idag.. Men det är de ju helt klart värt när vi ligger där i Egypten och solar!
Förutom sprutan var de en bra dag igår, jag var på styrkan och sen åkte jag och Issa till gymmet, det var fint väder hela dagen och väldigt varmt. Jag hann inte träna på kvällen så jag fick skriva klart alla uppsatser som skall vara färdiga snart så de var en lättnad att stryka dom från att-göra-listan!
Idag är det skola sen ska jag till m & k centrum på lasarettet och sen träningsmatch, efter det ska jag hem till Liv och äta mat. Jag har en lång dag framför mig så nu får jag sätta fart, ha det fint!


Hej, här kommer segertåget

Det blev vinst med 12-2. Fyfan så fult vissa av dom spelade men då blir de ännu roligare att vinna! Vi var iallafall bra och det var kul att spela.
Nu ska jag duscha och ikväll ska jag ta det lugnt, äta god mat, köpa massa godis och träffa Tom. Puss


tagga match!




Gladast är nog räven

Idag har jag jobbat hela dagen 10-18. Fast att det bara är två timmar mer än vad jag brukar jobba så känns det mycket längre. Jag rensade iallafall upp bland alla 748 Conversekartonger för det var behövligt. Så inatt lär jag drömma om dom.

Efter jobbet köpte jag och mamma pastasallad på Ica Maxi och vid åtta hämtade Lina mig. Vi åkte och såg på bio med Micke. Det var vår uppgift när alla andra är i Sthlm och ser teater på Dramaten. Jag är sjukt glad att jag stannade hemma!!
Bion var rolig men jag kommer inte ihåg vad filmen hette, hehe.
Imorgon är jag ledig och på kvällen ska jag träna innebandy, blir kanske gymmet på dagen också om jag hinner. Nu ska jag sova och här kommer en bild på mitt lunchsällskap idag:


You better hold on

Igår åkte vi som sagt skridskor med laget. Det var kul fast jag åkte inte så mycket, jag tycker mer om att dricka varm choklad så det gjorde jag istället!
På kvällen tränade jag Östergarn och det var också kul, det tyckte dom med.
Braaa onsdag!


stuck on replay

SKÖN dag. Fast nu är den inte skön längre för jag ligger här begravd i mina skolböcker. Ge mig studenten
Ikväll ska vi åka skridskor med laget och sen ska jag träna Östergarns herrlag, haha. Imorgon skall jag jobba för klassen åker till Stockholm men jag skall inte med och på fredag blir jag helledig. Inte helt fel.

DAGENS TIPS: Ät Estrellas Spicy Mexican & Sourcream chips. Ååh så goda dom är!



Gå vidare

Jag har dödlig träningsvärk.

Idag hade vi prov i geografi, jag tror det gick helt okej faktiskt. På religionen hade vi diskussioner så nu är jag helt slut i huvet. Vid fyra är det innebandyträning och sen ska jag hem och göra ingenting, för jag orkar inte det. Kanske träffa Tom. Det orkar jag!
Men nu ska jag äta och läsa en tråkig bok.

Idag fyller Skåne år, hoppas du har det bra och att vi ses snart! Puss

 


Världens bästa


Min mamma

I fredags fyllde världen bästa mamma år, grattis i efterskott! På kvällen kom släkten hit och fikade. Det var trevligt! På lördagen jobbade jag och sen åt jag på Crêperiet med mamma, pappa, Rasmus, Tom, farmor och mormor. Det var vår födelsedagspresent till henne, så himla gott!!
Här kommer lite bilder:


Mmm


nu tar jag dej till himlen

åh vilken bra dag jag har haft idag!
vaknade brevid tommen, körde mamma till jobbet, besiktade bilen (helt själv) sen fikade jag hos farmor och hjälpte henne med lite ärenden, klockan var bara 11 när jag hunnit med så mycket.
seeen åkte jag hem till min fina vän jennifer och tillbringade lite av dagen med henne. vi fikade, åt på subway, var hos rasmus och solade. guu så skönt. vid fyra hämtade tom mig och vi åkte och kollade på lägenheter och sedan direkt till träningen. två timmar med laget och sen åkte jag hem. nu har jag precis bakat en kladdkaka, betalat räkningar och beställt saker ifrån fyndiq.
imorgon fyller mamma år så då blir det full rulle igen.
känner mig nöjd och glad. denna känsla ska jag ta med mig och somna gott.

händelsernas centrum