Natt

11.43 bloggade jag i morse, nu är det tolv timmar senare och jag har hunnit med en del Jag har varit på stan med Tom, han hittade en tröja och jag hittade strumpbyxor, jag har ätit julskinka och varit nere hos kusinerna. Vi tittade på filmer från när vi var små, alltid lika kul tycker jag!

Imorgon är det jobb som gäller och på lördag är det nyår sen säger vi hejdå till 2011.

Jag vill ha en lavalampa, jag hade en när jag var liten och de fanns inget bättre än att titta på den tills man somnade. Godnatt!


With you

Idag har jag lust att träna järnet, vill springa och svettas sen känna efteråt att jag måste spy för då vet jag att jag tagit i ordentligt. Tyvärr går det inte pga denna envisa förkylning..
Istället blir det stan för att köpa strumpbyxor till nyårsklänningen som jag köpt. Vet dock inte ens vad som händer på nyår, känns som alla planer dog lite. Jaja, klä upp sig kan man få göra ändå!

Ikväll blir det älskade Lickers och imorgon jobb.


Dag 17 - Det här hade jag på mig idag

Arbetskläder.

jag liksom föll över kanten

Idag har jag jobbat 10-18. Lite jobbigt eftersom jag är sjuk.. Jag har precis ätit, duschat och tänt ljus. Nu ska jag krypa ner i sängen och se Lejonkungen. Ps. Jag saknar dig, mycket!

Upp och ner

Idag ska jag göra ingenting därför tänker jag ligga kvar här i sängen bredvid Mio ett tag till. Vet egentligen inte vad jag ska skriva mer som skulle vara intressant att läsa om.. Sjukt meningslöst inlägg, precis som allt annat.


Snälla låt de vara du och jag en stund till


Jag älskar dig

.


Julklappar

Jag fick: en tröja, en skjorta, duschcreme, ansiktsmask, fotpeeling, en väska, mobilfodral, en kudde, påslakan, trosor, parfym, lotion, body shop set, laptop-chill, skinnhandskar och smink! Och jag är riktigt nöjd!! <3


Christmas time

Blev en sväng förbi stan ändå pga att tvn inte funkade och hur ska man kunna se Kalle Anka utan tv?! Kvällen har bestått av mat, julgrans pyntande, godis och en bra film! Jag ser fram emot morgondagen precis lika mycket nu som när jag var fem år. De här med julen är ett fantastiskt påhitt tycker jag! Lite snö skulle vara pricken över i:et, tack.


Dan före doppare dan

Jag har myst med Tom hela dagen och nu är jag och min kära familj påväg till Lickers och kommer inte in förrens juldagen då utgång står på schemat. Ha en bra jul alla mina 100000 läsare, puss!


Hej jullov!

Fyfan så skönt, nu har jag lov! Just nu är vi påväg till Lickers för att julpynta för de är ju julafton i övermorgon, jippi.


om jag bygger fina sandslott

bara så ni vet så: fick jag sova ut ordentligt idag. min lektion börjar halv tolv och då ska vi bara fika. jag vill inte ha mer äckelregn, nu ska det snöa! jag älskar en låt som jag vill lägga in här men blogg.se är sämst och fungerar inte klokt. det finns risgrynsgröt nere som jag ska äta till frukost. och nu ska jag duscha.

Min mysiga söndag!


Hela vår planet och jag

Efter 6 timmars jobb var jag trött som bara den men jag åkte trots allt bort till Södervärn och såg Endre-IKSU. Endre vann i sudden!

Just nu ligger mamma, pappa och Mio på varsin soffa och sover, jag tittat på någon julfilm och väntat på Tom som är på julbord..

Vad som händer imorgon vet jag inte riktigt ännu, jag ska iallafall försöka hinna med att åka till Linds och köpa jullyktor till gravarna.
En vecka till julafton, vart är snön?!


Vissa dagar så känns det mer


my hero

jag har precis tryckt i mig en skagenrulle som rasmus och goffe så snällt körde hem till mig. mamma spelar wordfeud på min mobil och jag chattar med tomsi. nu ska vi titta svenska-hjältar galan och gråta lite antar jag, det brukar bli så. imorgon ska jag jobba och kanske titta på endre. hejdå

Friday i'm in love

Nu är det sista skolarbetet färdigt innan lovet, inget annat än jätteskönt!
Idag mår jag sådär, känner att jag börjar bli sjuk. Typiskt.

Efter skolan julbakade jag med farmor Liv och Kjell! (på sista bilden ser ni farmor när hon tröttnat på baket och valde att se Top Model)


this city

USCH VILKEN DAG. Riktig rolig innebandyträning, det var höjdpunkten. Ikväll ska religionen bli klar. Jag vill ta studenten med dig Issa.

Jag saknar dig

Jag ligger i sängen, min lektion börjat inte förrens vid kvart över elva. Innan dess ska jag försöka skriva på religionen, göra mig i ordning och äta.

Jag har tänkt på en grej. Nästan varje natt drömmer jag om min farfar, de behöver inte vara mycket men han finns alltid med någonstans i drömmarna. Ibland får jag prata med honom och ibland ser jag bara honom. Han ser glad ut och ibland säger han: Nämen, är det inte min lilla Ronja?
Jag blir alltid jätteglad och varm när jag ser honom och jag känner alltid hans doft när jag får en kram.
När jag vaknar känner jag mig så lycklig att jag än en gång fick träffa farfar, fast att jag egentligen inte har fått gjort de, eller har jag det? Det är det som känns så konstigt, hur kan en dröm kännas så verklig?


Hej Liv!

Det här önskar jag mig av dig i julklapp! Märkena är helt oviktiga, men jag vill inte ha någon annan färg en svart! Puss


Du och jag har ett särskilt band

Sov hos Tom i natt, hade sovmorgon i morse men vi var minsann uppe och såg julkalendern! Som vanligt blev inget vettigt gjort i skolan, onödigt att gå dit just nu. Efter skolan blev däremot en massa viktiga saker gjorda: Alla julklappar är äntligen klara(!!), jag träffade Jennifer, jag åt och tränade innebandy.
Just nu tittar jag på Shrek och snart ska jag in i duschen. Skön kväll!


Lucia

Sämst inlägg jag gjorde förut, var lite irriterad men sen träffade jag Jennifer och då blev de bättre :)

De är som sagt Lucia idag, 11 dagar kvar till jul.
-Och hur går det med julklapparna Ronja?
- ..

Nu ska jag bada fötterna sen äta hamburgare, puss


Striden

Jag har precis tränat innebandy med ibg, det var kul men jobbigt och det gick piss för mig. I morse var vi och såg Lucia på Wisby Strand, mysigt men lite långtråkigt.. I skolan gjorde vi inget vettigt, tjafsade om studenten typ och om vår produktion. Jag hatar att det bara regnar, vart är snön?! Ikväll ska jag plugga religion.


Så var det måndag igen

Igår skulle jag egentligen på födelsedagsfika, det var min faster Patricia som fyllde år. Men jag kände mig jättetrött så jag stannade hemma med Mio. Just nu ligger jag i Toms säng, halv nio ska jag vara i Södervärn på styrka, fyfan vad tråkigt. Sen ska jag och Issa på gymmet och ikväll blir det innebandyträning. Denna vecka måste jag även hinna med att plugga, sista rycket nu innan det efterlängtade lovet!


Saturdaynight

Lördagen bestod av lite jobb och sen julbord med just jobbet, vi stannade på munken till två och kvällen var rolig. Idag står födelsedagsfika på schemat. Ps. Var dig själv, då är du bäst


Du är degen i en äppelpaj

Jag har precis vaknat och ligger ännu i sängen. Jag har inga planer på att gå upp den närmaste timmen. Klockan två har jag dagens enda lektion, religion. Igår fyllde min faster år så vi var där och firade henne. Mikaela klippte mig och fixade, duktig var hon! Ikväll är det idolkväll med Issa, Jennifer och Olivia, blir nog en hel del godis också.

Veckan som varit har jag tränat 5 innebandypass och ikväll bli det ett till, knät känns fantastiskt bra faktiskt.


Godmorgon!


jag kom hem igen

Idag snöade det och jag blev såhäääär glad! Min dag har varit bra i helhet. Skola till halv tolv, sen var jag och pappa förbi jobbet en sväng och sedan var det innebandygymnasiet. Dock var det bara jag och Sara där så det blev mest lek, vi bytte klubbor och spelade med fel vinklar. Kul träning! Jag har även sett när Endre mötte distriktslaget och dom vann. Imorgon börjar jag halv tio och sen är det träning med U-laget och sedan A-laget. Mmm innebandy!
Helgen var förresten riktigt bra, vi hade skoj på förfesten och det fortsatte ner på Hamnplan. Dagen efter blev en mysdag och även lite fotboll.
Snart kommer Tom hit då ska vi äta fruktkoctail fast det vet han inte om ännu.
(Bilder från helgen kommer)

your voice

torsdag och fredag rullade förbi, jag jobbade på torsdagskvällen och på fredagen fikade jag med mormor. idag har jag och mamma varit på stan och ikväll ska jag ut med issa, olivia, louise och joss, det ska bli riktigt kul! imorgon klockan tolv måste jag till gymmet och sen ska jag bara göra ingentiiiing hela dagen.