a fire starting in my heart

Jag vill vara ledig varje onsdag. Idag har det varit en bra dag, jag vaknade brevid Tom, vi gjorde oss i ordning och sen hämtade jag Jennifer. Vi gick på stan till fyra och hittade lite julklappar, dock inte alla vi velat men jag är nöjd ändå. När jag kom hem gjorde jag och pappa hemmagjord potatismos och falukorv. Jag har pluggat från klockan sju till nio och nu ser jag på tv. Imorgon ska vi till Ygne(?) på studiebesök vid tio men jag skall minsann upp klockan sju och se JULKALENDERN, äntligen!

från början till slutet.

sober

HEJ!
Jag sitter här med naturkunskapen och känner mig blåst, jag förstår ingenting och det finns ingen lust att försöka förstå heller, skitämne. Vi har prov på fredag, lycka till!
Jag ser inte fram emot denna fredag, då har vi som sagt prov vid åtta och sedan håla till klockan två, värt. Imorgon är vi lediga. Då ska jag och Jennifer gå på stan och handla julklappar!
Jag har börjat få riktigt ont i halsen och jag hoppas att det går över fort för jag orkar inte med att bli sjuk nu.

who you are

It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
just be true to who you are!

Boyce Avenue


young and clever

Jag och min fina mamma har bakat lussekatter, just nu ligger dom i ugnen och snart i min mage. Heheh.
Idag har jag varit på styrkan, sedan på svenskalektion och sen gymmade jag med Issa och det var lika trevligt som vanligt! När jag kom hem väntade Denise utanför, vi fikade hela eftermiddagen och drack massa glögg. Också väldigt trevligt. Imorgon ska jag skjutsa Liv till doktorn och sedan plugga lite grann tänkte jag.
Denna låt har snurrat i mitt huvud hela dagen:

the river

Igår efter jobbet åkte jag och Tom till Lickers, badade bastu, åt chokladdoppade jordgubbar och såg på Grinchen som för övrigt är riktigt bra. Himla mysigt hade vi! Idag har vi varit på adventsfika hos farmor med massa släkt och sen gick vi lite på julskyltningen. Var dock skitkallt så vi åkte till IBC och tittade på innebandy istället.
Imorgon är det styrka, gym, skola och sedan innebandy. 

thanks for the memories


för dig

Idag regnar det, jag ligger nerbäddad i sängen och bara hoppas att tiden skall stanna så jag slipper gå till skolan. På tal om tid, hjälp vad tiden har gått fort, Idag har jag och Tom redan varit tillsammans i 2 år!

Efter skolan ska jag hämta inlägg till mina skor sen träna med innebandygymnasiet. Jag tränade med u-laget igår och det gick bra, fick dock spela högerforward vilket var helt nytt för mig. Idag har jag sjuk träningsvärk och känningar av nackspärr. Jag längtar till helg och ledighet, adventsfika och Lickers. I skolan har vi INGET plugg och det känns fantastiskt bra.

Nu har jag iallafall bestämt mig för att köpa en iphone 4 S. Och tänkte nog göra det så snart som möjligt så mamma kan få tillbaka sin mobil någongång, hehe. 


jag älskar dig!

Everything happens for a reason

såååååå tråkig lektion. nu ligger jag hemma i sängen och väntar på att klockan ska bli fyra så jag får spela innebandy!


x-mas

ge mig snö, jul, paket, mat, julmust, gran, och allt det där.


Dag 16 - I min handväska

Jag använder aldrig "handväska" men det jag brukar ha i väskan om jag har väska är min astmamedicin, skolböcker, lite smink, pengar, mobil ja sånt.

in my head

 


som om du aldrig gjort det förut

Jag tog sovmorgon idag och vaknade för en liten stund sen. Börjar klockan kvart i tolv med naturkunskap som kan vara det tråkigaste ämnet någonsin. Ikväll tänkte jag träna innebandy med u. Tränade med innebandygymnasiet igår och foten kändes okej.
Jag gillar mitt schema nästa år, det kommer se ut ungefär såhär:





beautiful


boomerang

det har varit en bra vecka fast att det inte blev så mycket innebandy som jag tänkt pågrund av foten, men men ny vecka nya möjligeter! denna vecka har jag jobbat, haft nationella, sett oth, varit med tom, pluggat, gymmat och sånt däraaa. idag var jag och mamma på julmarknad och det var mysigt. nu ska jag skriva klart mitt svenskatal sen se innebandy. hejrå.

.


sådär ja

FYFAN VILKEN ROLIG TRÄNING! Jag fick spela med Issa och Olivia och det gick bra. Ni är bra, nej bäst!
Dock vrickade jag foten och vred knät så det blir troligtvis en sväng till sjukhuset. Fuck.



Just nu äter jag Daimrocks med krispiga cornflakes och len mjölkchoklad.

down down down down down down

Idag gymmade jag först på styrkan, sen skrev jag klart mitt PM, sen cyklade jag och Issa till Form och gymmade lite till. Nu snart ska jag till någon som ska kolla på mina fötter för jag ska skaffa ilägg till skorna, och sen ska jag nog träna innebandy med u. Just nu pratar jag med min kusin på facebook och önskar att jag var i Lickers hos henne..
Hejdå!

Pray it won't fade away

Igår fyllde Caja 50 år. Vi firade henne med en överraskningsfest och kvällen blev lyckad tycker jag! Idag har jag tittat på innebandy och innebandy. Först Endre som vann och sen IBK som förlorade. Efter Endrematchen skulle vi filma vårat reportage och det gick sådär, roligt hade vi iallafall. Hahah
Just nu tittar jag på tv men egentligen ska jag plugga men det finns ingen ork till det, jag känner mig så färdig med skolan och vill bara ta studenten nu, nu, nu.

I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling

mio min mio

åååh vad jag älskar dig!

-

DÅ VAR DET TÄVLINGSDAGS IGEN!!!
Nu kör vi på PhoneArt igång årets kanske häftigaste tävling!
Vinnaren av denna tävling får en fullständigt maxad iPhone 4 enligt bildens utförande! i det ena utförandet ser ni en guldram med eller utan strass. Guldig framsida och baksida och givetvis en fantastisk telefon!
För att delta i denna tävlingen måste du:
- Gilla vår sida!
- Dela bilden i din logg!
- kommentera BILDEN att du delat och gillat!
Driver du en blogg? - Alla ni som skriver om denna tävlingen i er blogg samt delar bilden i er logg på facebook kan då även vinna en iPad 2! Det ni måste göra är att kommentera BILDEN med en länk dit inlägget finns med samt skriva att ni delat i er logg.
VIKTIGT! Det är BILDEN som ska kommenteras och alltså inte i vår logg. Detta är EXTRA VIKTIGT då vinnaren kommer lottas fram av de som kommenterat bilden! vi kommer då också kontrollera att du faktiskt delat bilden i din logg!

ok

innebandyn var rolig men efter blev jag yr.
längtade efter att bädda ner mig i soffan och se något bra på tv men nej då ska rasmus såklart se hockey. fyfan. ska nog sova snart för jag orkar inte plugga. hejdå.

.

black, black, black and blue.

left of me

Jag har lektion och kan inte koncentrera mig ett dugg. Jag skall skriva om Mexicos bosättning och de står still. Dokumentet är tomt. Efter skolan ska jag spela innebandy, det ska bli skönt att släppa tankarna och bara göra något roligt.

jhdkÖUOSKJjkdh

Låt allting bara vara som det alltid varit, tack.



Ps. Jag gillar inte dig.

från och med du

Min söndag blev som sagt inte som planerad. Toms föräldrar kom tillbaka från sjukhuset några timmar senare och berättade att han blivit inlagd då han fått virus på sitt hjärta. Jag åkte ner med dator och One Tree Hill och där tillbringade jag kvällen. Mysigt faktiskt!

Igår tränade jag styrka på morgonen (Sara Steen..) sen hade jag lektion och efter det gymmade jag med Issa, när vi gymmat färdigt så sprang jag intervaller. Rätt jobbigt. Jag cyklade hem, duschade och sen åkte jag iväg till Tom som äntligen kommit hem från sjukhuset. På kvällen åt jag pizza hemma hos farmor med kusinerna.

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja så den kan sluta så jag får gå hem. Känner mig sjuk och trött så jag skall inte träna med ibg idag..


Dag 15 - Dagen i bilder


Kom på att jag höll på med den här "dag 1, dag 2" grejen..
Var väl någon månad sedan dag 14, eh.
Men som sagt så har jag inte gjort någonting idag.

fool me again

Hej söndag!
Imorse svimmade Tom två gånger så nu är han på akuten, dagens planer försvann och jag gör ingenting och har inte gjort någonting idag. Ganska skönt ändå.
Igår jobbade jag och efter det träffade jag Jennifer och hon är så jävla bra på alla sätt. Vi tittade på handboll och Gute vann. På kvällen åt vi god mat sen kom Tom hit. Pappa, Tom, jag och farmor åkte till kyrkogården och tände ljus.

Jag längtar ihjäl mig till julen och snön. KOM NU!!



andra november

Hej! Jag och Tom har lagat mat och nu ser vi på tv. Sen blir det ONE TREE HILL! Jag är klar med svenskauppgiften och det känns jävligt bra.
One Tree Hill: Season 7 Episode Guide