lambo hej!

HEJ!
Jag skall snabbt slänga ihop ett inlägg eftersom att datorns batteri snart dör och jag inte orkar resa mig från sängen och leta efter laddaren.
Jag är precis hemkommen från jobbet, fullt ös var det ikväll och fina dricks pengar fick vi. Bra!
Igår träffades jag, Evelina, Jonna, Linnea, Amanda och Evie hemma hos mig, efter en stund anlände även Evies kompisar. Vi festade på till klockan var runt elva, då tog vi oss ner till stan. Vi kom inte in på Gute, hamnade på O´lerys, gick till Hamnplan, ville inte betala 200 kronor, kom in gratis på Bur och sen åkte jag hem. Kvällen var helt perfekt och inget hade kunnat vara bättre!
Idag vaknade jag brevid Tomsen. Vid halv tolv var vi på sjukhuset för han skulle röntga axeln, sen åkte vi till järnaffärn och sen hem. Min mormor fyller år idag så vi har firat henne också. Grattis!
De senaste dagarna har jag även hunnit med en personalfest i en lada, sett världens fetaste padda och varit sjuk, mycket trevligt.


Jag är något trött efter gårdagen så med dessa bilder säger jag godnatt. 


tiden har jagat oss in i en vrå


älskling


feeling a moment


JUSTE!

Jag har köpt nya skor, wiiih

I really like it when the moon looks lika a toenail

Jag ligger nerbäddad i sängen med feber och en rejäl förkylning. Skulle egentligen jobbat idag men det blev inget av med det, får se hur jag mår imorgon.. Imorgon kväll ska jag och min fina äta på Wallers och på lördag är det fest i kollektivet så jag måste bli frisk!
Sommarlovet rullar på allderles för fort, jag jobbar sex dagar i veckan och hinner inte alls med så mycket som jag vill, har dock haft en utekväll med Jonna och Skåne, eller förfesten tillbringades med dem sen var de bara jag som kom in på Gute, så jag stod där själv och visste inte riktigt vad jag skulle göra när jag fick syn på Tom och blev jätteglad, vi sprang runt där inne ett tag sen vidare. Bra kväll helt enkelt! Dagarna då jag inte jobbar tillbringas ofta med kusinerna nere vid poolen och mycket med Mio. Han börjar bli gammal och sliten och jag får lite panik när jag tänker på det..

Helene, Helene och Alma har varit på Gotland i 1,5 vecka och det har varit jätteroligt! Snart kommer Annelie, Pelle och Malte ner!

Den första augusti ska jag med Tom och hans arbetskompis + flickvän och några mer på Takida och Europe på Vallen, det ska bli riktigt kul och jag ser fram emot det!
Nu ska jag sova bort min förkylning.


MIO

Jag och Liv ska titta på Lejonkungen nu. Sommar är bra, dock har Sverige det absolut sämsta vädret så här ska man inte bo. Ikväll blir det jobb som vanligt, fem till tio.
Grattis Caroline Krook!
Hejdå.

DAMP-BLOGG

.

äntligen!


hannaaaaa

Igår fyllde Hanna 18, de firades först hemma hos henne sedan gick vi till Trädgården, jag hade en jättemysig kväll!
Tom hämtade mig runt halv tolv och jag fick äntligen sova bredvid honom igen.
Just nu väntar jag på mormor sen ska vi åka ut till Lickers, jag ska jobba. Ikväll kommer Tom ut och då ska vi grilla med släkten.


hälsa hem

Jaaaaag och Jonna sitter i soffan hos min farbror, vi väntar på Liv och Milla som är ute vid hästarna. Vi skall se på film i det mysiga vädret. Qim ligger bredvid oss och sover för hon har hjärnskakning och blåmärken på lungorna. Igår fick jag träffa Tommen, vi åkte till brotten och badade! Jag tycker om honom. Idag har jag jobbat och imorgon är jag ledig. Lite skönt.
Hejdå.