såhärliggerdettill

Jag har ingen dator, inge internet och ingen mottagning i Lickers, därav inget bloggande.
Dessutom har jag inget intressant att skriva heller, jag jobbar och njuter av sommaren.

Min pappa fyllde år i fredags och då var det även midsommar. Jag tillbringade den med Tom och familj, allderles lagom. Känns som att alla "högtider" är så överskattade just nu?
Jaja, nu ska jag ut i solen.
Ha det!


ok

i lördags fyllde tom 20, grattis älskling!
jag bor i lickers och dagarna tillbringar jag med barnen på fotbollsskolan.
nu blir det inge mer blogg på ett tag.

jag gillar inte dig.


Dag 14 - Min bästa vän

Issa. Jag kan berätta vad som helst för henne, vi kan prata om allt. Jag vet att hon alltid finns för mig och ställer upp. Hon är rolig och vi har samma humor. Det som är skönt med henne är att hon säger precis som hon tycker.
Vi lärde känna varandra när jag började i u-laget och sen dess har vi hållt ihop och jag hoppas det fortsätter för jag mår så sjukt bra med henne. Hon är precis som en bästa vän ska vara, bäst.


i love you


like a freak

Sådär ja, nu har sommarlovet 2011 börjat. Första dagen tillbringar jag hemma i sängen, det regnar ute och jag är trött. Ikväll tar jag mig troligtvis ut till Lickershamn för lite mys med Jonna, Denise och Michelle.

Igår medans alla andra söp, festade och firade sommarlov köpte jag och Issa thaimat sen fick vi sällskap av Tom. Vi tittade på film och åt godis hela kvällen. Riktigt mysigt att få umgås med två favoriter på samma gång.

I onsdags fyllde ju farmor år, där träffade jag Liv och vi bestämde oss för att åka ut till stallet. Vi var där i några timmar och sen kom Qim och bjöd med mig på Invigning av Rosengården. Visst visst, så halv tio skjutsade Rasmus ner oss. Det var kul för det var typ ingen som jag kände där. Vid tre var jag hemma igen och somnade som en stock.


time after time


Dag 13 - Tre saker ni inte visste om mig

* När jag var liten sprang jag på ett plasttak och ramlade ner med foten så jag satt fast och pappa fick hjälpa mig loss, då var jag skiträdd kommer jag ihåg.
* Jag älskar känslan av att vara trött. När man inte kan andas, man tror man ska spy och man vill bara lägga sig ner och dö för några sekunder.
* Varje gång jag badar tror jag att det skall komma en haj, därför tycker jag att det är lite obehagligt.

don´t make me bring you back

Vad är det för fel på vädret? Jag och Amanda skulle till stranden idag men vi får väl se hur det blir med det. Just nu sitter jag i sängen och bredvid mig ligger Mio och sover som en stock. Jag kom hem från Tofta för en stund sedan, det var mysigt och igår tänkte vi bada men kom aldrig riktigt så långt. Imorse åt vi jordgubbar till frukost!
Filmvisningarna gick bra, jag tror att alla var nöjda. Jag var nöjd trots att jag är kanin och ser ut som en nörd, jag gillar filmen. Nu ska jag krypa ner bredvid min vovve. Ha en bra dag! 

 


Grattis farmor!♥


Dag 12- Det här är jag rädd för

Jag är rädd för att förlora dem jag tycker om. Jag är rädd för knarkare. Jag är rädd för att bli ensam. Jag är rädd för fåglar. Jag är rädd för smärta. Jag är rädd för döden. Jag är rädd för att spy.

jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

Idag är det mulet och regn så vad passar inte bättre än att sitta hemma, se film och äta skorpor med brio-ost. Vi slutade skolan vid elva idag, då gick jag och min Issa en promenad sen hem till mig där vi pratade i någon timme. Ikväll ska vi se på reklamfilmerna med föräldrarna sen ska jag åka ut till Tom i Tofta.
Imorgon har jag typ en lektion och på torsdag slutar vi skolan!!

upplev mer

Jag har inget vettigt att skriva, det börjar närma sig sommarlov (min hjärna har dock redan tagit lov för länge sen) i skolan gör vi ingenting så jag har inte varit där sen i onsdags.
I fredags var det studenten och det var härligt att se alla så glada, nästa år är det vi som står där och det ska bli så jävla grymt. Kvällen tillbringade jag med storebror och hans givmilda vänner. Kvällen slutade oväntat med helt okej. På lördagen var vi hemma hos Tom på hans studentmottagning. Han fick en jättepärlplatta av mig. På söndagen hade Robin studentmottagning och det var också kul.
Idag har jag varit i Lickers och ränsat ogräs. Just nu ligger jag i soffan och är proppmätt. Jag har varit med Kjell, Patricia och Tom på Creperiet. Riktigt mysigt var det!

grattis till studenten älskling!


cup cake

Just nu sitter jag hemma hos Tom, han är på sin skola och får betyg, imorgon tar han studenten. Fyfan vad orättvist att jag måste tillbaka till skolan i ett helt år till. Jaja, kul för dom iallafall! På tal om studenten så har vi fixat lite grejer idag, hämtat is, plockat blommor och varit duktiga.
När mami har slutat ska vi gå på stan och köpa presenter, ikväll vet jag inte vad som händer och nu finns det ingenting mer att skriva.
Puss


hjärta


som en vind

Vi har varit lediga från skolan sen i torsdags, HUR SKÖNT SOM HELST!
I onsdags var det Mösspåtagning och jag och Issa hängde med fulla studenter hemma hos Elias. Senare körde jag och Issa ett fint framträdande på O´lerys, mmm.
Jag har tillbringat många dagar med Tomsi, ute i solen med fotboll och kubb. Vi umgicks lite med Gustav och Ludde i lördags då vi körde kubbkross. Kubb VM i sommar!
Igår var det bal och jag tittade på alla fina studenter sen lekte jag med Jennifer och Elsa.
Idag har jag och Tom varit i Tofta och solat och badat, älska värmen. Nu kommer det bilder.



Resten finns på facebook.

.

hejdå.