merry x-mas..

Vad kan man säga mer om julen än att den var helt skum. Eller själva julfirandet blev ju nästan som vanligt förutom att kusinerna låg hemma i magsjuka. När alla fått sina julklappar som jag är helnöjd med så spelade vi spel. När vi spelat ett tag kommer jag på att jag inte tagit mina tabletter som jag måste ta varje dag, det är typ som vitaminer. Iallafall, jag sväljer en tablett och det går bra men när jag sväljer den andra så hamnar den fel och jag får absolut noll luft. Det slutar med att jag ramlar ihop på golvet och svimmar.. Min pappa får till och med göra sånt där grepp på mig för att få upp tabletten. Tillslut kan jag andras igen och går och lägger mig på soffan och somnar till en stund.
Vid 1 på natten kommer en bil inkörande på gården och pappa går ut. När han kommer in igen berättar han att min gamla klasskompis är försvunnen och varit borta i ca 13 timmar.. Då är det massor med folk som är ute och letar efter honom. Han hade rymt hemifrån för att han bråkat med något av sina syskon. Imorse när jag vaknade berättade pappa att dom fortfarande inte hittat honom. Då har hemvärnet och poliser också börjat leta efter honom. Efter ytterligare en timme pratar jag med Mina i telefon och hon säger att dom äntligen hittat honom och att han mår bra, men det var bara som hon hört. Senare får vi reda på att han har cyklat ner från stupet i lickershamn och skadat ryggen rejält och fått inre hjärnblödningar. Nu ligger han på Karolinska i Sthlm tror jag. Ingen vet om det var ett självmords försök eller inte, men varför skulle han annars cykla ner för ett stup? Det är så overkligt att det är just han, någon man känner liksom..

when it comes

Matchen igår blev resultat 26-0 till oss,  jag gjorde inget mål men 6 assist.
Igår när jag kom hem med båten vid 11 cyklade jag hem till amalia där mina älskade vänner väntade. Tyvärr hade Carro redan cyklat hem så henne fick jag inte träffa så mycket.. Men hon kom som tur var idag så lite fick jag umgås med henne med. Annars var kvällen super, med fotboll kl 04.00 hahah.
Och nu är det bara imorron kvar sen är de julafton. Jag har absolut noll julkänsla, men den kommer väl eller?

I´m your´s

We could start it today.
Us against the world,
I'll be forever your's,
we could stay together forever and ever.
I'm your's,

I'm your's,
I'm your's,
I'm your's,
I'm your's,
Forever and ever.


MATCH I MORRON!


Like the sun

Om jag skulle skriva varje dag skulle min blogg se ut såhär typ jämt:
"Idag var jag först i skolan, sen cyklade jag, carro, emil, hampus, amalia hem till sofia. sen skulle alla på träning och efter träningarna cyklade vi hem till amalia och kollade på film"
PTG all the time ;) <3

*

tänk dig att vara en snöboll,

födas genom kramar,

flyga genom livet,

och tillslut träffa den man smälter för


priset vi betalar för att klassas som elit

NÄR TAR ALLT PLUGGANDE SLUT? Alla som sagt att nian är det slappaste året kallar jag mytomaner!

Skoldagen igår var lagom slapp, våra fredagar är helt okej faktiskt. Efter skolan gick jag och CarroKrook på stan sen tog vi en fika på Ringduvan, mysmys!
På kvällen var det innebandyträning sen spenderade jag resten av kvällen med Olivia, Sara och Issa. Halva Visbyroma kom hem till oss runt 10: Emil, Tisen, Jonathan, Sebastian, Buster, John och Olov.
När dom gått hem tog det någon timme innan vi somnade, sista gången jag kollade på klockan innan jag somnade var den 03.19.
Runt 11 imorse vaknade vi, städade och gick åt olika håll. Lyckad Fredag!<3
I eftermiddag ska jag hem till Hanna och plugga lite sen ska vi fixa bildspelet.
Imorron ska vi åka till fastlandet och spela match mot Huddinge A. Vi måstemåstemåste vinna!!

<3

I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you     


whatever i say, whatever i do, never forget how much i love you.

Datan har vart på lagning så det är därför jag varit så sämst på att uppdatera.
Det har varit massa plugg i skolan (like always) men imorron är det FREDAG FREDAG FREDAG!
Då ska jag, Issa, Olivia och Sara hitta på något, vi ska iallafall sova hemma hos Olivia.
Matchen mot Huddinge B gick bra, vi vann med 9-2, förra helgen spelade vi mot Hemse också och då vann vi med 19-4 tror jag, he-he. På söndag har vi match mot Huddinge A på fastlandet.
Och idag är det bara 20 dagar kvar till Julafton.
Ciaoo