better shape up

nu är jag hemma hos sofia med amaalia och emil. Fast sofia och emil är inte så mycket med oss dom är mer bara med varann :p
vi har iallafall bakat lussebullar, eller dom är inte riktigt klara ännu, dom jäser!
idag har det varit en kort dag i skolan och det har inte hänt något speciellt. efter skolan cyklade jag lina och sofia hem till mig och såg på oc.
imorron skall jag åka med 7.05-båten till fastlandet och spela innebandymatch. puss /ronja

jag har vart på nån jädra noteater som jag mer sov igenom..... slutade sent o va astrött men nu mår jag bra;) pusssssss amalia


 sötaste ever!


Time can´t make things better

Idag har det varit en ovanligt kall måndag.
Klockan ringde halv 7 i morse, men jag kom inte upp ur sängen förrens 7. Då var det snabbt på med några myskläder sen ner och äta en banan sen upp och borsta tänderna och sen ståd Lina i hallen. Vi var tvungna att gå till skolan idag för det är så mycket snöööö :D i like.
Skolan gick segt idag, riktigt segt
När jag kom hem  fick jag för mig att klockan va 1 timme mer än vad den var så då fick jag panik och slängde i mig mellisen. När jag skulle ta på mig skorna märkte jag att klocka var 3 och inte 4. Så då satt jag mig här med datorn i knät och började fundera på att det bara är 1 månad till Julafton och efter julen kommer NYÅR!! Det är sjukt att det snart redan har gått 1 år sen vi ståd där nere på hamnen och hade hur kul som helst, då när jag var världens lyckligaste..

Nu ska jag snart iväg på innebandyträning, Puss


Infinity

Världens bästa weekend!

Fredag: Jag & massa roligt folk var först hemma hos Carro, sen kom Emil, Julle och Bodén. Efter mycket om och men cyklade vi hem till Emil. Där körde vi "jag har aldrig"  haha. Sen kom det snö och vi hade snöbollskrig! Hellyckad kväll.

Lördag: Vi var ungefär samma folk, fast Bodén hade bytts ut mot Jesper och Amalia byttes mot Svensson. Bodén och Amalia var på någon annan fest. Först var vi hemma hos Carro igen, sen cyklade vi alla hem till Andreas och Niklas tror jag dom hette. Där hände det absolut ingenting så vi skulle ta oss hem till Emil men där någonstans på vägen blev jag och Svensson jagade av 5 killar i en bil, Vi gömde oss i boden på våran gård och ståd där tills Emil kom körande med moppen och fick köra i cykeltempo med oss hem till honom. sen när vi kom hem till Emil började vi spela klädpoker, höhö..

Söndag: Frukost med hela familjen sen distriksträning i Klinte.


Run the show

Som sagt, våran skolvecka har varit riktigt soft. Idag var vi lediga.
Emil, Hampus, Anna, Hanna, Sofia, Carro, Julle, Lukas och Nici var hemma hos mig och såg på film igår. Julle, Nici, Sofia och Carro sov här, vi dygnade, så vid halv 8 imorse somnade vi och sov till halv 11. Vid 2 inatt var vi ute och gick en promenad ;)
Denise kom in till mig en stund på eftermiddan, vi drack te och såg på One Tree Hill :D
Jag har ont i halsen så jag har inte tränat på hela veckan.. astråkigt!
Men nu ska jag nog gå och lägga mig, det känns som att jag behöver lite sömn!
Pussss

all i ever do

I skolan har vi temavecka hela veckan och börjar halv nio varje dag, skönt :)
Vi slutar för det mesta ganska tidigt också, idag blev det tjugo över två. Jag, Carro och Sofia cyklade hem till Carro i spöregn och motvind. Våra kläder droppade när vi kom in.. Det bästa vi kunde göra av situationen var att dricka te, äta glass och bullar. ha-ha-ha!
Men det var samma sak när jag skulle cykla hem, det regnar hela tiden och jättejätte mycket. Som tur var kom pappa precis samtidigt som jag så han började elda i spisen och nu sitter jag här med öppen spis, ljus och te. Mys!
Ikväll skall jag, Carro och Sofia kanske hem till Emil och Hampus :)
Ciaoo

The Greatest Love of All


med er är jag dubbelt så stark, och hälften så rädd


There can be miracles

igår och idag har a-lagsträningarna varit ovanligt jobbiga, vi spelade bara 2-mål. Wahman och Crille från IBK's a-lag var och tränade med oss igår och idag var Crille, Lundin, Gatu, Forre och Micke Andersson med på träningen :) Skitroligt!
i helgen skall jag upp med u-laget till fastlandet och spela match.
jag hade utvecklingssamtal idag, det gick förvånandsvärt bra faktiskt ;)
imorron börjar jag 9, nu ska jag duscha.
/r


blame it on me

Det är alltid så svårt i början när man ska skriva ett inlägg. Man vet inte vad det ska handla om eller hur man ska formulera sig. Man vill ju att det skall vara intressant så att folk vill fortsätta att läsa inlägget och även fortsätta att läsa bloggen. Ibland har man lust att skriva massa men när man har klickat på skapa så vet man inte vart man skall börja.
Ändå så har man liksom inte lust att lägga massa tid på skrivandet för det är typ ändå ingen som läser, och om det skulle vara någon som läser så är det antaglien någon jag känner som läser bara för att det är min blogg.
Nu har jag skrivit ett helt meningslöst inlägg om absolut ingenting.
ciaoo


I still want you by my side

Dagen började med en seg engelskalektion, sen hade vi spanska. Vi ska skriva en dialog som vi sen ska spela upp för klassen, jag jobbar med fannie och det är riktigt kul! På rörelsepasset fick vi sitta inne och läsa, sen var det lunch. På eftremiddagen hade vi SO och elevensval. Jag tycker faktiskt dagarna går snabbt, men det är för att vi har bästa klassen i världen! Imorron slutar vi kvart över 1, sen skall jag åka med pappa till slite för Mio ska operea sig.. :(
Emil är bäst.

/r


sit back relax

vinst mot hansa med 6-0 :) jag fick en feminutare, hahah men jag kanske var värd de fast jag bara slog tillbaka.
jag är iallafall den som har fått flest utvisningsminuter i div.2, som att det skulle vara något att vara stolt över..

imorron är det skola igen sen innebandyträning på kvällen, därimellan blir det nog plugg.
Ciaooo


helt klart underbar

                  


take my hand

Igår var jag ute med massa folk, det var onödigt kallt..
Idag var jag med innebandylaget på Boda Borg. Jag, Lelle, Kia och Ellen vann!
Rasmus spelade match mot Östergarn i IBC vid 7, tyvärr förlorade dom men domaren var faktiskt riktigt kass. Det är inte ofta jag brukar vara så super insatt i matcher jag ser men idag ståd jag fan upp och skrek. Haha riktigt rolig match!
Imorron har vi match mot Hansa i Södervärnshallen. Sen ska vi på fika hos farmor och farfar :)

sweet home

Jag sitter här i sängen med datorn i knät och kan inte annat än att vara överlycklig! våran soaré blev succé, (of course)
Jag kom lite sent efter som att jag tränade innan. men jag älskar verkligen min klass.
Efter soaré tyckte nici och dom att jag skulle följa med dom till max, men jag hoppade den idén för jag var verkligen supersminkad och hade inte lust att gå runt så, haha..
Nu ska jag sova, imorron har vi elevensval, svenska, matte, och bild.
God natt, sov gott!

din stil är snäppet övermänsklig

Innebandyträningen gick helt okej, jag hade riktigt ont i huvet så det var lite svårt att konsentrera sig bara.. Men det är bara att hoppas på att det går bättre imorron!
Imorron skall vi ha våran soaré, den börjar halv 7 och min innebandyträning börjar 6. Träningen slutar halv 8 så jag hinner nog inte vara med så mycket på soarén. Det är lite synd för jag vill verkligen vara med när vi äger loss!
Nu ska jag äta, ducha, plugga, sova! puss

here we go!

Idag var det sjukt kul i skolan, Vi tränade till våran soaré som vi ska ha imorronkväll för föräldrarna och det blev fan High School Musical feeling, hahah! Vi var kvar i typ en kvart efter vi hade slutat tillomed.
Vi sprang biptestet idag, jag fick mvg så det gick bra, men det var lite pinsamt att springa där helt själv när alla kollade på..
Ikväll är det innebandyträning och nu ska jag äta!
ciaooo /r


    

the one and only

Redan måndag igen, en ganska slapp måndag.
Vi spelade upp alla karaokelåtar och röstade, Carro vann, jag kom tvåa och Julle trea :) Grattis Carro!<3
Vi skulle till kongresshallen och höra på en föreläsning på no:n som skulle börja vid 20 över 2 men jag och några till fattade fel och gick dit till 20 över 1. Vi skulle träffas utanför men det var ingen där så vi gick in och hela kongresshallen var full och där kommer vi inklampande, haha alla tittade på oss! När vi suttit där i typ en kvart började vi fatta att vi var på fel föreläsnig, den vi var på handlade typ om kommunen och elbesparing. Så där satt vi i en timme och fattade noll, jävligt smidigt jobbat av oss där ;)

angel in the night

Eftersom att jag har varit sjuk hela veckan betsämmde jag mig för att inte åka med upp och spela i helgen. Men dom vann med 19-1 igår mot tullinge och ska spela en till match idag. :D
helgen har jag tillbringat med carrokrook. igår kom amalia, anna och emelie också hem dit.
ikväll ska jag se när storebror spelar innebandymatch, sen blir det nog antagligen lite plugg också :/

Ciaoo / r