big big world



Jag och Carro kollade igenom bilder från 8:an och 9:an, HAHA vilka jävla minnen alltså!
Alla låtar, HL, High School Musical i trapphuset, Barnen på Luna, PTG, Amalias källare, pepparkaksbakande, pannkakstävlingar, MONSTER, fotboll mitt i natten, snöbollskrig, köttbullar, klippa lugg.. Ska jag fortsätta?
Galet kul och jätte saknat!


pieces of me

Jag kom nyss hem, jag och Carro har varit i Domkyrkan, tänt ljus och pratat om livet och om det som inte längre finns i livet. Det var jätteskönt att bara sitta där och prata.

Det var inte jag som log
det var himlen över dig
du föll och jag tog emot
och jag släpper aldrig dig
När mörkret faller utanför
när kärlek vissnar ner och dör
när allt är vitt och svart
och verkligheten platt
när ingenting är som förut
när sista tonen klingar ut
se upp mot stjärnorna
som lyser över dig.


<3


tro och tvivel

BARCELONA VANN!

Nästa vecka är det mycket som ska hinnas med. 2 prov,
inlämningar och läxor plus att jag ska hinna med att köpa julklappar och övningsköra.

Nu ska jag sova, godnatt!



ttttttom♥


feeling a moment

Jag har precis ätit upp en kebabspecialpizza från Los Panschos, (måååste ätas) och nu är jag sjukt mätt. Sitter just nu och lyssnar på musik och ska snart gå ner och se fotboll med bröderna. Min helg har varit toppen och det är alltid samma sak:

Fredag, jag och jennifer ser hockey och sen är vi med emil och tom, och kanske några fler.
Lördag, jag och jennifer är i mitt rum i typ 3 timmar och lyssnar på musik, sen är vi med emil och tom och cyklar hem vid halv fyra på morgonen, vi äter nåt sen somnar vi.
Söndag, vi sover bort halva dagen och resten av dagen ser vi på hockey och sen är vi med emil och tom!
Nice


Men idag var vi fyra faktiskt och kollade på Lucian på Öster, det var jättemysigt och jag har redan julkänslor i hela kroppen.
Nu ska jag kolla igenom spanskan sen bara ta det lugnt resten av kvällen.

Jag kollade igenom Melanies bilder på facebook, shit vad saknade ni är!


Det är så jag säger det!

Jag
har
skrivit
engelska
och
pluggat
naturkunskap
hela
dagen 

nu
ska
jag
göra
mig
i
ordning
och
sen
blir
det
hockey
med
grabbsen :-*                                                     galet, jojo

right

Jag och JENNIFER hamnade tillslut på stan, vi gick omkring och kollade i affärerna och åt glass. När Tom kom hit cyklade vi tre till ishallen och kollade på hockey, Emil och Patrick var också där. Visbyroma vann! Efter matchen cyklade vi till Mc´donalds för jag och Jennifer skulle äta. Lukas följde också med dit! :)
Efter mycket om och men hamnade vi iallafall hemma hos Tom där vi såg film, jag tror att alla somnade någon gång under filmen.. Halv två var jag hemma igen.

Imorse vaknade jag av att mamma damsugade övervåningen, hon har redan börjat julstäda. Men det kanske inte är så redan, det är första advent imorgon ju?!

Nu ska jag skriva färdigt engelskan och sen träffa Tom, jag tror att vi ska se på hockey. BJ spelar klockan fyra. Ikväll ska jag på middag hos Kjell och Patricia sen får vi se vad som händer.

det ska synas!

idag är det fredag, det gillar vi!
fredagar = ronjajennifer-dagar, det älskar vi!
nu sitter vi på mitt rum och lyssnar på with you.
ikväll vet vi inte riktigt vad som händer, höhöh
idag hade jag historiaprov och det gick finemang, jag var även ordförande på klassrådet.
nu ska vi dra, men hadet braaa (y)
pusssN´




free fallin´




glöm det!

fyfan vilken dålig dag de blev, tack idiot!

egentligen har jag brottom, jag ska äta och byta om innan innebandygymnasiet börjar, men jag är sjukt jätte inte sugen på att spela innebandy idag.. plus att jag har ont i huvet.
Jag vill stanna hemma och se på one tree hill istället.


time goes by

Nu sitter jag hemma hos MIIIINA, vi ska dricka te nu. Det var ungefär 750 år sen jag var här sist och vi har så mycketa att prata om, och alla minnen, jaow.
Idag har jag varit med olivia, camilla, issa och tom. Vi bakade kladdkaka och hade de bra, sen åkte jag bussen till Stenkyrka. Ikväll blir det plugg och sova tidigt i guess.


Verkligen HAHA på bilden!

torsdagen den 19:onde










.

det är i sånnahär stunder som jag behöver dig som mest, det är så mycket jag har att berätta för dig. och du hade massa kvar att berätta för mig, det vet jag. du hade alltid något att berätta. men det fanns en historia som du aldrig hann berätta färdigt, du hamnade på sjukhuset och kom inte hem igen så jag fick aldrig höra slutet. men jag har hittat på mitt eget slut på den historian, den slutade lyckligt, den slutade inte såhär. nu är det över 3 månader sen jag träffade dig och det känns som en evighet, jag förstår inte riktigt hur det här ska gå?

Så kommer allt gå perfekt tillslut

Igårkväll hade jag verkligen askul, jag var hemma hos Olivia med Jennifer, Tom och Emil och jag skrattade så jag fick kramp i hela magen! Vi köpte glass och godis på maxi och kollade på Paradise Hotel. Ni är bäst!

Idag har det varit en bra dag, jag har varit på topphumör och spanska "provet" gick jättebra! På gympan dansade vi och jag måste erkänna att jag och Oskar ägde! När jag slutat gick jag till biblioteket där Olivia och Camilla satt, lite senare kom Patrik också dit. Sen fick jag träffa en speciell person som gjorde mig extra glad! <3

Nu ska jag ladda ipoden, packa och sen åka till min pappa, jag ska sova där några nätter och därför kommer jag inte hinna blogga så mycket. Men jag lägger in lite bra musik sålänge, pusss




i n n e b a n d y

Jag fick chansen som jag alltid drömt om.
Jag fick träna med A-laget. Tjejena i laget var mina idoler och att gå till träningarna var alltid lika
spännande. Tiden gick och tillslut skulle jag få en egen tröja med namn och nummer. Malmros 13 blev det.
När jag fick göra ett inhopp sista minuterna av en hemmamatch i Södervärnshallen var jag världens lyckligaste.
Aldrig har jag haft så mycket glädjerus på en gång!
Träningarna fortsatte och tiden rullade på.

Den 8 februari var det dags för match mot IBK med u-laget. Jag var taggad till tusen men allt slutade på sjukhuset.
Jag lyckades vrida knät, korsbandet gick av och menisken blev intryckt i en ledkappsel. Det blev kryckor i över 15 veckor
och även en ställning på knät som jag skulle hoppa omkring med. Jag opererade knät och fixade till menisken.
Jag tränar rehab på Naprapatcenter och det är verkligen jättebra. Men nu hinner jag inte med så mycket
träning pga jag var dum och valde sammhällsprogrammet, (världens plugglinje)
Jag har nästan glömt hur kul innebandy är och nu blir jag mest irriterad av att se på innebandy eftersom jag inte själv kan vara med och vet att det kommer dröja över 10 månader innan jag är tillbaka. Och det känns jävligt långt bort..
Nu väntar jag iallafall på en operationstid då dom ska göra ett nyttkorsband till mig.

Tänk om man kunde spola tillbaka tiden och göra allt ogjort, va bra det hade varit om jag aldrig hade spelat den matchen. :(


paper planes

Klockan är 01.17 jag vet inte om jag ska gå och lägga mig eller vara vaken. Rasmus och hans kompisar har haft fest och är just nu på krogen. "Öjh Ronja, är du vaken vid två eller? För då är det efterfest så vi kommer tillbaka!" Och jag råkade säga ja. -_- '
Ahaaa, så jag antar att dom snart kommer komma tillbaka aspackade och jag lär inte somna förrens halv sex imorgon bitti..

Jaja, dagen har spenderats med favoriten. Vi har kollat på hockey (Visbyroma vann) och lagat mat, mysigt! När vi kom hem till mig fixade vi naglarna, vi köpte franskmanikyr idag och det blev faktiskt bra! Carro kom också hit lite senare och vi satt och pratade på mitt rum innan vi gick ner och pratade med alla på festen. Och det var kul! 
Imorgon ska jag vara med Emil tror jag, vi ska iallafall se hockey och innebandy sen ska jag plugga..

Igår var jag och Jennifer hemma hos Emil med Hampus och Tom. Vi somnade vid halv fem, brabra! Jennifers cykel hade ingen kedja så jag och Tom fick dra hem henne, hahah!  Det tog ungefär en halvtimme för oss ifrån Emil, hmm.

Nu ska jag hjälpa storebror att ta ut en glasbit ur foten, (han är världens bästa bror, peace)

Ja tittar upp mot dig och säger bara sanningen.


ah jo precis

Det gick ändå rätt bra på kyrkogården, lite overkligt att det enda som finns kvar av farfar är aska.. Men det är något som jag helst inte vill tänka på. Det finns så mycket mer.

Nu tänkte jag sova igen all sömn jag missade inatt och sen ska jag träffa Jennifer
och oj vad jag längtar efter henne! 


Jag och Snyggolivia igår! (Vi höll ut längst!!)
Bilden är tagen från Issas blogg, http://isabelleruthstroms.blogg.se

Meet Me Halfway

Pizza, Issa, Olivia, Camilla och musik sedan vidare till Gustav där Hampus, Emil, och Patrick väntade, vi var där i typ en timme innan vi bestämde oss för att gå till Gute. Joel, Oliver och några kom precis gående så vi gjorde sällskap med dom. På sävefesten var det faktiskt jättemycket folk och jag hade skitkul. Jag och Olivia bestämde oss för att gå vid typ halvtvå. Då mötte vi upp Tom som körde hem oss så vi slapp gå i regnet! :*


Imorse var jag trött och på Historian somnade jag nästan. Jag åt lunch i dessan med Carro, Michelle och Johanna. Sista lektionen hade vi samhällskunskap och det är typ kul för våran lärare är grym.
Nu ska vi till kyrkogården, min farfar ska jordsättas <3


Ikväll tror jag att jag ska hitta på något med Jennifer!
Puss






I wanna go crazy

 

Nu ska jag gå ut och gå med Mio sen ska jag ta ut pengar och cykla hem till Issa.
Ha en bra kväll för våran kommer bli bästbästbäst!


just dance

Vi har kommit fram till att det spökar hemma hos Issa och Olivia. Igår när jag och Olivia satt och kollade på Paradise Hotell i Issas rum så ramlade en plastpåse ner från kroken i hallen, vi tänkte att det inte var så mycket med de men ofta den bara helt plötsligt ramlade av kroken? Och i fredags när vi såg Idol hos dom så small det till i köket och när vi kollar så ligger en frukostskål mitt på golvet och den hade inte gått sönder, skumt. Tydligen så har Olivia och Camilla hört hur någon knackat i väggarna och ibland så får man för sig att någon är står bakom en när man tvättar händerna på toan.. Och det är inget som vi inbillar oss!

bara så ni vet.

ohoaaho

Idag mår jag bättre, armen gör fortfarande sjuktont men febern har gått ner så nu taggar vi som fan för
 S Ä V E F E S T E N!
Det är öppet till klockan två inatt så nu ska jag sova så jag orkar vara uppe hela natten, yiiiha




-_-

Hej.
Jag heter Ronja och jag kommer bli tvungen att stanna hemma när alla andra är på Sävefest och har askul. Tack jävla sprutjävel!
Hejdå.

just because I can

Idag tog vi svininfluensansprutan, fyfan. Det gjorde ont att ta den och jag har sjukt ont i armen nu plus att jag är jättetrött.. Jobbigt! Jag har även hunnit med teori med ibg och utvecklingssamtal. Jag fick mvg på nån spanskagrej som vi har gjort och de kändes fett bra.
Ikväll ska jag och Issa sola för imorgon är det SÄVEFEST! yiha

Igår gick jag i skolan till halv fem och sen var jag med Tom resten av kvällen, vi kollade på film och pratade en massa. Han vägrar att gå på Sävefesten imorrn men jag och Olivia har en plan..

Nu ska jag äta rabarberpaj, puss :*

<3


pluuuuugg

spanska är just nu det absolut värsta i världen!
och jag saknar
MEN NU KOMMER STOREBOR MED GLASS!
Så jag överlever nog

some people make the world special just by being in it.


sick

Idag är jag inte i skolan. Tjugo i åtta väckte mamma mig och jag hade endå kommit försent, när jag gick upp kände jag att jag hade ont i huvet och kroppen så jag stannade hemma.. Jag har lovat mig själv att räkna minst 3 sidor matte idag så det är dagens enda måste.

Skriver kanske sen.

Jag gjorde de!

Jag sålde alla mina djur och träd på Farmville, jag har slutat spela de nu..

Bra Ronja!

GRATTIS SÖTNOS!

 
 

Du är grrrrrym tjejen, 11 år med dig!
Jag kommer ihåg första gången jag var hemma hos dig och jag fick en stöt av elstängslet så jag började gråta, du sprang runt helt panikslagen och skrek att jag fått en töt, haha du kunde inte prata klokt så du sa töt och inte stöt! Då började jag skratta istället och din mamma fattade inte vad vi höll på med. Och när vi fastnade uppe på din garderob och ingen var hemma så vi fick sitta där jättelänge. Eller alla gånger jag ärligt skrattat så jag kissat på mig för att vi gjort något helgalet.
P U S S


the world

Söndag.
Igår vann Endre, det var bra. Matchen sågs med Jennifer, Issa, Olivia och Oskar. Efter matchen blev det kvällsmat på donken med tjejerna och sen till hemmakväll och köpa godis. Vi satt hos Issa och Olivia och kollade på Lejonkungen och Björnbröder. Vid två nångång var jag och Jennifer hemma och somnade lite efter halv tre. Imorse åt vi nybakat bröd till frukost och sen kom Qim och hämtade oss. Jennifer gick hem och jag åt äppelpaj med kusinerna sen åkte vi till stallet. Jag red på Livs häst och det var jättekul eftersom det var 4 år sedan jag red sist. Nu sitter vi och väntar på att Tina ska komma hem för då ska vi fika.
Ikväll har Ulaget match men jag orkar inte se den. Hoppas dom vinner iallafall!
PUSS

30 seconds

Jag har suttit vid datorn och sovit heeeeela dagen, jag känner mig trött och lite småsjuk, segt.
Nu har jag precis sminkat mig och ska snart äta något sen blir det Södervärn. Endre ska spela match så jag ska dit med lite folk och se. Jag hoppas Jennifer ska dit, jag har inte träffat henne på hela veckan för att hon har varit hos sin pappa.. Efter matchen ska jag och Issa hitta på något galet, nu ska jag byta om!
Ha en bra lördagkväll!


Jag saknar sommaren

           

HAHA!


.

så när du ler mot mig och jag hör ditt skratt
då kommer den där känslan som en hjärtattack.


With you


you know

Nu sitter jag hemma i ensamheten, Issa och Olivia skulle hem till Dalhem vi andra cyklade ner till stan och mötte upp Hampus. Camilla och Robbin skulle hem och sova och Emil och Hampus ville att jag skulle med fest. Men nej, inte ikväll. Nu ska jag sova och imorgon ska jag städa mitt rum och min garderob sen blir det Endrematch ochkvällen blir det Issa.
Godnatt!

this is real

you make me smile

FREDAGSMYS @ OLIVIAS

Emil, Robbin, Camilla, Olivia och Michelle, godis och Sunes sommar. Tom åkte hem för en liten stund sen, han ska till fastlandet och spela hockey hela helgen..


Idag har jag varit vid kusinerna, vi var vid hästarna och det var jättemysigt. Tyvärr så fick jag inte rida för de blev lite missförstånd. Men på söndag ska jag och Qim dit igen!
Imorgon blir det Endrematch sen får vi se, pöss


here comes the night

Jag kom precis hem, jag och pappa övningskörde på p18 och det gick bra!
Imorgon kommer jag nog inte hinna med att blogga men dagen kommer se ut ungefär såhär:
Först skola, sen till stallet och rida, kanske träffa Tom, möjligtvis se hockey och sen träffa tjejerna!


Nu ska jag sova sova sova.

Öh godnatt


med dig är jag dubbelt så stark och hälften så rädd

.


don´t bring flowers

fyfan.

på innebandygymnasiet gjorde vi två övningar som jag kunde vara med på, jag var "väggpassare" på en och den andra var det sidled-bak-fram och det gjorde ont i knät. när dom spelade tvåmål satt jag på läktaren och pratade med lina, det var ruuligt hon hade massa skoj att berätta!
nu ska jag plugga matte och bara vara hemma hela kvällen. kul, not

imorgon är det fredag, det är bra.


black nails

Hej.
Jag har slutat men är kvar i skolan, jag väntar på Camilla och Olivia.
Sen ska jag på ibg, nu ska jag till caffis.
Hejdå.


everything you do is beautiful

Den här dagen har varit mycket bättre än gårdagen!
Naturkunskap-engelska-spanska-kemiprov sen cyklade jag hem till Tom där jag varit resten av dagen. Vi kollade på film och pratade. Du är så bra!

Nu ska jag bara njuta av att jag inte har något plugg, sen sova tidigt. :)


One of a kind

Idag är det tisdag, möjligtvis den värsta på länge. Jo så säger vi.
Det började med att jag kom försent och fattade noll av bisatser och huvudsatser, på håltimman jobbade jag med engelskan sjukt länge. Sen gick jag och Denise och åt mat, äcklig mat. På matten fick jag tillbaka provet, och fan! På engelskan redovisade vi om Australien och sen cyklade vi ner i regnet till fornsalen och gick på nån utställning.

Dagens bästa var lätt när jag och Carro blev rädda och skrek för kudden med en pitbull "Klappa mig" inside joke, ingen fattar utom vi så skitsamma! Men fan va kul det var.

På innebandygymnasiet var det inte så kul, dom spelade bara tvåmål..
Nu ska jag plugga kemi, prov imorgon.


<3




Om man gör sitt bästa och det inte räcker, hur ska man göra då?

endless


just nu, precis här

anton kom och drack te med mig och jonna, först var det kul sen började dom räkna matte b. då gick jag in och sov tv med jonnas föräldrar sen kom mamma och hämtade mig!
nu ska jag sova och imorgon är det engelskaredovisning och jag vill verkligen inte.
godnatt

lemon tree

Jag sitter just nu på golvet i Jonnas rum, hon prövar kläder till imorgon och jag kollar runt på facebook. Livet är på topp och The time is now-Asha Ali strömmar ur högtalarna. Jo jag vill påpeka att Jonna går utan kryckor och pjäxa, hon går! Looove it.

Idag har jag varit i skolan, jag slutade klockan ett men stannade i biblioteket till halv tre och skrev engelska, bra jobbat Ronja! Efter skolan kom Tom hem till mig, vi kollade på tv och pratade en massa, awesome. Nu ska vi dricka te och försöka plugga!

LIVING THE DREAM!


TACK!

tack tack tack till josefine nyberg som fixade bloggdesignen!

puss på dig
http://fina.blogg.se/


Grattis Löken 16 år!


by now

Rasmus lag förlorade men IBK hade lånat in massa från a-laget så hade dom inte vunnit då hade dom skämt ut sig så det var väl lika bra.
Jag såg matchen med Julle, Tom och Emil :)

Nu ska jag och mamma till kyrkogården och sen ska jag till stallet med Qim och Liv.
puss

We could start it today

 

With you beside me I no longer fear

Hahah, Ulaget vann med typ 17-1. Det var inte en speciellt rolig match men jag fick prata massa med Emil och det var bra.
Du är bäst!
Pappa och Rasmus var här förut och åt tårta.
Nu ska jag plugga lite spanska och kemi sen ska jag till Södervärn och se när Follingbo möter IBK, hoppas som fan att Follingbo vinner!!

When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too




allllllright

Om en timme kommer Emil hit, vi ska kolla när U-laget möter Klinte i IBC.
Just nu taggar Jennifer med musik och jag borstar tänderna. Hon sov här i natt och vi gick upp för en halvtimme sen. Igår var Emil, Issa, Olivia och Tom här och såg skräckfilm, vi bakade även kladdkaka och spelade "bankaslå" när Issa och Olivia gått hem såg vi på Rosa the Movie. Jennifer somnade innan filmen hann börja.. När Tom och Emil cyklade hem var klockan jättemycket och jag och Jennifer gick upp och somnade ganska snabbt.

I fredags vann VisbyRoma ganska stort och efter matchen cyklade jag, Jennifer och Tom hem i spöregnet till Emil och Jennifer kedja hoppade så jag fick dra henne dit, jag var hemma halv fem på morgonen!

Nu ska jag byta kläder och sminka mig! :*

you you you

Take my hand and live while you can

yiiiiha, nu är det helg!

Vi slutade vid ett men jag kom hem för bara ett tag sen. Jag och Michelle satt kvar i skolan och pluggade, jo det är sant vi gjorde faktiskt de. Riktigt bra gjort av oss måste jag säga! 

Nu ska jag se OC och sova en stund innan Jennifer kommer hit, ikväll blir det hockey! (y)

*


design

jag behöver ny design till min blogg.
någon som kan fixa?


our story


jag saknar dig farfar!

And I hope
Life is good
Where ever you are
You will be
Forever in my heart
Where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Where ever you are


stay together

jennifer åkte nyss hem, vi har möblerat om i mitt rum så nu blev det lite förändring och det känns som att det behövdes! nu ska jag bara dammsuga också.
idag har vi solat och vart på stan med emil och hampus. jag köpte en plattång och värmespray.

vi har ett hemprov i sammhällskunskap till imorgon och det känns skitjobbigt för jag har inte ens börjat..
imorgon kväll blir det hockey och sen får vi se vad som händer.
men nu ska jag äta, ha det bra!


allt eller inget!

Jag sitter här i mjukisbyxor vid datorn och lyssnar på musik. Trött är jag, som bara den. Jennifer sov hos mig i natt men när jag vaknade imorse var hon borta (?) Jag åkte till tandläkaren och kollade hur jag skulle göra med min tand som jag inte har.. Och nu kommer hon snart hit igen för då ska vi och Emil gå på stan.

Igår var vi på Joda och åt natchos. Det var jag, Denise, Michelle, Jennifer, Camilla och Olivia! Vi hade så galet roligt! Efterrätten blev en glass på Mc´donalds sen vidare hem till Camilla. Emil och Filip kom dit och lite senare kom också Tom. Vi var inte hemma förrens halv tre nångång i natt.

Nu kommer Jennifer, puss














Jennifer gästbloggar

Nu sitter jag och Ronja och pluggar eller Ronja för jag är klar tack vare hennes hjälp.
Ikväll blir det nog ut och äta men först tagga med massa bra musik, iiiiih!

nu vet jag inte vad jag skall skriva, hejdå!


Vågar man inte kan man aldrig vinna!


från oklart till självklart

min kusin har lovat mig falukorv och makaroner till kvällsmat så nu åker jag dit!
imorgon börjar jag halv tolv. suckers
puss


Love is a battlefield
























Just because perfection is impossible,
doesn't mean you have to give up attempting to achieve it.
In order to win you have to try


like a story of love

Ibland sitter man bara där, och tiden flyter förbi.
Vad ska man göra?
Man har lust att göra något, men man orkar ingenting.
Hela tiden tittar man på mobiltelefonen och väntar på att någon skall höra av sig. 
Men inget händer.
Istället ska jag se film, Rosa The Movie. Jag gillar den!


The world stops for a moment

   


du är så söt men jag är för blyg

Jennifer cyklade nyss hem, hon skulle till sin mormor på födelsedagsmiddag.
Idag har vi varit i Södervärn hela dagen, IBK har spelat match och dom vann!
Klockan fem ska jag tillbaka till Södervärn för Rasmus spelar mot Dalhem och Sara och Linnea skulle dit så då ska jag dit och prata lite med dom.
Sen får vi se vad som händer ikväll, nu ska jag äta något sen cykla bort.

det är inte mig du ser

det svär jag på

Just nu ligger jag och Jennifer i min säng, klockan är halv tre men vi har inga planer på att sova. Kvällen har varit bra. Den började som vanligt framför spegeln i mitt rum till massa bra musik och sen vidare till stan. Där mötte vi Amalia och Frida som var sjukt partysugna men dom försvann lika snabbt igen. Vi träffade även på Jesper, Jonas och Tisen. Sen kom Emil, Hampus och några in på Mc Donalds och dom tillbringade vi kvällen med.
Det var mycket folk på stan eftersom det var GGN idag och några var utklädda.
Runt halv ett gick vi ner till Hamnplan där vi träffade Tom och Tim som följde med oss upp till Öster igen. Vi blev trötta och cyklade hem. Vi skjutsade hem Tom och hämtade lite grejer hos Jennifer sen hem till mig.

Imorgon blir det innebandy, godnatt!