When I see you

Tiden går så fort och jag hinner aldrig med att blogga!

I Tisdags var det jobb och sedan skulle jag till stan för att träffa Issa, Elias och Viktor. Vi såg på tre filmer och var ute och gick lite grann. Helt plötsligt var ytterdörren öppen och alla fyra fick gå och stänga den. Vi somnade runt halv fem (!!) och dagen efter var Issa tvungen att åka hem vid halv nio. Vi andra låg kvar i sängarna tills klockan ett, åt frukost, kollade på tv och sen gick Elias och Viktor hem. Om 19 dagar är det vi fyra som går i samma klass, fett! :D


Annars har det inte hänt så mycket mer, jag och Michelle har gått på stan. På kvällen var det Skräckfilmskväll och Rasmus och Goffe "försökte" skrämma skiten ur oss..
Hämden är ljuv..

Ikväll är det en Ronja-Michellekväll!
PUSS


Sankta Lucia

I fredags fyllde Jonna 17 år. Tyvärr jobbade jag när hon hade födelsedags fika men jag sprang in till henne på kvällen och åt middag. När vi ätit upp, sminkat oss och bytt kläder ar det dags att åka in till stan. Vi mötte upp Issa, Olivia och Camilla och hängde med dom resten av kvällen. Vi mötte några killar som pratade engelska.
Dom var stuntman i Wallander filmen. Riktigt snygga var dom också!
Jag, Issa, Olivia, Jonna, Denise och Michelle sov hemma hos mig och vi somnade jättesent efter att August, Marcus och några hade kommit och hälsat på vid halv tre.

Dagen igår var lugn, jag och Denise åkte moppe, solade och badade, blev myggbita och såg på tv.

Igårkväll hände något som var helt klart oklart. Vi låg i friggan som är det enda stället där vi har mottagning här i Lickers. Det var Jonna, Denise, Michelle,Matilde och jag.
Helt plötsligt börjar någon av oss sjunga på "Julen är här" Vi fortsatte och fyllde i, "Låt de brinna" och "Sankta Lucia"
När vi hade gått igenom sångerna om och om igen tyckte vi det var dags för att göra något galet. Alla sprang hem till sig
och hämtade ljus och lakan. Nu var det dags för Luciatåg!
Vi gick igenom semesterbyn och vidare till hamnen, några i husvagnarna kom ut och lyssnade på våra sånger. Dom var jätteglada och tyckte att våran idé var grym. När vi gjort vårat gick vi hem med våra lakan, några bilar saktade in och undrade var vi håll på med (helt klart förståligt) Tillslut kom min kusin körande och hon stannade bilden och vi fick åka med henne hem. Hon var inte ett dugg förvånad över våran sjuka idé. När vi kom hem gick Matilde och Jonna upp till sig och jag sov med Denise och Michelle i friggan.


call me

Jag sitter just nu vid Max dator, han brukar inte gilla att jag lånar den, men det man inte vet lider man inte av.. 


Idag har jag jobbat absolut hela dagen, först med Michelle och sen med Denise. Det har varit några dryga kunder idag men det är väl sånt som tillhör antar jag.
Dagens bästa var när Michelle glömde köttbullarna när en kund hade beställt en köttbullemacka! HAHA vad jag och Rasmus skrattade.

Ikväll är de fullt hus hos kusinerna så jag ska vara här hela kvällen, de blir nog en del badande och massa dansmatta, härligt härligt! 
Nu ska vi äta och sen ska vi se Star Wars med småbarnen, puss

down down

Jag har precis varit ute på en långpromenad med Jonna, Liv och Mio.
Nu ska vi bada i pooooolen! 



and

Jag tänkte blogga lite snabbt medan Denise, Michelle och Jonna äter kvällsmat..
Igår åkte jag in med storebror till stan vid fem, han släppte av mig vid Carro som hade födelsedagsfika.
Vi satt länge och pratade och tillslut kom Sofia. Då var det dags att spela Barngeni med Carros kusin.. Hon vann, hon är liten, hon är bara sex år och ja, hon vann faktiskt.
Vi väntade länge på att de skulle sluta regna men regnet gav sig aldrig så vi gick ut ändå. Vi hamnade på Mc´donalds där jag träffade på Camilla, Ida och Olivia. Trevligt trevligt!
När vi kom hem igen drack jag och Carro te och åt godis under tiden som vi väntade på att Rasmus och Goffe skulle komma och hämta mig. Vi var hemma runt tre och jag var så trött så jag somnade på en gång.
Imorse ringde Denise mig klockan tio:

-Rooonie, ska vi schteeeka idag eller?!?
-Eh, va ja.. Vadå är de fint väder..?
-Jajaja det är sol och om man ligger i lä är det fett varmt.
-Hehe aaha okej, joo.
-Men jag tänkte att de var bra att ringa o väcka dig så du kan ta tjugo över elva bussen ut till Lickers!


Sagt och gjort, jag tog den bussen och hamnade tillslut i stekande sol tillsammans med Jonna och Denise. När vi var brända och uttråkade tog vi oss ner till poolen och badade länge!
Nu ska jag hem och byta kläder sen ska vi åka upp till Cafét och baka, ciaoo!

Grattis Krookis!


you know i love you

nu eller aldrig

Nu var det många dagar sen jag bloggade och jag kan knappast skriva om allt som har hänt. Jag har iallafall hunnit med att spela beachvolleyball i Ire med några från Norrköpning, åkt båt då vi satt längst fram och sjöng en massa, varit i stan, jobbat jobbat och jobbat, plockat smultron osv.. ABSOLUT SOMMAR!



You better die young

Idag har jag jobbat med Denise! Det var lagom många kunder som kom.
Jag jobbade bara halv dag och när jag slutat gick jag ner och solade på stranden tills Jonna och Denise kom cyklande. Innan maten bestämde vi oss för att gå en långpromenad så vi tog "Storavägenrundan med affärspålägg" (?) Jobbigt var det och varma blev vi!
Imorgon ska vi in och sova i stan, vi ska även äta på Joda och bara ha de bra.

Nu ska jag och Jonna gå in innan vi blir helt uppäta av myggor och flugor sen ska pappa åka och plocka smultron, ciaoo


()


jag saknar issa och olivia

mycket.


du vet vad du har

Kvällen har varit seg men riktigt kul, vi har sprungit mellan friggan och alla sommarstugor, vi har även åkt bil med hög musik (haha!) och sen har vi spelat UNO.
Kladdkakan blev goood och mätta blev vi.
Nu är jag ganska trött men funderar på att gå in till Rasmus och Goffe och fråga om jag får vara med o spela tvspel..

Godnatt!

away

Idag har jag och Michelle lämnat soffan bakom oss och varit inne i stan!!
Jonna gick med oss en liten stund innan hon skulle till tandläkarn. Vi åt lunch på Ringduvan och solade lite i Almedalen. Jag köpte även nya ipodhörlurar efter som att mina har gått sönder igen..
Nu har Jonna och Felicia bakat en kladdkaka som vi så snällt ska hjälpa till att äta upp, puss

solen skiner bara för dig

Den här dagen har varit segare än vanligt, dåliga program på tvn och ingen mottagning på mobilerna, hmm.
Vi har iallafall hunnit med att kolla facebook idag. Och för första gången på länge har Jonna varit med oss, haha.
Imorgon är jag och Michelle sugna på att åka in till stan och göra något! 


jag saknar dig faktiskt

just nu

Anledningen till att jag vaknade på lördagmorgon var att jag inte fick någon luft, jag fick istället halvt panik och ringde snabbt till
pappa. Det blev bättre när jag gick ut men jag hade ingen röst så pappa hörde inte vad jag sa, tillslut fick jag fram
det jag ville ha sagt. Mamma skulle komma hem så vi kunde åka in till sjukhuset. Under tiden gick jag in till farmor och
farfar. När mamma kom åkte vi in till stan. När vi kom in till doktorn räckte det med att han lös i min hals med en ficklampa
innan han kunde konstatera att jag hade åkt på en halsfluss. Han skrev ut pencillin till mig och sen kunde jag åka hem till Michelle.
Hon är den enda som vill umgås med mig och jag är den enda som vill umgås med henne just nu.. Så vi äter piggelin och ser
på Disney Channel hela dagarna!
Lillis fyllde 50 år så jag och Michelle gick in och hälsade på en liten stund, men när vi märkte att folk gick omvägar
och tog avstånd för att slippa prata med "sjuklingarna" så var det inge kul längre. Vi valde att gå hem och fortsätta
se på Rasten..
Dagen segade på och nu ligger det 16 glasspinnar på bordet, den som kom på Piggelin borde få pris!



its a love story

10 juli, natten var hemsk. Jag hade riktig feberyra och mådde piss.
Dagen har varit lika dan, ont i huvet, halsen och feber.
Michelle kom in och hälsade på mig, hon hade precis varit hos doktorn och fått penecilin för att hon har halsfluss.
Haha, så här låg vi i varsien soffa och kollade på tv samtidigt som vi åt glass och chips. Fan va det var synd om oss!
Det var "Rasten Maraton" på Disney Channel så vi såg säkert 10 avsnitt eller något av de.. Rasmus sa att det bara är tillåtet att kolla på Rasten om man mår riktigt riktigt dåligt och han kanske har rätt.. När vi började kunna alla namnen och allt som hänt i dom senaste avsnitten var
det dags att byta kanal. Resten av kvällen såg jag på MTV och väntade på att min familj skulle komma hem, dom var på fest, kul för dom!


Cause time has made me strong..

..I´m starting to move on


I Love You, I Love You, I Love You

SHIT VA DET REGNAR!

När Rasmus hade hämtat mig åkte vi ut till cafét och fikade. Vi stannade och pratade med Denise och Jonna en stund innan vi åkte hem till Lickers. Jag ringde ner till Liv och frågade vad hon gjorde och de visade sig att hon såg på film. Jag tyckte att det lät som en toppen idé så jag gick ner och sällskapade henne. Vi såg på Bröllops Duellen och de var en helt okej film. Just nu sitter dom och äter och när dom är klara ska vi se film igen, en favorit i repris. Det Brinner! Den såg vi alltid när vi var små.. Haha. 

Ikväll ska vi dricka te och bara göra ingenting.



You´re impossible to find

varje dag ska man göra något som skrämmer en,
jag gjorde de och jag lyckades.
nu är det jag som har övertaget och det är du som väljer hur du vill gå vidare.
jag tänker inte vänta på dig längre, du måste övertyga mig nu.
It´s up to you
<3

my life be like

Igår spelade jag och Amalia monopol hemma hos Herman, Olov och Erik var också där. Jag vann inte, jag var inte heller näst bäst, jag var faktiskt absolut sämst.. Men det var roligt ändån!
Jag och Amalia cyklade hela vägen hem från Terra Nova i spöregn.. När vi kom hem kokade vi gröt och te och rostade mackor. Erik sa att det skulle regna 70 cm idag, vi trodde inte riktigt på honom, och när han mätte upp 70 cm trodde han inte ens på sig själv. Bra Erik!

Tyvärr så är jag typ sjuk. Jag har jätteont i halsen och huvet, och börjar känna  mig febrig. Egentligen skulle jag till gymmet idag men jag hade inte kunnat träna iallafall.. Så just nu sitter jag ihopkrupen i amalias soffa under en filt och med en kopp te och väntar på att Rasmus ska komma och hämta mig. När jag kommer hem ska jag sova en massa så jag orkar jobba imorgon för Michelle är jättesjuk och Denise ska jobba på Ringduvan, Jonna kan liksom inte vara själv på cafét så jag får hoppa in..


jag vet vem ängeln är..

face it

Nu har jag hunnit med att spela piano, spela gitarr, smsat, lyssnat på musik, sovit en jätteliten stund och ätit. Klockan är bara sju och amalia kommer om två timmar. Jag funderar på att springa in till Sofia och hälsa på, jag har inte träffat henne på tusen år.  Tjululuuu


It`s not over

snälla gå inte om du verkligen inte måste..
        

någon man mött här

Tjosan jag sitter just nu och gosar med amalias katt. Amalia åkte precis till jobbet och kommer hem vid nio. Under tiden ska jag försöka fördriva tiden på bästa sätt, kanske sova? 

Igår var Daniel och Stoffe i Lickers så när jag och Denise hade jobbat klart åkte vi ner och hälsade på dom. Meen i morse klockan sju skulle dom åka över till fastlandet igen..
Annnars så har jag bara jobbat hela dagen och det har regnat en massa.

Nu ska jag äta något, ciaoo

hela dagen, varje dag!

Nu sitter jag och Denise och surfar på någons bredband.
Idag sa vi hejdå till Södertäljegrabbsen.. Det var inte riktigt okej, för vi kommer sakna dom jättemycket. Vi har haft tre kanon dagar! Nattmat på donken, fem pers på en tandemcykel, singstar, ringduvan, vänd tia (åsnan) strandpromenaden helt suveränt! Men som sagt, nu har vi sagt hejdå och på onsdag åker dom hem.. Men snart kommer vi upp till dom och röjer!













<3 södertälje

En sekund av någonting bra

Jag sitter just nu och väntar på att Jonna ska vakna..
Igår var vi nere på stan och mötte på några Södertäljepojkar. När vi pratat med dom en stund och alla presenterat sig så märker jag helt plötsligt att ena killen är samma kille som jag träffade kvällen innan. Så jag var tvungen att fråga honom om det var han som jag hade smsat med hela dagen och right, det var samma Daniel. Lite komiskt att ingen av oss kom ihåg hur den andra såg ut. Men men, resten av kvällen spenderade vi iallafall tillsammans med dom och vi hade riktigt trevligt. Idag ska jag och Jonna möta upp dom så ska vi gå och fika på Ringduvan där Denise och Michelle jobbar just nu. Det blir nog kul!

Nu ska jag äta frukost sen väcka Jonna,
Ha en bra dag!

michelle är bäst

Kvällen var grym!!!

Jag ångrar inget!

Först jobbade jag halv dag med Denise, när jag hade slutat tog jag moppen till Mina och vi fortsatte sedan ner mot Lickers. Vi stannade vid Max och Liv och pratade lite, men dom skulle iväg med båten så vi körde hem till mig. När vi suttit i solen ett tag inser jag plötsligt att jag har missat bussen.. Jag ringer snabbt till Liv och undrar vart dom är och om dom redan kommit ut på havet, det har dom. Men Max och Hampe skulle ta lilla båten från Gammelviken så vi slänger snabbt ihop handdukar och solkräm och springer barfota ner till stranden. Vi puttar i lilla båten och ror ut till Liv och alla på den stor båten. Sen bar det av till Ire där resten av dagen och kvällen spenderades. Vi badade från båten och solade en massa, åt jordgubbar och hade det bäst! Runt halv sju åkte vi in till restaurangen och åt kvällsmat. Vi spelade beachvolleyball och fotboll också innan det var dags att åka hem. När vi kom hem till Lickers igen dansade vi dansmatta och tog ett nattdopp i poolen! Jag sov över här och just nu sitter jag med en dator, Max med en, och Liv med mobilen. Freaks!

Idag ska jag åka in till stan, träna och sen träffa lite folk.
Ciaoo

 





.


on, off

Nu sitter jag här och väntar på mamma så jag passar på att skriva ett snabbt inlägg!
Idag har jag jobbat hela dagen, det var lagom mycket folk och dagen rullade på ganska så snabbt faktiskt. Ikväll flyttar hela familjen ner till sommarstugan i Lickers. Så kvällen kommer som vanligt tillbringas med Jonna, Michelle och Denise, fint de!
 
 Imorgon börjar jag jobba vid kvart över ett så om det är sol så ska jag sola 8-)

Nu måste jag kila, puss!