from the beginning to the end

 




ice ice baby


dagar då man tänker på någon annan

Igår var det Halloweencupen och det var jätteruuligt, eller det kunde faktiskt ha varit roligare.. Jag och Jennifer träffade iallafall massa folk och kvällen blev ändå lyckad.
Vi skjutsade hem Vitim till Bingeby. Shit vad kallt det var! Sen hem, dricka te och sova till ett dagen efter..

Idag har jag varit på en minnesgrej för min farfar, det gick rätt bra tyckte jag.

Ikväll ska jag hitta på något med brudarna och nu ska jag gå ut med Mio, puss

Vågar man inte kan man aldrig vinna

happyface

Just nu känns allt så jävla bra!
Det är fredag och snart kommer Jennifer + att jag ska få operera mitt knä.
Jag var ju hos doktorn idag och han sa att det var självklart, så nu är jag nog lyckligast i världen! :D

GRATTIS ANNIE PÅ 18-ÅRSDAGEN!


hospital

Imorgon får jag veta om det blir någon operation eller inte.
Jag är nervös.
Tänk om dom skulle säga att det inte blir någon operation och att jag får förtsätta så som jag har gjort dom senaste 9 månaderna. Eller typ, du får en operationstid om ett halv år, hejdå!
Jag vill höra, hej vi opererar dig om en vecka, sen är det bara att träna lite rehab och sedan är du tillbaka till innebandyn i december någongång!

Då hade jag bliviiiit så glad.

Jag saknar innebandyn grymt mycket och vill spela nu nu nu!

galet

Jag gjorde som Liv och Mina hade gjort och smsade 118118 och frågade:
Vem är Ronja Malmros på Gotland?
Svaret blev:

Hej! Ronja Mari Malmros är en 16-årig tjej från Visby. Hon är född den 1 maj-93 och är en mycket sportintresserad tjej som sysslar med både fotboll och innebandy. Vi tror Ronja är en bra vän och en tjej som skrattar mycket. Hon är även en flitig bloggare /Eniro

Det tyckte jag var kul! :D


shiii

Min blogg är lite cepe för tillfället, det ska fixas.. Nångång! :*

I fall on the floor and laugh

Haha va bra min dag blev tillslut, tack vare Jennifer Hellgren!
Mycket prat, skratt och taggande, tack för att du finns.

Ja kom nyss hem,
 Vi har varit på Ringduvan och lyssnat på när Lee spelade och sjöng,
 Jonna och Denise var också där. Riktigt mysigt och sjukt god kladdkaka!

Imorgon är det fredag:
Skolan, sjukhuset, Jennifer, HALLOWEENCUPEN!
Sen ska Jennifer sooova hos mig, jag älskar fredagar

    


Therese Johansson Rojo

"De tidigare fällda ungdomarna fick i dag sitt straff för mordet på Therese Johansson Rojo i Stockholmsstadsdelen Stureby i juni. Den 16-åriga pojken döms till ett år och åtta månaders sluten ungdomsvård för mord, och den jämnåriga flickan döms till samma straff för anstiftan till mord.Domen har dröjt då tingsrätten inväntat svaret från den rättpsykiatriska undersökningen, som kom i fredags. Undersökningen visade att inte någon av de två fällda tonåringarna är psykiskt sjuka och att de därmed kan dömas till sluten ungdomsvård.Anledningen att pojken dömdes för mord och inte dråp är enligt rätten att han planerat att gå iväg med Therese. Att han sedan sparkade på henne när hon var döende anses som en försvårande omständighet. Flickan dömdes för anstiftan till mord på grund av att hennes krav på pojken var avgörande för hans agerande anser tingsrätten."

Det är helt jävla sjukt vafan! 1 år och 8 månader? Det är ju typ ingenting..
Dom har förstört för så många. Allderles för milt straff, dom ska ha så mycket mer! Fan va arg jag blir.
http://minneavtherese.blogg.se


take my breath away

torsdag
torsdag
torsdag


Det har inte hänt så mycket idag ännu. Jag hade matteprov och jag hatar de, just nu har alla italienska och jag sitter hemma och väntar på att klockan ska bli tio i ett. Då ska vi på någon teater med klassen sen slutar vi.
I eftermiddag ska jag gymma och träffa Jennifer!


Jag vill vara i din lycka och jag vill vara din skugga när allt det svåra blir för tungt

once in my life

Nu råååpluggar jag, men det känns ändå inte som det spelar någon roll för när jag sitter där på provet imorrn kommer jag ändå inte fatta någonting, så är det alltid! Jag hatar matte. Det är tråkigt, svårt och ointressant. Vi ska ha prov om procent, dö.

Eftermiddagen har spenderats med Denise och matteboken.
Ikväll ska jag hem till Jonna och nu funderar jag på att åka till gymmet, på fredag blir det sjukhuset. Äntligen ska jag få besked om det blir någon operation eller inte.

Jag skriver kanske sen, puss

      


goes

Jag sitter just nu i skolan med Michelle, vi "jobbar" engelska.
Ett stort Australien arbete ska lämnas in om två veckor men det finns såååå mycket annat att prata om! GLÄDJERUS

'you must be the change you want to see in the world.'

.

soon you will see


     

 


You're impossible to find

Igår kollade jag på en halv handbollsträning och två innebandymatcher så jag kom hem ganska sent..
U-laget mötte Nykvarn och vann, ganska stort. Sen mötte IBK Nykvarn och förlorade. Den matchen var jätterolig att se för det hände saker hela tiden. Jag kollade med Jennifer, Olivia och Louise.

Idag var jag på Korpen klockan halv nio och tog den sista sprutan, sen började inte matten förrens klockan halv tolv, så jag hade världens skönaste förmiddag. På matten jobbade jag ganska bra och på engelskan redovisade jag min bok som jag har läst, sen hade vi Naturkunskap och vi fick tillbaka proven.. Klockan halv fyra slöt jag. Då mötte jag upp Denise vid skåpet, vi skulle träffa Markus från Göteborg som är här på Gotland och hälsar på. Det var jättekul att få träffa honom igen och jag kommer nog träffa han igen innan han åker hem, i hope! Vi kollade iallafall på ibg träningen.
När vi kom hem gjorde jag och Denise pannkakor och nu ska jag plugga på spanskan och sen sova. Jag är riktigt trött så det blir skönt.

p u s s


livet har sina goda stunder

shit vad är det här? jag borde läsa min engelskabok, men jag ser bara orden jag uppfattar inte vad det står, hela huvet snurrar och jag kan inte sitta still!
jag älskar känslan


They don't see

Min måndag har än så länge varit grym, jag har varit på sjukt bra humör och det var kul att få träffa alla igen efter lovet. Många nya saker har hänt och det var mycket som skulle berättas!

Nu ska jag äta, gymma och ikväll ska jag se på innebandy.


du gör liksom bilden hel



iiiiih!


Jag vill att du ska veta

Jag har inte bloggat klokt sen i torsdags och jag orkar inte skriva om allt som hänt heller.

Men mitt lov har iallafall varit hur bra som helst. Mest har jag umgåtts med Jennifer, innebandylaget och några hockeypojkar. Med Jennifer har det varit fullt ös hela tiden, igår cyklade vi ner till almedalen och gungande i regnet. Många långa pratstunder har det blivit och jag är så glad att vi börjat umgåtts så mycket igen!
Idag vaknade jag och Jennifer när mobilerna ringde, som tur var hade Issa skickat sms och påminnde oss om att det nu var vintertid, då sov vi en halvtimme till. Sen taggade vi till match, eller Jennifer taggade till att spela och jag till att titta på.
Daniel, Joel och några kom och kollade så jag slapp sitta ensam. Efter matchen cyklade jag och issa hem till henne, hon duschade och sen mötte vi upp Jennifer vid Donken. Där satt vi länge och pratade. Issa skulle hem och jag och Jennifer hamnade på mitt rum. Jag duchade och sen fixade vi massa grejer innan vi cyklade till Säve för att möta Olivia och Issa. Påvägen dit skällde en hund på oss så vi höll på att cykla omkull och han som ägde hunden asgarvade åt oss. Skit kul.

Vi cyklade och köpte godis och sen cyklade vi till IBC där Nykvarns gymnasie mötte Klinte. Klinte förlorade med 13-1 tillslut. Matchen var skittråkig men med härligt folk så blir allt kul!

Nu ska jag sova, imorrn börjar skolan och det suger.
GODNATT!






nu taggar vi till fredag!!


I've tried my best to let go

jag orkar inte blogga.

ikväll ska jag iallafall sova hos jennifer och imorrn har vi seriepremiär! men jag kan inte vara med
farmor rasmus och goffe var här och åt mat förut <3




jag saknar dig!

 


´

jennifer är bäst!


back to me

Onsdagskvällen blev bra tillslut.
Jag var först hemma hos Amalia och pratade. Frida, Erik och Herman kom också dit sen cyklade jag till Maxim.
Jag skulle möta Jonatan och vi pratade ganska länge, sen cyklade vi till Emil och sedan vidare till Gustav. Hannes och Lukas var också där. Vi spelade NHL och jag måste säga att jag var imponerad över mig själv. Jag och Lukas vann mot Emil och Hannes! Jag gjorde ett mål och en assist i den matchen, haha..
Sen cyklade vi hem.


Imorse vaknade jag vid ett nångång.. Vid tre mötte jag upp Issa på stan och vi kollade runt lite. Jag fick några behövliga grejer köpta och Issa hittade en väska. Sen fikade vi på Ringduvan!
Klockan fem mötte jag upp pappa och mamma vid Björkmans bilskola, vi skulle på någon kurs som tog tre timmar och var jättejättetråkig.
När jag ätit kom Jennifer hem till mig och vi har mest gått omkring och ätit på Max. Vi var nerförbi Rindi men dom folken vi såg som var där var sånna som inte kommer in på Sävefesterna för att dom är för små. Så det var bra att vi inte la 120 kr på de!
När Jennifer skulle cykla hem så gick hennes cykel i baklås typ (?) och oj vad vi skrattade!

Nu ska jag sova. God natt!


stuck in de middle

min onsdag har bara segat fram, jag har suttit vid datorn, sovit, sett på tv, sovit, kollat datorn och pluggat, inte okej! jag har vart hängig hela dagen men nu har jag precis duschat så jag känner mig lite piggare. Ikväll ska jag kanske träffa jennifer annars vet jag inte riktigt vad som händer, något kul ska jag göra iallafall. Inte en dag utan ett leende

imorgon är det autumn sounds, är det många som ska gå?
kommer det bli värt?

nu ska jag sminka mig, pöss


^


.

If you forgive me all this
If I forgive you all that
We can forgive and forget?



Right outside the window

HAHA igår hade jag jätteroligt med Issa, Olivia, Love och Simon.
Såhär var det, Jag kom hem till dom vid typ tjugo i tio, då stog Love och Simon på trappan och skrek om nån cykel och efter lite om och men fick dom tillslut låna Issas cykel och försvann ganska snabbt,.
Vi satt länge och pratade om vissa idioter som ibland inte borde få finnas och sen bestämde vi oss för att baka en kladdkaka. Då hade Louise redan gått och lagt sig och Olivia skulle jobba idag så hon gick också och la sig då.

Jag och Issa började baka men kom inte så långt innan Simon och Love kommer insnubblande i köket, sen började dom baka med oss. Tillslut hade vi fått en perfekt kladdkakesmet och skulle börja bröa formen när issa kommer på att dom inte har något ströbröd så det fick bli mϋsli.
Dom var helt galna och vi skrattade så jag fick helt ont i magen!
Och sjääälvklart glömde vi kakan, så när det började ryka fick vi panik och Simon fick ta ut den kolsvarta kakan. Han hade vritit om graderna till 275 istället för 175. Varför liksom? Hahah, då fick dom inte stanna längre så vi körde ut dom och tackade så hemskt mycket för hjälpen..!

Men jag och issa åt den ickebrända delen och den var ändå helt okej god. Vi la upp alla bilder på facebook och kollade på tv. Sen gick vi och la oss. Issa somnade ganska snabbt men jag kunde inte sova och la mig tillslut på golvet och somnade snabbt.  Jag låg först på soffan men fick ont i knät av armstödet.. 

Imorse skulle issa med bussen så vi gick upp tidigt och jag cyklade hem nu ska jag snart äta frukost och sen får vi se vad som händer idag. Det finns lite saker ska ska fixas och redas ut






(kolla issas album på facebook, eller nej gör inte det förresten)

you and me can become one

Idag har jag sovit till klockan ett, pratat i telefon, gymmat och vart med Jonna och Denise.
Ikväll ska jag hem till Issa, det var länge sen vi pratade så det ska bli mys.
Nu ska jag och mamma kolla på mobil och äta upp den sista kladdkakan, puss


yeah, i'm smiling

Kvällen blev riktigt bra.
Vi kollade på innebandyträningen, nej..
För jag och Jennifer tränade överlämningar och hittade på egna sporter, tur att någon fick se våra skills iallafall. Haha not.
Och det är nog bara vi som kan skratta så mycket.
Emil kom också till Södervärn.
Och vid typ halv elva var var vi hemma hos mig och drack te!
Sen skulle Jennifer hem och sova så hon cyklade hem, och Emil cyklade lite senare när jag hade hjälpt han på med sina Converse, vad hade han gjort utan mig?
Imorgon blir det sovmorgon, gymmet och sen ska jag försöka ta tag i lite av allt jävla plugg.
Nu blir det sova sova sova,
Godnatt!


*

2 månader utan dig.
Och jag saknar dig varje dag!

Run this town


Life is too short to be unhappy

Nu har jag mycket att skriva men liten blogglust så vi får se vad det blir..

I lördags kollade vi då på massa hockey och sen träffade jag Jennifer. Vi cyklade hem till Emil och åt godis och kollade på tv. Sen bestämde vi oss för att cykla lite så vi hamnade till slut hos Elias där det var massa hockeypojkar, dom spelade NHL och var ganska osociala haha, så vi cyklade hem till Emil igen. Där fortsatte godisätandet och tillslut kom Olov, Jonatan, Arvid och Sebastian till oss istället. Vi lyssnade på musik och tillslut somnade jag, Jennifer och Jonatan i Emils säng. Dom andra gick hem och Emil låg halvt utanför sängen och stirrade i taket. Vid fem på morgonen ringde min mamma och frågade vart jag var, hoppsan! Då var det dags att cykla hem..

Klockan tio igår ringde mobilen, dusch och sedan ishallen. Jag såg AJ´s match med Elias och Emil och dom vann! Sen cyklade jag och Emil till Säve och kollade på innebandy, en femma från U-laget hjälpte till i juniorlaget och ägde ut. 20-9 blev det tillslut till Endre tror jag. U-lagsfemman stog nog för minst 15 mål, härligt tjejer!
Jesper, BP och Hampus kom också dit och kollade!

Vid fem var jag hemma hos kusinerna, det var födelsedags middag för min farbror och det var mys och god mat! Grattis Kjell!

Sen var det Jennifertime igen! Hon kom hem till mig och vi fixade och grejade en massa innan vi cyklade till Issa och Olivia. Dom hade födelsedags fest för Johanna så vi sa bara hej innan vi cyklade vidare till Emil och Hampus. Hampus drog precis när vi kom, diss. Men jag, Emil och Jennifer kollade på Tv och drack te så vi hade det bra! Vi såg något program där dom visade massa olyckor som hänt och det var sjukt äckligt, sen såg vi Svenska Hollywood fruar.
Jonatan kom också hem till Emil sen, vi kollade på film och sen somnade alla fyra igen. Hahah.. Jag och Jennifer var hemma vid fyra och rostade mackor innan vi somnade.

Nu är hon och jobbar och jag gör mest ingenting. Denise kommer snart hit och vi får se vad som händer idag och ikväll. Jag skulle behöva plugga men jag har lov vafan -_-











du är bäst jennifer! :*


One voice is clear

                   


all this time



FHH <3

hahah


eat, sleep, hockey..

..jajemän, det är typ så det är!
Igår kväll var jag med Denise och Jennifer på hockey. Visbyroma förlorade så det var ingen bra match. Sen cyklade vi och Emil till Ica Maxi där vi köpte godis. Utanför träffade vi Buster, Jonatan och Lukas så vi stannade en stund och pratade. Jag, Denise och Jennifer hamnade tillslut hemma hos mig där vi drack te och åt upp allt godis och tillslut övertog tröttheten och vi flummade på till klockan tolv då vi gick ut. Jag och Denise cyklade med Jennifer hem och sen vidare till gråbo där vi träffade Jacob sen hem och sova!

Imorse gick vi upp vid halv tolv, åt frukost och cyklade och mötte Jennifer sedan vidare till íshallen!
BJ mötte Lidingö och förlorade, sen gick jag och Jennifer till Ica Maxi och köpte dipp och bröd, asgott! Denise hade redan åkt hem då. Vid fyra var vi i ishallen igen, AJ mötte nåt lag och dom vann! Markus från Södertälje spelade i motståndar laget och det var skitkul att träffa honom igen!

Nu ska jag fixa lite sen möta upp Jennifer någonstans, ikväll får vi se vad som händer..! :D

down

fredagsmys.
japp, så får det bli!


michelle michelle michelle michelle

      


HOMETOWN

Jag kan ju börja med att meddela om att vi har höstlov vilket känns jävligt bra!
Idag har bara haft tre lektioner, klassråd, historia och sammhällskunskap. På klassrådet fick jag tillsägelse om ogiltlig frånvaro, fast jag hade sagt till att jag gick hem. Hmm.. På historian jobbade jag med Madde och Tilda och våran tidning blev grym!
Halv tolv skulle klassen samlas nere vid domkyrkan för att vi skulle på någon utställning där. Utställningen handlade om mobbing.
När det var slut tände jag ett ljus för farfar och ett för morfar.. <3

Nu ska jag vänta tills Denise slutar och sen får vi se vad vi hittar på!

jag skulle inte släppt taget.

galet

Asså jag måste berätta om när jag och issa cyklade hem från innebandygrejen igår, vi skrattade seriöst hela vägen, jag hade så ont i min mage! Vi kunde kappt cykla, och tårarna bara rann. Ojojoj va kul det var, synd bara att jag inte kan berätta vad som var så kul! Det var iallafall klockren "issa-ronja humor" Men hahaha xD

don´t think twice

Issa åkte nyss hem, vi åt rostmacka, kollade på SOS Gute och pratade en massa. Hon är så bra!

Jag gick i skolan till fyra idag, buhu. Jag har även vart på "utvecklingssamtal" med innebandygymnasiet och det gick bra, andreas sa lite bra saker och jag är taggad som fan för att börja spela igen.. Om typ 100 år..
Jag och Michelle har vart på stan en snabbis idag också, jag köpte ett par mjukisbyxor sen åkte jag hem till farmor. Hon bjöd på mat och jag bjöd på kladdkaka som jag hade bakat!
Sen kollade jag på innebandy.

Imorgon är det fredag och sen hööööstlov, jiha!
Nu ska jag verkligen sova, godnatt people


I don´t want to want you

Snart kommer Amalia och då ska vi gå en promenad, ute är det skitkallt och det blåser en massa. Sen ska jag bjuda henne på kladdkaka som jag har bakat fast det ska bli en överraskning så jag hoppas att hon inte läser min blogg innan hon kommer!  
 


I just want you to know who I am



she´s like so whatever

1 timme kemi och jag är helt slut i huvet!
jag slutar aldrig att nysa och jag tror att jag har fått feber. grejth :/

du är så jävla kass, det vet du va? 


shoot me

Det har varit en bra dag idag!
Jag hade historiaprov, muntligt. Det gick grymt bra, tror jag. Det kändes iallafall jättebra.
Vi var på en föreläsning i aulan också, den handlade om Rädda Barnen. Jag satt med Patrick och Oskar och det gjorde det hela mycket roligare, Patrick knäppte ihop våra jackor och jag och Oskar bytte skal på mobilerna. Vi fick sluta 45 minuter tidigare och jag och Denise cyklade hem till mig. Det snöade!!
Vid fyra var jag i Säves teorisal med innebandygymnasiet. Det var rätt kul faktiskt. Den e klaaar!
När jag skulle cykla hem fick jag en Robin på pakethållaren och han upptäckte att jag inte kunde höger och vänster sådär jättebra.. När Issa, Olivia och Robin svängt och jag var påväg hem krockade jag med en kille och cyklade omkull.. Jag tappade även mitt nya armband, det sög!
När jag kom hem hjälpte Denise mig med Naturkunskapen så det var ungefär vad jag gjorde hela eftermiddagen.

Nu sitter jag i soffan och ser på "Vem vet mest?" med min mamma, vi har precis ätit pizza, kebab special!
Men nu måste jag sluta skriva för jag lovade mig själv att plugga ännu mer efter klockan halv åtta. Hejhopp valenselekroner, protoner och neutroner!

fett sämst inlägg men whatever, puss


the moment of truth in your lies


now and forever

Jag hatar måndagar, det är så långt ifrån helgen som man bara kan komma och vi har spanska, jag ogillar spanska som fan!
 
Min vecka kommer se ut typ såhär:

Måndag: Skola, stan, plugg, modellgrej och träning
Tisdag: Skola (Historiaprov) möte, gym
Onsdag: Skola (Kemiprov) teori med ibg, gym
Torsdag: Skola, och Julle fyller 16!
Fredag: Skola, gym och sen HÖSTLOV!

Idag har jag varit på stan med Denise och Lisa, jag skulle köpa mjukisbyxor men dom fanns inte på Intersport i stan så jag fick cykla ut till Kvarnen i motvind och duggregn. Och självklart så fanns dom inte där heller, suck!
Då tänkte jag istället åka hem till min farmor en liten stund, men hon var inte hemma så jag satte mig i hennes trappuppgång och bara satt. När jag såg att dom tagit bort farfars namn på dörren blev allt jättejobbigt och jag satt kvar i en halvtimme till..

Ikväll ska jag vara modell för Idas jobb, Mary Kay produkterna. Det blir nog kul!

Nu ska jag plugga och dricka te med massa honung, bye

!!!


and that´s funny yeah!

Jag och Jennifer hade jättemysigt igår. Först stod vi länge och pratade vid Södervärn innan vi kunde bestämma oss vart vi skulle, tillslut hamnade vi iallafall hemma vid Jennifer. Där åt vi glass, björnbär, melon och drack te samtidigt som vi spanade på lite folk på facebook. Vi var även ute och gick med Timjan ganska länge. När vi kom in igen satte vi oss i Jennifers säng och blev sittande där i flera timmar, vi pratade om allt möjligt! Vid halv ett cyklade jag hem och somnade snabbt i min nybäddade säng.

Imorse mötte jag upp Jennifer vid rödlysena klockan tio i elva, BJ mötte Nynäs klockan elva och den matchen skulle vi se. Issa, Olivia, Löken, Johanna och Matilda såg också. Dom vann och det var bra!
Direkt från hockeyn till innebandyn. Endre mötte Balrog i Södervärn och dom vann med 10-4, mycket bra! Påväg till innebandyn höll jag och Issa på att cykla omkull, krocka med en bil och kissa på oss för vi skrattade så mycket. Innebandyn sågs iallafall med massa folk, Sara, Clara, Ida och sen kom även Tom till tredje perioden. Jag och Issa var och köpte mat mellan första och andra, det blev som vanligt pastavagnen! När Issa hade skrivit på lappen så blåste lappen ner i såsen och vi skrattade sjukt mycket, stackars Niklas..
Efter innebandyn åkte vi till Ica Maxi där vi köpte sallad (fyfan vad vi har ätit idag) och sedan hem till Issa och Olivia och åt upp den! Sen bar det av till Södervärn igeeeen. Vi fick en liten Camilla på köpet och det gjorde mig glad. I Södervärn spelade Östergarn mot IBK och sedan spelade Dalhem mot IBK, två ganska tråkiga matcher men kul folk som jag såg med.

Nu pluggar jag som fan och det suger, men jag måste! -_-

toooo night

Sverige-Danmark


         
och
Jennifer


shit

fuck farmville, jag är så jävla beroende.. -_-


I'm better off without you

Är vi bäst? Åhja!

Fyfan vad jag har skrattat dom här två dagarna, helt sjukt va kul vi har i vårat lag!
Det började med ett vi skulle dela upp hur vi skulle sova och sen skulle vi delas in i lag. Jag sov i samma rum som Issa, Johanna och Löken. Och på mitt lag var Olivia, Löken, Ida, Camilla och Clara. Alla hjälptes åt att laga mat och det blev jättegod tacos.
Dom nya spelarna hade en föreställning för oss och då skrattade jag så att jag grät, det var grymt!
Sen var det dags för dom första tävlingarna, "frågor&klurigheter" och kropp mot kropp. Jag måste säga att jag och Olivia var riktigt grymma på det sist nämnda! Vi letade även efter reflexer i mörkret.
När tävlingarna var slut satt alla lite överallt och åt godis och chips, tills vi fick idén att köra hela havet stormar, asssskul. Resten av kvällen satt vi mest och jublade åt fjollan som åkte ur idol och så åt vi massa onyttiga saker!

Imorse väkte Annelie oss vid halv nio, jag somnade om tills Issa kom och kliade mig på armen klockan nio. Då berättade hon om sin dröm och det visade sig att jag nästan drömt samma sak, iallafall om samma person.. Sen var det frukost och tandborstning.
Dags för nästa tävling, "Skattjakt" (typ) Vi hade alla med oss cyklar som vi nu fick användning för. Vi skulle cykla runt i hela Väskinde och hitta grejer och fråga efter saker som tillexempel: Vad heter klockaren i Väskindekyrka? Hur många gungor finns det vid skolan? Ta kort på en röd brevlåda och ett gult hus. Osv, det var skitroligt och mitt lag blev klara först!

Tillslut var alla färdiga och vi kunde äta mat!
Sen fastnade jag och Jennifer i soffan, Valdis och Roger hade "taktiksnack" och jag halvsov i Jennifers knä medans hon satt upp massa fina frisyrer på mig.
Prisutdelning och sedan städning! MITT LAG VANN FÖRSTA PRIIIS!
Mamma kom och hämtade mig och Jennifer och cyklarna höll på att ramla av, men vi höll koll, right jennifer?
JAG HAR HAFT 2 KANON DAGAR OCH NU LÄNGTAR JAG SOM FAN TILL STORVRETA!

Ikväll ska jag, Olivia och Jennifer hitta på någoooot, nu blir det nybakad äppelpaj!

(bilderna kommer när jag har orkat lagt in dom)


Never trust

F R E D A G
Det gillar vi!

Vi började kvart i nio och slutade kvart i elva, helt okej sådär!
Jag stannade kvar i skola hur länge som helst, Carro skrev sin Samhällskunskapsgrej och jag satt mest och gjorde ingenting, sen satte sig Julle brevid och då började han och jag lyssna på musik och skicka låtar till varandra. Sen gick vi. Jag mötte upp Michelle och vi cyklade till Solberga badet och simmade i 35 minuter.
Nu sitter jag och lyssnar på musik och äter yoghurt, jag ska snart börja packa för vid sex ska jag vara vid Bro,bär och grönt! Vi ska samlas där med innebandylaget sen har vi ingen aning om vad som händer.. Det enda vi vet är att vi ska ha med oss cyklar och varma kläder, det lär blir kul!





with or without you

Andreas var sjuk, så vi var jätte oseriösa på innebandygymnasiet! Sprang runt och sköt på varandra, körde gissa-vem-det-är-på-bilden lek och hade kul. Robin lärde även oss att skjuta.. "Asså inte för att va sååån, men asså tjejer gör typ såhär och ni gör verkligen såhär..!" (y)

Efter cyklade jag hem till Jonna och åt, och en stund efter vi ätit upp kom Caja och hämtade oss. Vi skulle åka ner till sjukhuset och hälsa på Lillis som har opererat sig.
Vid kvart i åtta var jag påväg till ishallen, världens motvind och jättekallt. Vi såg inte klart hela matchen men Emils lag vann iallafall mot Sudret, SÅKLART! Jag, Issa och Olivia cyklade till Maxi och köpte choklad och frukost, sen cyklade jag hem till mitt och dom hem till sitt.
Det spöregnade hela vägen och jag fryser, men nu ska jag krypa ner i min stora säng och somna gott.
Imorgon börjar jag kvart i nio och slutar kvart i elva, tummen upp!

Issa och Olivia is thaa shiiiit <3


forget about me

Nu ska jag till Södervärn och träna innebandy, yes!

Dagens

DAGENS VILL HA: mina läxor klara
DAGENS KLÄDSEL: luvtröja och jeans
DAGENS FRISYR: mössa
DAGENS LÅT: Because of you
DAGENS PLANER: plugga, bli frisk
DAGENS SAKNAD: farfar
DAGENS DUMMASTE:  -_-
DAGENS MISSLYCKANDE: spanska läxan
DAGENS DROG: halstabletter
DAGENS KÖP: en macka
DAGENS GODIS: inget
DAGENS HUMÖR: trött och hängig
DAGENS CITAT: ?
DAGENS ROLIGASTE: Jag vet inte..

Lee Gotvik

http://www.reverbnation.com/eplay/queue?selectedIndex=0&cont=false

Sjukt bra låt, <3

But what do I get 'cause I just seem to lose?

Det är sånna här dagar som man borde sova sig förbi, lämna allt och komma tillbaka när saker och ting går lite bättre -_-

Jag gick hem efter engelskan, sov ett tag (TJA JÄVLA FÖRKYLNING) och snart ska jag ta tag i allt plugg.

Dagens tummen upp går till Michelle som gör min dag när vissa förstör den! <3


I miss the power

dålig dag, dåligt humör, dåligt resultat på matte provet.
dagen har varit dålig!
plus att jag börjar bli sjuk.

new life

qoiehfwikbgjfcwlkcljdwl

jag kom nyss hem från innebandyträningen, när man är där är allt bra.

godnatt


Grattis Emil 16 år!



bbbbbbbästis<3    
haha på bilden dåååda

at the front door

Jag sitter just nu och lyssnar på The time of my life faktiskt, och tänker på hur jävla crazy jag och Issa var när vi sprang in och dansade och sjöng som fan till den på Sävefesten när dansgolvet var helt tomt, och DJn skrattade åt oss! Heeelgalet och askul

Tillbaka till verkligeheten, nu ska jag plugga stenhårt i en timme till, sedan mat och sen södervärn där jag ska kolla på innebandyträningar, först IBK och sen U-laget. Tjooho

over

ge det en chans?
nej, det är redan förstört. det spelar ingen roll vad jag vill, allt som alla har sagt har tagit över.
jag är för feg. alltså, jag vågar verkligen inte..
förlåt.

.

Att försöka glömma någon man verkligen tycker om, är som att försöka minnas någon man aldrig ens har träffat.


hela världen kommer ge dig samma svar

regn.


Min helg har varit mycket bra! Jag och Issa kollade på handboll och sedan var vi med Oskar. Vi åt glass med popcorn. Vid halv fem var vi i Södervärn och kollade när Endre spelade, tyvärr förlorade dom. Efter matchen hände värsta grejen (!!) och sen åkte jag och Michelle hem och mamma skjutsade oss till Maxi där jag köpte sallad. Sedan vidare till Väskinde där Denise och Jonna väntade. Vi hade mys kväll och skulle baka kladdkaka men då fanns det ingen kakao så då blev det glass och maränger istället.
Vi satte oss tillrätta i soffan och skulle precis tända lampan när allting exploderade och Jonna skrek som fan, så jag skrattade så mycket åt henne så jag satt marängerna i halsen och nästan dog. Michelle försökte göra första hjälpen men misslyckades, Denise hämtade vatten och Jonna slog mig i ryggen. Tillslut fick jag tillbaka luften och kunde fortsätta garva tills tårarna spröt. Hel galet var det!
Kvällen blev iallafall sjuktbra!

Imorse duschade jag och vi åt god frukost innan Jonnas föräldrar kom och hämtade mig och Jonna. Hem och sedan iväg på innebandy igen, Endre mötte Falun och förlorade även idag.. Efter matchen åkte jag, Issa och Johanna till pastavagnen och köpte pasta till massa folk. Sedan tillbaka till södervärn och kolla när Visby ibk spelade, och dom vann! Jag och Denise fick sockerkick och sprang runt och var lagom crazy.
Sen hämtade jag min cykel hos Issa och Olivia och när jag cyklade hem SPÖREGNADE det, alltså verkligen vräkte ner, fyfan! Så nu sitter jag uppkrupen i sängen och ska precis göra varm choklad med vispgrädde. Sen måste jag ta tag i pluggandet, suckkkk.


saker förändras och det är nog en sån grej som man bara får lära sig att leva med helt enkelt

.


you tried, you failed

idag blir det först handboll klockan ett med issa, sen ska jag kolla innebandy med issa och lite annat folk vid fem och ikväll blir det myskväll hos tvillingarna i väskinde.
ha en bra lördaaag!


.

det är bara jobbigt att inte veta vad man vill..

It's Not My Time

huhu, vart ska jag börja?

som sagt så var gårdagen fem av fem, kanonkul! imorse var det segt att komma upp ur sängen, det gick men det var riktigt trögt. skoldagen rullade på utan några som helst problem och vi slutade tidigt. michelle följde med mig hem och vi kollade på livet enligt rosa, denise kom och sällskapade oss när hon hade slutat.

vid fem gick jag och michelle till max och köpte mat innan det var dags att gå/springa till bussen som gick vid tio över sex. vi två och fyra tjejer till från klassen skulle hem till johanna på födelsedags middag. vi hade riktigt mysigt då vi lagade mat och åt kladdkaka (y) tack för en härlig kväll tjejer!

rasmus kom och hämtade mig och michelle lite innan halv tolv och då händer det igen:
rasmus och goffe har tänkt till och lyckas skrämma skiten ur mig och michelle och jag menar verkligen skrämma skiten ur oss! fyyyyyfan. det började med att staffan (utklädd till ett fyllo) vinglar fram och tillbaka över vägen och hoppar tillslut på bilden, jag och michelle skriker i vild panik och vill bara dö. helt plötsligt från ingenstans står adam vid mitt fönster med en scream-mask på huvet och tittar rätt på mig. goffe har då ställt sig vid michelles fönster och börjat dra i dörren. även han har en sjuktful mask på sig. michelle får flaschbacks och skriker som fan, vi skriker och skriker, slår på rasmus som stannat bilden, jag är påväg bak till michelle och allt är kaos i någon minut. sen fattar vi när rasmus börjar skratta, än en gång har dom gjort de! kommit på en jävla idiotplan och förstört våra liv. tacktack för de! nu är även staffan och adam med i denna tävling, det står just nu 2-0 till er men vi kommer igen, vi har våran plan..!

nu ska jag sova, sova, sova. gooodnatt

ps. sara är grym på att luftrapa, tilda låter mest som ett lamm!

the best

Jag och Issa har en hemlighet, som iiiiingen vet. Fan va bra vi är!
S Ä V E F E S T E N var grym och jag hade galet kul, det var issa hela kvällen för min del, vi hade svaiiinkul!
På hemvägen med joel issa och daniel var det TV-tittande på Adelsgatan och tegelstensbärande som gällde, även lite stå på händer. M m m m!

 
favoriten