you know my name, not my story

  


jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.

Jag sitter hemma helt ensam. Hela min familj är påväg till Hemse för Rasmus ska spela match där men för min del blir det ishallen idag igen. Hoppas på en roligare match idag eftersom Toms lag vann med 13-1 igår..

Sen blir det förhoppningsvis laserdome ikväll istället!


<3


two times

Loven går som vanligt för fort, redan lördag och på onsdag börjar vi igen..
Igår var jag och såg hockey, Visby Roma vann.
Imorse vaknade jag tidigt och låg vaken i en timme innan Tom vaknade. Vi åt tacos till frukost och sen såg vi på Beck - Levande begravd. BRA FILM!

Nu ska jag duscha och plugga lite grann sen ska jag till ishallen och kolla när Tom spelar match. Ikväll var det tänkt att det skulle bli laserdom men nu vet jag inte hur det blir..

Jaja, nu har jag inte tid att sitta här. Hejdå.

puss

Mina har gjort om min header och det tackar vi för!

.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.

för dig ska jag göra det tusen gånger om.


för att du är du.

Igår åt jag frukost med min mormor sedan kom Tom hit. Vi gick på stan och kollade, sen köpte vi en glass som tog slut fort. Vi kollade på någon konstig svensk film och sen på Top Model.
Sen hade jag som vanligt brottom till träningen, tränade, tyckte det var tråkigt som fan, hade ont, sen cyklade jag och Jennifer hem till henne. När hon duschat och packat cyklade vi hem till mig i spöregnet.
Vi hade endel att prata om och klockan visade 02.28 när jag senast på klockan innan vi somnade.

 DU ÄR SÅ BRA!


rasmus

Just nu sitter jag och slöar framför datorn, man kollar facebook 1 miljon gånger, inget händer. Kollar alla olika bloggar, inget nytt. Jag har tråkigt helt enkelt. Men min mamma är här och det är mysigt, jag har inte sovit hemma på länge. Men idag har min storebror namnsdag så jag slänger in en fiiin bild.
tack och hej!


in the world

Tack för det ehmm fina(?) inlägget Jonna!!
I söndags var jag och Tom ute i Tystebols och badade bastu, lagade mat och myste. Dagen efter var vi i Lickers och åt mat med pappa sen åkte vi till stan och jag tränade innebandy. Efter träningen åkte jag hem till Jonna och sov där. Idag har vi varit ute och sen har vi pluggat matte, jajajojo som hon skrivit så fint i tidigare inlägg.
Nu sitter jag hemma hos mina kusiner!

Jonna gästbloggar, IJÄN!

Hej hej bloggen!
JONNA GÄSTBLOGGAAAAAR, upp med händerna!

Ronja sitter nu och pluggar matte... på höstlovet....vafan hände!? Hon låter som en hel armé när hon inte förstår, så jag antar att hon är en bidragande faktorn till min huvudvärk.
Hon hittar miljontals andra saker att göra, typ spela på mammas blomkruka. "ÅH; HÖR JONNA, DET LÅTER SOM EN HARPA" cpjävel.

Idag har vi varit vid kyrkogården och hälsat på morochfarfädrar. vi har också bakar scones och sovit. Det var vår dag, nu saknas bara dagens outfit. eeehe3h3h3

HEEEEIDÅÅÅÅÅW BLOGGEN!
puss på alla fina bloggläsare.














fyfan vad ozäriöst

deep blue

ohahao va jag är trött..
klockan elva ringde jonna och väckte mig, annars hade jag nog fortfarande sovit. det var iallafall härligt att prata med henne igen!
idag ska jag nog se endre och ikväll vet jag inte vad som händer.
jag kom nyss på att vi har höstlov, skön känsla!

bye

bilderrr











sådära, nu orkar jag inte lägga upp flera. resten kommer på facebook.
nu ska jag äntligen få träffa mamma som precis kom med båten.
puss


min fina tom

Åh jag vet inte vart jag ska börja, meeeen jag gillar inte kalla sverige längre. Skulle göra vad som helst för att få åka tillbaka till Turkiet, till hotellet, till kamelen, till den glödheta sanden och till att bara få vara borta från allt med en person som jag mår så himla bra med!
Bilder kommer men just nu orkar jag inte det :)


ses

jag har inte kunnat skriva på ett tag för jag har haft massor att göra i skolan.
men iallafall så åker jag och tom till turkiet ikväll så det blir ingen uppdatering på en vecka, synd för er som är hemma i kalla sverige. försök att ha det bra, vi ska ha det bäst!

jag har varit där förut

Idag har jag haft psykologiprov som gick helt okej, engelska, historia och idrott.
Just nu sitter jag och väntar på att Tom ska komma hem från sin träning..
Imorgon har jag ingen aning om vad vi ska göra i skolan, vissa säger att vi ska på någon mässa och vissa säger att vi ska på föreläsning. Efter skolan ska iallafall jag fika med Jonna och Frida, gilla!

Så nu fick ni lite uppdatering fast att jag egentligen inte orkade, snälllllt av mig.


.


why can't we just stay together?

konstig dag idag faktiskt. snart ska jag hem till tom men först måste jag plugga psykologi eftersom det är prov imorgonbitti.


http://www.ur.se/play/155280

.

jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


19.59

Hej.
Jag sitter just nu och tittar på gossip girl.
Min helg har varit bra.
Imorgon är det måndag igen och jag har styrka vid halv tio som jag inte tänker gå på. Sen går jag i skolan till halv fem för att jag måste de. Kul, nej.
Ehhh

1 vecka kvar till Turkiet!

Braaaa fredag som började med att vakna upp bredvid den finaste personen på jorden, sedan innebandy från halv sju till halv åtta. Efter det var det skola till halv fyra sen direkt till träningen där vi fotades. Jag har precis tryckt i mig ett MAX-mål och en lyxshake, mums. Nu ser jag och mamma på Allt för min syster och snart kommer tomsi hit, braaaa fredag som sagt!

Juste, OLLE på tv ikväll. Jag kommer absolut aldrig någonsin missa det. puss

Hårt arbete är den enda vägen till framgång.

.


kort och gott

Idag har jag varit i skolan sen har Tom hjälpt mig lite med matten. Vi har också bakat äppelpaj och sett på tv. Just nu sitter jag och gråter till Barnakuten, så sjukt sorligt program..
Imorgon går jag i skolan till halv fyra, sen ska jag till gymmet och sen träffa Jonna. Jag har spanskaprov på fredag och hon är nog den enda jag känner som är bra på spanska så det blir perfekt.
Nu ska jag titta färdigt och gråta lite mer, hejdå.

in my mind

jag läser samma rader hela tiden och memorerar absolut ingenting. jag har gjort mitt idag.
klockan är knappt halv nio men jag är trött så nu väntar sängen på mig. sov sött!


PROTEST

NEEEH, jag tycker inte att det är okej att man går i skolan till halv fyra sen ska man behöva plugga ännu mer efter skolan! Nu är klockan snart kvart i åtta och jag har suttit med skolarbete sen jag kom hem. Det är inte okej alls. USCH

school

prov, redovisningar, uppsatser och inlämningar. nu längtar jag bort från skolan, bort till värmen. snartsnartsnart. idag ska jag vara hemma och försöka få så mycket plugg gjort som möjligt sen sova tidigt. nu har jag inte tid med det här, puss

idag fyller emil 17, grattis bästis!

  

godis

Just nu sitter jag hemma hos Tom. Idag har vi varit på modevisningen och kollat lite på Endre. Dom mötte Djurgården och vann tillslut. När vi kom dit ledde Endre med 6-2 och på en period blev det 7-7. Djurgården spelade riktigt bra! Efter matchen skulle vi åka och köpa mat men hamnade hemma hos mig där storebror hade lagfest och det var drag som vanligt.

Imorgon blir det plugg.

Nu ska jag fortsätta mysa med världens bästa kille!