lycklig för mindre

.

när det måste bli bra

Just nu sitter jag och tittar på Extreme Home Makeover. Det är en tjej där som har en sorts sjukdom som gör att hennes kroppsvärme stiger onormalt mycket. Hon måste hela tiden ha på sig en väst med isbitar i och allt i deras hus är iskallt för att hon inte ska dö. Hon kan aldrig vara utomhus. Fyfan va sjukt, huh.
Idag slutade jag jättetidigt så hela dagen har jag spenderat i soffan, vilket har varit riktigt skönt. Nu ska jag nog göra någon nytta innan One Tree Hill är nerladdat.



det är dags nu.

hej sötnos!


pokerface

Nu har vi börjat diskutera TV-produktionen, kuul ska det bli!
Skoldagen rullade på och och sista lektionen somnade jag till 3 gånger..
Nu väntar jag på att klockan ska bli kvart i så jag kan cykla till Södervärn och spela lite innebandy, jippi!
Ikväll ska jag inte göra någonting vilken känns otoligt skönt.
Juste, imorgon ska vi strejka från våran lektion i F-huset, så jag börjar halv tio och slutar kvart i elva. Helt okej.

Nu ska jag kila, hejs

ge mig en väg att gå

Igår var det en bra dag! Jag och Tom plockade svamp, jättemycket svamp!! Vi var i skogen i några timmar och sen åkte vi hem. På kvällen åt i fläskfilé och pommes (bästa) sen tittade vi på en film som var bra. Senare somnade jag som en stock. Imorse var det styrka som gällde, det bästa med den är typ Sara Steen. I skolan hade jag en lektion och sen cyklade jag till gymmet. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova middag, jo jag är trött.

Pusspåer


borta bra men hemma bäst

Äntligen hemma igen. 
Vi åkte båt och buss och sen hade vi fri tid i Stockholm. Vid tre någongång åkte vi till kryssningen som skulle ta oss till Riga. Vi åt buffé, sjöng karaoke och sov. Nästa morgon åkte vi buss i typ 8 timmar och vi satt fast i tullen i 3. SÅ SJUKT TRÅKIG DAG, jag sov nästan hela tiden. Vi åt kvällsmat på en restaurang innan vi fortsatte resan till ryssarna. Runt tio var vi framme. Jag, Mina och Valentin tog taxi hem till honom och åt innan vi somnade. Resten av dagarna har vi glidit runt i Polotsk, ätit sjukt mycket, varit i Minsk där jag gjorde fransk manikyr för 70 kronor, köpt lite godsaker, blivit jagade, klappat kattungar, bowlat och åkt massa buss





 
Mer bilder kommer på facebook om jag orkar.

vitryssland

Program för studieresa till Polotsk ht 2011
 
Avresa Visby söndagen den 18 augusti kl. 8.05, samling i terminalen kl. 7.15. Ankomst 11.20 till Nynäshamn, buss till t-centralen.
Fri tid i Stockholm till kl. 14.20 då vi träffas vid den stora ringen inne i centralbyggnaden.
Buss till frihamnen kl. 15.00.
Avgång med båt till Riga kl.17.00. Middagsbuffé ingår, frukost ingår på morgon.
Framme i Riga kl. 11.00 lokal tid. Lunch någon gång under dagen En buss tar oss till Polotsk, dit vi räknar med att anlända ca. 19.00, då träffar ni era värdfamiljer.
Hemresa  23, bussen går kl. 8.00 från Polotsk lunch någon gång under dagen.
Båt från Riga kl.17.30, middagsbuffé och frukost ingår.
Vi är framme i Stockholm kl. 9.30, fri tid fram till 17.45 då vi träffas vid utgången till Nynäsbussen, båten går kl. 20.05, framme i Visby kl. 23.20 glada och nöjda efter en härlig studieresa.

gummistövlar

skulle såklart stå att jag skulle köpa gummistövlar i det förra inlägget. blev dock inte så eftersom vi har såhääääääääääääär litet utbud på gotland.

like you

Jag är så glad för min mamma är så bra! Imorse när regnet öste ner ville jag strunta i att gå till skolan för jag hatar att bli blöt om fötterna (vem gör inte det?!) så snart kommer mamma och hämtar mig så ska vi köpa det.
I övrigt har dagen varit okej. Jag var på styrkan vid nio och imorgon kommer jag ha träningsvärk så det heter duga. Hade sedan en lektion då vi lyssnade på tal. Linas tal om facebook var bäst.
Just nu sitter jag och chattar med Therese, vilket är mycket trevligt.
Hejdå

söndag

Klockan är inte ens åtta och jag skulle lika gärna kunna somna nu.
Igår firades Camilla, först middag sedan utgång. Tack för en sjukt bra kväll tjejer!
Hela dagen har jag och Tom segat, så himla skönt att bara göra ingenting. Och att bara få göra ingenting med världens finaste gör det hela mycket bättre.
Nu ska vi se tv, puss

grattis på din dag!


sötast

Kollade runt på facebook och hittade denna på Alma. KUL att min storebror är uppe och myser med dom medan jag ligger här i sängen och ruttnar.


du är bra


genom eld

skoldagen har gått hyffsat fort, jag lunchade med hanna och det var trevligast.
efter skolan stressade jag hem, sen stressade jag till södervärn och tränade innebandy med u. det var kul.
vid halv sju hämtade emelie och moa mig och vi åkte ut till väskinde city där denise bjöd på mat. asgott och jättemysigt. tillslut hamnade vi i soffan och när både jag och moa var på väg att somna bestämde vi oss för att åka hem. en mycket lyckad kväll tycker jag!

imorgon ska jag säga hejdå till jonna som åker till norge i några månader..
på kvällen ska camilla firas med både middag och utgång!

nu ska jag hem till denna fina pojke!


som förut

jag saknar att ha roligt i skolan
jag saknar att älska klassen
jag saknar dom som bryr sig
jag saknar solberga
jag saknar 9c.


made of

JI, check!

Snart börjar jag skolan, två lektioner är sååå ovärt. 
Jag orkar inte gå dit, de blir bara snack om Vitryssland och jag vill inte det för jag får panik av tanken att bo helt själv i det fattiga landet, HELT SJÄLV. Nu kan man snacka om att jag har en klump i magen.
Sen blir jag sjukt irriterad på innebandygymnasiet. Vi ska gå på styrkan men aldrig ska vi få spela innebandy för dom har inte fixat någon tränare! Sämst.




Somliga ljus brinner aldrig ut.


cause you know

Igårkväll jobbade jag på Donners Brunn. 56 personer från Spendrups skulle äta tre-rätters middag och dricka vin så det blev en massa springande och det var kul. När jag kom hem vid halv tolv deckade jag direkt. Imorse var det sjukt trögt att komma upp ur sängen, när jag väl slängde benen över kanten hade jag en halvtimme på mig att ta mig till skolan. Jag hade mitt svenskatal på första lektionen och det gick faktiskt bra. Nu ska jag snart iväg till Södervärn för lite innebandytittande.
Den 18-onde åker vi till Vitryssland med klassen och jag har fått reda på att jag ska få bo själv, hos en kille. Jag vill inte och tänker inte göra det.
Imorgon ska jag på jobbintervju.


jag gråter bara i regnet


<3


trust me

Skolveckan rullade på. I fredags tog vi upp båten och då är det verkligen höst.. På kvällen var jag Kjell, Liv och Max på Crepériet och det var sååå gott. Sen sov jag hos Tom och dagen efter vaknade vi sent, spelade nintendo och vid halv fyra kom Issa och Olivia hem till mig. Vi fixade oss sen drog vi oss till Erika där lite brudar väntade, vi festade på sen gick vi till Anna och fortsatte där. Efter halv tolv gick vi ner till Hamnplan och dansade som bara den. SJUKT härlig kväll!
Idag har jag och pojken inte gjort något speciellt, vilat, pratat, ätit mammas äppelpaj och haft det bra som bara den!

Imorgon är det skittråkig styrka. Sen ska jag och Issa prova studentmössor, nice.


en charmig bild från i fredags, i love you.

Nu vänder det, jag känner det i hela kroppen. Ni ska aldrig få sänka mig igen.