Bra söndag

ikväll blir det god mat och semlor!!


Jag visste att man inte kunde räkna med er.


Såhär blev våran studio förresten:


I know you

Vaknade för en stund sen med en enorm huvudvärk.. Känns som dagen efter men det är det definitivt inte. Igår var vi som sagt i Follingbo med laget. Vi såg på en inspelad match och fikade. Sen åkte jag, Issa och Olivia in till stan och tittade på GA cup. Vi hade med oss nattemacka och höll ut till halv ett. När jag kom hem somnade jag bums.

Idag är dagens planer noll. Skall försöka få bort huvudvärken iallafall. Det blev inget jobb idag så visst ska jag njuta av min första lediga lördag på länge!


Miljoner, miljarder

Hej, hallå, tja, tjenna!
Det går sjukt bra för vår produktion och det är jättejätte roligt! Dagarna är långa och händelserika. Idag köpte jag och Sara tillexempel godis för 225 kronor, inte varje dag man gör det.
Vid fyra var jag i södervärn för lite innebandyträning. Vi var bara två stycken men det var ändå en bra träning för vi körde mycket skott.

Just nu ligger jag i sängen med en ansiktsmask som luktar jordgubb och honung. Jag har precis duschat och skall snart iväg till hallen igen. Mats skall kolla på min fot som har börjat krångla, troligtvis pga knät.
Efter det skall jag hem till pojken och sova där, även se tredje avsnittet av Revange, som för övrigt är riktigt bra.

Imorgonkväll ska jag till Follingbo med laget för teambuilding. På lördag blir det troligtvis jobb och på kvällen skall Rebecca firas!

Ha det fint för det ska jag ha.


När du gör ditt bästa

Idag har vi varit i studion hela dagen. 8-15.30. Det har varit jätteroligt faktiskt. Efter det var jag förbi ibg och kollade när dom tränade. Jag tränade inte pga foten. Distriktslaget för tjejer tränade samma tid och skall tydligen fortsätta med det ett tag. Synd eftersom att vi brukar ha så roligt på våra träningar..
Nu ligger jag i soffan. Om en halvtimme skall jag vara vid Bingan på kostrådgivning med laget. Jag dör lite av tanken på att sitta och lyssna på föreläsning i timmar.. Vill inte, orkar inte!

Här kommer en god bild på vårt morgonfika. Jag längtar redan till i morgon!


En känsla som jag aldrig känt förut

Jag ligger i soffan och är helt slut. På träningen körde vi biptest sen match. Något är gale med min fot känner jag, när jag springer känns det inte men såfort jag sätter mig så värker den. Hoppas på att det bara är en överansträngning!

Klockan är bara åtta och jag skulle kunna somna nu, jag ska bara stoppa något i magen sen ska jag dejta kudden! Godnatt.


See you smile

Mycket har hänt under de senaste dagarna.. Jag har bland annat spelat innebandymatch. Yesman. Vinst med 14-2 eller nåt. Imorgon börjar våran tvproduktion, jippi. Jag har varit på gymmet med Issa och Olivia idag. Nu ska jag sätta upp håret sen dra till södervärn för ännu mera träning!


Grattis på 20 årsdagen!!


Det ska bli kul nu!


.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten. Blixtar prickar dig. Hälsa till satan, vi hörs. Jag hoppas att olika olyckor händer, du vet vad jag känner. Jag vet att du hör.

Jag frågade 118800 vem Ronja Malmros på Gotland är..

Ronja är tjejen som bemästrat konststycket att både vara en skärpt person med skinn på näsan och en riktig virrpanna på samma gång. Hon har aldrig någon ordning på sina papper och går alltid omkring i olikfärgade strumpor, men hon är politiskt medveten och har civilkurage som få. Hennes hjärta slår för hela mänskligheten och alla ryms i hennes famn. Den som har turen att vara hennes vän kan skatta sig lycklig! Mvh 118800


Alla vi som älskar sport

Idag har det varit en bra dag! Efter dagen enda lektion åkte jag och några vänner till Max och åt. Sen var de dags för träning med innebandygymnasiet. Det var den roligaste träningen på länge tyckte jag och efter var jag helt slut. Då frågade Micke om jag ville köra med A-laget också så det gjorde jag. Tränade från 16-19.30 och imorgon kommer de kännas tror jag.

Imorgon har jag textkommunikation och svenska, jag börjar 9.30 och slutar 13.
Nu ska jag gå upp och lyssna på den där tråkigt skivan från idrottsteorin..

Godnatt!


Glimrande

Träningen gick rätt bra. Tyckte jag, men vad spelar de för roll..
Ligger i soffan och ser "Hemvärn och påssjuka" lagom måndags humor sådär.
Imorgon börjar jag halv ett och slutar vid två. Helt okej, på kvällen är det innebandy igen.

Jag och Mio har varit ute i snön, jag skulle göra en snögubbe. De slutade
med att Mio tog sönder den och kissade på den. Skitsamma den var ändå inte så fin!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, är jättetrött..


Tvärtom

Just nu ligger jag i sängen, ska ta tag i ibg-läxan (vi skall lyssna på en 4 timmars lång ljudbok) skjut mig. Utanför snöar det jättefint. Synd bara att snön kom aningen sent. Men när den väl är här kan den lika gärna ligga kvar ett tag till.

Jag har kommit fram till hur gott de är med championer. Mums! Ligger och äter på en nu.


Ifäjzlhvigdk

Jag hade planerat min dag så himla bra. 09.30-10.00 styrka. Mat. 12.30-14.15 gym med Issa. Vila och sedan innebandyträning 16.30-18.00. MEN NEJ, för då kommer dom nu och säger att vi ska ha teori med idrottsgymnasiet vid 13 så nu har jag en jättelång håla istället. Jävla idrottsgymnasiet, så oseriöst och tråkigt är det.

Varför alltid jag?


You remember me

Endre-Rönnby 5-0. Kross. Matchen sågs med ISSA. Snart ska jag äta och sen ska jag se Ulaget. Imorgon är de skola igen..

Tom är finast. Hejdå


Du tror, jag vet.

Jag och Issa var på gymmet efter skolan och jag kom precis hem. Fyfan vad de blåste när vi gick! Plus lite snö. Snart ska jag iväg till Södervärn och träna innebandy och ikväll blir det mys med Tom. Jag hoppas att vi ska se One Tree Hill för de var hundra år sen men vi får se vad det blir. Imorgon skall jag iallafall jobba.


Rubrik ja

Hemkommen från träning. Låg i soffan och mös med Mio men han somnade tillslut vid mina svettiga fötter. I morgon har jag sovmorgon till halv elva. Gött. Nu ska jag nog duscha.. Heh


Olivija <3

(tagen från Issas blogg)


Några ord

Ibland känner jag hur bra allting är, då bestämmer jag mig för att ta mer vara på livet för att alltid få kunna känna just den känslan. Jag bestämmer mig för att se positivt på allt. Jag tror att vi människor måste våga vara mer impulsiva.

Jag menar, vad gör de om jag ligger kvar i sängen tio minuter extra? Jo, jag kommer kanske lite sent till lektionen men det har väl aldrig någon människa dött av?

Och vad spelar de för roll om man inte går ut gymnasiet med alla MVG?

Om du vill äta en hel chipspåse en vanlig tisdagskväll så gör de, vem ska hindra dig?

Vad gör de om träningen inte går riktigt som du tänkt dig? De kommer en ny dag då du kan visa vad du kan och lite till.

De spelar heller ingen roll om någon människa snackar skit om dig bakom din rygg. Visst, de suger och man blir skitledsen MEN tänk att de faktiskt bara är ett bevis på dålig självkänsla, ett bevis på osäkerhet. Dumma människor ska man inte bry sig om, dom ska man bara tycka synd om!

Välj istället att se förbi de jobbiga, gör de som DU känner är rätt. Stäng av väckarklockan någon gång och sov tio minuter extra, jag lovar att du är värd de!


Soove

Jag vill sova mera! Inte alls taggad på att cykla till skolan i regnet.. Sen måste vi jobba med vårt projekt efter skolan och de går skitdåligt. Denna dag vill jag spola förbi! Swooop


Åh..


Såja!

Min tid på Studio Blå var ju inte helt fel, tack Tom!! Innan var jag och Jennifer på stan, jag fick med mig lite bra grejer hem. På kvällen åkte jag hem till Tom och sov där. Idag började verkligheten ingen, men nu är det en termin kvar, fem månader sen står VI på Wisby Strand i vita mössor!

Efter skolan sprang jag 5 kilometer och nu ligger jag på soffan, nyduschad och hungrig. I ungen finns de varma mackor som vi ska äta när mamma kommer hem. Nu ska jag se färdigt på Greys Anatomy. Bye


Nu det här:


Jag älskar min familj!


I need you more

Igår jobbade jag som sagt. Det gick bra! Efter jobbet åkte vi till Robin och firade honom, det var jättetrevligt och massa folk. Vid halv ett skjutsade jag ner dom till krogen sen åkte jag hem. Vid två hämtade jag Tom och vi åkte hem till honom och sov.
Idag har vi varit på visning av en lägenhet och nu är jag hemma. Mamma och pappa ser på skidor. Jag tycker att de är så tråkigt och segt. Sen ska jag se Rasmus innebandymatch i ibc.

Jag längtar till imorgon, då ska jag på Body Scrub på Studio Blå. Jag fick det av Tomsi i julklapp och de ska bli riktigt skönt!


Du är så fin mio!


Vm-guld!

Så bra, så sjukt bra av juniorerna! Spännande match rätt igenom och helt rätt vinnare! Jag bara njöt.
Klockan två i natt hade vi bunkrat upp med chips, dipp och läsk och sen var de hockey som gällde hela natten.

Idag vaknade vi klockan ett, inte helt fel att få sova ut. Vi har inte hunnit med så mycket idag, spelat lite spel och ätit hemmagjord glass typ.
Just nu ser vi film. Jag ska snart sova för imorgon väntar 6 timmars jobb och på kvällen skall Robin firas då han fyller tjugo!


Jävla idioter!

Jag blir så arg, hur kan man göra såhär mot ett djur?! Några barn hade satt en smällare i munnen på hunden, dom såg till att munnen inte kunde öppnas sen tände dom på. Fyfan!! Dom lämnade sedan hunden och när han hittades efter fem dagar var hans ansikte infekterat av maskar och larver, och han fick avlivas. Hoppas verkligen någon gör likadant mot dessa idioter!


Head in the game

Idag har jag gjort INGENTING. Jag och hunden låg i sängen till klockan fem, då tog jag mig ner till tvn och såg Top Model sen Sunes Sommar. Imorgon ska jag vara frisk för då tänkte jag åka med Jennifer till gymmet. På kvällen/natten blir det hockey, JVM final. Sen är typ mitt lov slut och då ska jag tillbaka till verkligheten igen, känns inte ett dugg lockande faktiskt! Ge mig studenten nu tack.

Nu ska jag krypa ner i min stora säng med fyra kuddar och två täcken, mm godnatt!


.

Under havet, långt från land sjunker orden, till dig ibland, nånstans långt här inne, finns allting kvar på orörd mark, som oupplevda dar men då solen slår ner på mig och ljuset upptäcker dig och du är det enda som jag ser då finns inget som döljer dig mina känslor förföljer mig överallt var du än går här på jorden, du och jag om vi har modet, att stanna upp, ett tag besöka platser, där vi vill va för du vet vi måste, lämna varann en dag men nu slår solen ner på mig och ljuset fångar dig och du är det enda som jag ser nu finns inget som döljer dig mina känslor förföljer mig överallt var du än går, var du än går

Eh, fan

Jag blir så jävla trött, arg och ledsen. Kommer inte upp ur sängen idag, så fort jag reser mig mår jag illa och blir svimmfärdig. Hungrig är jag också och Mio måste ut och kissa.. Blää


Dag 18. Min kärlek

Min kärlek. Den är lite svår, de finns ju olika sorters kärlek, man känner kärlek till familjen och vänner men en speciell sorts kärlek de känner jag ju såklart för min Tom. Jag älskar dig!


Jag behöver en käpp för du gör mig knäsvag

Jag hatar när hemtelefonen ringer och ringer. Man är sådär jättetrött och orkar inte vakna ur sina drömmar. Men sen tar man steget och går för att svara och precis när man säger: Hallå? Så har den i andra änden lagt på.
Som ni kanske förstår så vaknade jag alltså tidigare än planerat och nu kan jag inte somna om, grattis till mig!
Vid halv elva ska jag och Jennifer ses för att äta frukost, mysigt och kul att träffa henne.

Jag har träningsvärk idag. Inte så himla jättekul fast ändå rätt så skönt.

Jag kom på att jag aldrig berättade klokt om min nyårsafton. Jag, Tom, Elsa och Jesper var på Hamnplan klockan 7 och åt trerätters. Riktigt gott och trevligt! Vid tio var vi hemma hos mig där vi spelade spel tills kvart i tolv då vi bestämde oss för att se raketer. Vi gick ner till hamnen och tittade på raketerna och på alla sjukt fulla människor. Vi stod på listan in till HP men de kändes inte ens lite lockande att trängas med alla där inne så vi gick till Öster sen åkte vi hem. Så vid halv två låg vi i sängen och väntade på att hockeyn skulle börja. Jag somnade dock ganska fort. Kvällen var iallafall jättelyckad!

Later.


host host

Idag har jag varit hos doktorn och kollat min förkylning men hon sa att det skulle vara så, hon sa att de är rester från en infektion och att jag kommer hosta ett tag till, fick dock en medicin. Men jag får träna sa hon. Efter det åkte jag och pappa till Lickers och målade, vi bjöd även Qim på mat och sen fick jag träffa Liv en stund. Kvällen bjöd på innebandyträning. Jag gjorde ju ett inlägg om "mitt 2011" tyvärr så är de något fel så allt blev ett stycke, kul. Snart ska jag sova. Tack för stödet, idiot.

Ikväll tar jag hand om mig själv


mitt 2011

JANUARI Hände väl inget speciellt denna månad, jobbiga veckor i skolan och en hel del gym. Var även på fastlandet några dagar. FEBRUARI Min tredje (och förhoppningsvis sista) knäoperation gjordes på Sophia hemmet. Året fortsatte med rehabträning och en hel del plugg. MARS Var i Stockholm med mamma, Jonna och Caja. Vi shoppade och tittade på Romeo och Julia, helt galet bra var den och jag skulle kunnat se den flera gånger. Vi såg även på Leva Livet. Sommarjobb på Lickerskrogen fixades och jag kämpade på med matte B.. APRIL Pluggade teori och körde massa bil. Umgicks även mycket med tjejerna i klassen. Jag köpte en balkänning och vädret var så fint så brännan kom tidigt. MAJ Jag fyllde 18 och firades av fina människor, var på krogen och tog körkort! Jag fick tillbaka min jävla astma. JUNI Fick äntligen sommarlov. Vi flyttade ut till Lickers och jag började jobba. Spenderade även en vecka med söta barn på fotbollskolan. Var med Qim och invigde Rosengården. 92-orna tog studenten och Tom och pappa fyllde år. JULI Jobbade 6 dagar i veckan. Trivdes kanonbra och fick många nya vänner. Var hos en tandläkare som var sämst och nu har jag bytt. Var på krogen några gånger och tränade mycket löpning. AUGUSTI Var på Takida med Tom och hans jobbkollegor. Familjen Jonsson kom till Gotland. Liv fyllde 15 och alla lediga stunder spenderades med henne. Issa fyllde 18. Och skolan började igen.. SEPTEMBER Jag och Tom fastnade än en gång i One Tree Hill. Vi åkte till Vitryssland med klassen. Camillas födelsedag firades och det blev en av de bästa utgångerna nånsin. Jag jobbade extra på Donners. Var på Crepériet med mina kusiner. OKTOBER Jag var hos Issa och vi red ut. Jag och Tom var i Stockholm och shoppade. Tränade även mycket innebandy. Jag fick jobb på Team Sportia. NOVEMBER Jag och Tom hade 2 år tillsammans! Caja hade 50 års fest. Hade nationella i Svenska. DECEMBER Fick min iphone, jobbade, hade noll plugg, firade jul i Lickers med min familj, firade nyår med Tom, Jesper och Elsa.