fall for you


du säger inget, du säger allt

Jag har väldigt svårt att hitta en dator med internet som jag kan blogga ifrån. Eller jag har snarare svårt att hitta tid att blogga på. Jag pendlar mellan Lickers, jobbet, Tystebols och stan. Dagarna är soliga och fyllda med händelser.
Precis som ett sommarlov ska vara!
I Lördags hade min pappa 50-års fest och det var runt 120 personer här som åt mat, dansade och blev fulla. Riktigt kul faktiskt. Vi spelade kubb och fotboll ungefär hela kvällen. När dom flesta hade åkt hem drog vi igång lite musik och jag, Goffe, Linnea och Sara dansade tills benen domnade bort och jag nästan somnade stående. Kvällen var riktigt lyckad tyckte jag!

Dagen efter åkte vi till Slite och badade, när vi kom hem spelade jag lite fotboll med bröderna innan det var dags att se på fotboll och klippa mig. Annelie som är frisör klippte både mig och Rasmus!

Igår var en awesome day! Den började med att jag åkte in till stan och mötte upp Amalia, vi gick lite på stan och jag köpte ett linne på VILA. När Annelie och Pelle kom in till stan åkte vi till VILA outlet vid Willys och där köpte jag ett par jeans och en tröja. Klockan fem skulle dom med båten hem så vi sa hejdå och sedan lämnade dom mig hemma. Jag plockade ihop lite grejer och tog mig till Hanna. På vägen dit mötte jag Issa och Olivia och fick ett glädjerus!! När jag kom till Hanna väntade vi på att klockan skulle bli sju så vi kunde gå och hämta våra beställda pizzor. På ditvägen var det solbrillor och linnen som gällde, det var så sjuuukt varmt!
När vi hämtat pizzorna gick vi till Coop och köpte cola och chips (tjockisar!!) sen mötte vi upp Carro. Vi tre gick ner och satt oss på en filt på strandpromenaden med ipoden ikopplad i högtalarna och massa pizza. Riktigtriktigt mysigt! Vi hade även fått tag på en heliumballong, vi andades in luften och pratade som smurfar, jag skrattade så jag grät. Hahah. Vi började en jakt på fler heliumballonger och hamnade tillslut i en kö med massa småbarn.. Nöjda efter vårat fynd gick vi vidare till Kallis där vi filmade in våra smurfröster. Vi var på stranden lääänge. Lite senare mötte vi upp Michelle och hamnade på Donken. Vid elva åkte jag och Michelle hem. Kvällen var fantastisk!

Idag har jag jobbat, jobbat och jobbat.. OCH JONNA HAR KOMMIT HEM FRÅN FRANKRIKE SÅ JAG ÅT MIDDAG MED HENNES FAMILJ OCH SEN SATT VI PÅ BRYGGAN I LICKERS OCH PRATADE OM ALLT SOM HÄNT! Jag har verkligen saknat den tjejen!

Imorgon ska jag jobba sen ska jag nog in till stan. Nu ska jag gå ut med Mio och sen sova, Godnatt!


jag saknar dig!<3


himlen den var blå

Just nu ligger jag och kusin i soffan med datorn i knät och kollar runt på facebook och bloggar. Mina åkte precis hem.. Vi har varit nere i båten och pratat om allt. Ljusen på bordet var tända och vattnet kluckade mot båten.

Nu ska vi borsta tänderna och sova för imorgon ska jag gå upp halv nio.. Egentligen börjar jag klockan ett men Denise har åkt på en öroninflamation så jag får vara stand in. Vad gör man inte för henne liksom! Jag hoppas på en sjukt varm och stressig dag med massa kunder, JIHAAA!



God natt!

*


special someone

Imorse åkte jag och Denise trötta och sega till Cafét. Vi bärde ut alla stolar och fixade med kakor och mackor och helt plötsligt stod en kund och väntade på service. Han var där igår också, en stammis alltså!
Dagen rullade på, Mina har varit med oss hela dagen och det var jättekul att träffa den sötungen igen, och lite innan två kom kusinerna och hämtade mig. Vi åkte hem till pappa som hade öppet hus eftersom att han fyller 50 år idag. Grattis!!
Det har varit fullt hus hela dagen och nu är jag trött, så jag ska se på Vänner med Liv och Mina nu.

HEEEJSAN <3 / Liiv!

my sunshine

Idag är det tisdag och vi hade premiär på cafét och det gick grymt! Fast vi hade inte så mycket kunder.. Men dom kommer väl. I morse när vi skulle öppna hade jag och Michelle lite smått panik för allt som fattades och behövdes men det löste sig efter hand och allt gick bra.
Julle, Carro, Emil och Lukas tittade förbi och det gjorde mig glaaad!

Massor har hänt men jag måste nämna att söndagskvällen hos Jonathan, Jonas, Alex och Hjalmar var kanon! På kvällen sov Denise och Michelle hos mig i stan. På morgonen köpte vi nybakat bröd och yoghurt. Efter det städade vi cafét och bakade en massa.

Jag och Michelle kom just ner till Lickers efter att vi varit i Tystebols och hämtat datorn.
Med varmt solljus och bra musik åkte vi moppe och fick glädjerus!


because tonight

Dagen godaste: kladdkaka
Dagens låt: Secondhand Serenade - Fall for you
Dagens saknad: smsen..
Dagens bästa: camillas skämt, var även dagens bästa igår! haha
Dagens roligaste: badminton

Nu ska jag gå ut och sätta mig vid poolen medan jag väntar på att alla ska komma tillbaka.
Ha en bra kväll!


quicksand

jag sitter nu hos mina kusiner, fast dom är inte hemma. farmor och farfar är inte heller hemma och jag kan inte hitta mamma och pappa någonstans. michelle och denise är och äter med sin familj i stan och kommer hem efter nio, så det känns som att jag är heeelt själv i lickers..

våran midsommar blev suverän! vi hade så grymt kul i åminne med nästan alla man kände. 
när vi kom hem på natten var vi utelåsta. vi skulle sova i min bod men skulle först in och borsta tänderna i huset och självklart hade rasmus låst så vi kom inte in.. det spöregnade och vi var trötta och frusna. tillslut sprang vi ner till kusinerna och lyckades få tag på pappa som sa att vi skulle väcka rasmus så vi gjorde det, och det blev ett jävla liv. han var sur! 
när vi äntligen satt i boden pratade vi om kvällen och allt innan vi somnade. 
och tack världens bästa goffe som skjutsade oss fram och tillbaka!!! 

när vi vaknade i morse var det sol och varmt, vi spelade lite badminton och solade innan vi bestämde oss för att åka till hamnen och bada. det var typ jättekallt men fortfarande lika härligt. resten av dagen har vi solat och lyssnat på musik! 

För exakt ett år sen var jag och jonna i england.. det var för exakt ett år sen som jag grät och ville åka hem. jag hatade maten, jag hatade familjen vi bodde hos och jag saknade alla kompisarna här hemma. men allt blev så sjukt bra och dom tre veckorna i england var oslagbara, jag saknar alla och hoppas att så många som möjligt kommer ner till gotland och hälsar på under sommaren!




<3


But theres really only one thing to say

Igår var jag med Denise och Jonna, Denise sov här!
Imorse ringde klockan vid 9 och jag gick upp och cyklade sedan iväg till Öster där tusentals tidningar väntade.. Gotland Just Nu! Vi skulle dela ut dom för att tjäna in pengar till föreningen.  Efter två timmars jobb var jag trött och åkte hem till Denise. Nu ska jag iväg och träna och sen tar vi mopparna ut till Lickershamn.

Glad Midsommar!


Hallonspray

Måndagskvällen blev kaos, seriös jävla kaos!

Tisdagen tillbringade jag med Hanna, vi gick på stan och solade en massa i Almedalen. Det var riktigt kul och det var länge sen vi träffades bara vi. :)
På kvällen tog jag och Jonna bussen ut till Lickershamn där Denise och Michelle väntade. Lite senare kom även Jossan nercyklande och vi drack te och kollade på solnedgången. Jag och Michelle cyklade tandemcykel och det gick bra tills bromsarna svek oss och vi höll på att cykla rätt ner i vattnet. Ojj vad vi skrattade!
Jag sov hos Jonniee och vi somnade runt tolv.
Idag har vi städat, skrubbat och torkat av i cafét. Riktigt fint vart det och snart öppnar vi!

Denise är hos Jakob och Michelle är hos Jesper, medan vi sitter här både pojklösa och glassugna.
Ha en bra kväll!


Sötunge!

nu är det du som avgör

Nu märks det att det verkligen är sommarlov!
Jag har börjat vara mer och mer i Lickershamn och snart flyttar vi ut. Då kommer jag inte kunna blogga och mobilen har ingen mottagning.. hmm.

Nu är jag iallafall i stan och vi ska sova här inatt. Vi får se vad som händer ikväll för jag har ingen aning. Nu ska jag bara vänta på att tvättmaskinen ska bli klar sen ska jag åka och träna!



/r

det finns en värld utanför som väntar

Det här var väl lika bra antar jag.. (?)

Kvällen kunde inte ha slutat bättre än vad den gjorde. Jag och Denise lyssnade på musik, åt godis och pratade. Hon åkte hem för en liten stund sen och jag bestämde mig för att krypa ner i sängen med datorn o ipoden.


<3

verkligheten kommer ikapp

Idag har jag gått på stan med Jonna och Felicia. Jag hade lite saker som jag skulle köpa, men annat kom emellan och jag köpte bara tuggummin. Sen mötte jag upp Julle och vi gick till A7 och kollade på fotboll, vi hade kul! Sen gick jag hem och pratade med Jonna i telefon.


this is the way you left me

Ja igår var det då skolavslutning. Kvällen hade lite blandade känslor.. Det började med att jag och issa mötte upp Olivia, Camilla och Viggin och sedan gick vi till Bp där Emil, Julle, Arvid och lite folk väntade. Efter en stund gick jag och issa vidare mot Almedalen med stannade och satte oss på ringmuren där vi satt länge. När vi tillslut tagit oss till Almedalen mötte vi Mohammed och vi gick upp till donken och tröståt glass..
När Julle och dom var påväg ner till Almedalen började vi också gå neråt.. Vi mötte massa roligt folk och kvällen var i stort sett bra. Jag tror att jag var hemma runt 3 nångång.

Idag ska jag försöka hinna med att träffa både Jonna och Amalia. Och ikväll är jag jättesugen på att åka ut till Lickes.

Vi är på gång!



Skolavslutning med issaaaah!
Hon kommer snart hit och då ska vi göra oss i ordning, sen får vi se vad kvällen har att ge.

dubbeldubbel

Jag är trött och har ont i huvet, det kan nog bero på att vi grät så mycket förut.. Så nu ska jag sova innan det är dags att duscha o göra sig i ordning inför kvällen!
Jag har ingen aning om vad som händer eller vart vi ska va bara..


Lite bilder från igår!

 

Resten lägger jag ut på facebook :)


you are the biggest part of me.

Jag sitter och vet inte riktigt om jag ska vara glad eller lessen. Vi har slutat nian nu, en anledning till att vara glad! Vi kommer aldrig nånsin mer få gå i samma klass, en anledning till att vara lessen! Vi har sommar lov, en mycket stor anledning till att vara glad! Aldrig kommer jag få någon sån bra klass igen, en anledning till att vara lessen.. Som sagt, jag vet inte om jag ska vara lessen eller glad..

Jag är nöjd med mina betyg och det är ju bra iallafall.

Ikväll är det party som gäller, pusss


nu är det slut, så jävla slut

jag älskar er!


we try

Jag vill skriva en massa, men jag vet inte hur jag ska börja.. Det är nog bättre att jag inte börjar alls.
Jag går och lägger mig istället, godnatt :*


Chase Coy - Never change

If you hear this wherever you are
Just know I need you here
I need you near me now
You were brighter than the pale white moon
Reflected in your eyes
So I guess it's no surprise
I can't forget you
No matter what I do

I will always carry you in my heart
You'll always be my shooting star
Autumn days will fade away
But memories will always stay the same
I'm hoping you will never change
Don't ever change

I just need to slow down for a while
I'm missing your warm smile
And the way you used to say
"stay with me till the daylight breaks
No matter what it takes
Just say you'll stay"

I will always carry you in my heart
You'll always be my shooting star
Autumn days will fade away
But memories will always stay the same
I'm hoping you will never change
Don't ever change

Jag slutar andas, tiden står stilla.

Grattis Hampus Bodén 17 år!!
Sverige vann mot Malta med 4-0 och jag är glad.

I övrigt har dagen varit sådär, vi bowlade i skolan och jag och Nici höll på att dö på hemvägen sen åt vi mat och såg på film. Nu är det så sjukt lite tid kvar.. Jag önskar att det var 8:an vi ska gå ut, inte 9:an.. Efter skolan tog jag moppen och åkte och tränade, sen åkte jag hem till mina kusiner där jag tillbringade resten av dagen. Riktigt mysigt!

Nu är det bara en enda sak som fattas, för just nu känns det inte helt rätt.

jiihaa

Jag ska snart sova för jag är jättetrött. Men jag vill bara säga att jag just nu nog är lyckligast i världen. Jag har världens bästa magkänsla och jag är så glad!!

Godnatt :)


Tidsfördriiiv

OM DIG

Namn - Ronja
Bor- gotland
Syskon - 1 storebror
Ålder - 16
Född - 1 maj, 1993  
Ögonfärg - blåa
Längd - 170 nånting
Höger eller vänsterhänt - höger
Stjärntecken - oxen
Hårfärg - blond
Födelseort - Visby

DAGENS..

Saknad - språkresefolket
Kläder -  Chinos o randig tröja
Smink - mascara
Underkläder - björnborg o bh
Mat - köttgryta (?)
Göra sen: gåpå stan med systrarna Ruthström
Godis - jag äter inte godis
Pinsamaste - har jag inte hunnit med ännu
Roligaste - Julle


SVARA ÄRLIGT

Tycker du om att plocka svamp - haha nej
Tycker du om godis - jaa
Hur många gånger i veckan äter du godis - jag äter inte godis just nu
Äter du oftast nyttig mat - jaoe
Tycker du att du själv är söt/snygg - njaa
Du ger mycket komplimanger till andra - sådär
Är du nöjd med ditt förnamn - jorå
Du tycker att du själv är smart - dugligt
Har du bra självförtroende - ganska
Hur många gånger om dagen sitter du vid datorn - det varierar stort
Du tycker om att vara med killar - jaa
Känner du dina grannar - känner och känner, jag vet vilka de är iaf
Äger du några Björn Borg trosor - japps
Hur många? - 5 par tror jag
Är du en Björn Borg-fjortis?- va?
Använder du BH: ja?
Gillar du skolan - ja det gör jag
Har du någon gång skolkat - jaman
Spelar du något instrument - nej..
Sporter/aktiviteter har du gått i - ridning, dans, teater, fotboll, innebandy, pingis typ
Har du några tatueringar - nixnix
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - det är inget jag räknar, men går man förbi en spegel så blir det ju en reflex att man kollar sig i den
Tycker du om djur - jadå

BRUKAR DU...

Sova - jaa
Ta mediciner du inte borde ta - nej
Snusa - nej ursch
Skada dig - ja, men inte med vilja
Klä dig i svart - ibland, men inte helt svart
Lita på folk - jag försöker
Skada dig med flit - nej!
Drömma mardrömmar - jo, det händer
Gå i skolan - ja ja
Gå i kyrkan - nej nej
Ljuga - nej, men jag brukar luras
Vilja dö - nej verkligen inte.

NÄR...

Åt du senast - för typ en timme sen
Läste du ut en bok senast - kommer inte ihåg..
Köpte du något senast - i caffis idag
Vad? - te o macka
Svor du senast - vet inte..
Sjöng du senast - allderles nyss
Klantade du dig senast -  det händer typ hela tiden
Fick du senast ett sms - jag fick ett precis

ÄR DU..

Snäll - jadå
Kort - nej
Klantig - ja
Kär - njaee, inte ännu


you need

Måndag Röda korset dag, träna
Tisdag Skola, stan med issa och olivia
Onsdag bowla med klassen
Torsdag tävling mot de andra niorna + BALEN
Fredag Skolavslutning!!


it sounds so good

Nu är skåpen tömda och städade, och idag var det sista gången vi hade en vanlig lektion med våran klass.. :´(
Idag skrev vi brev till oss själva som Anders kommer skicka hem till oss om tio år, det kommer bli riktigt kul att läsa de!
Jag har ont i magen och fryser så jag tänker krypa ner i sängen och se OC nu.


I don't wanna be so shy


plötsligt stod du där i min atmosvär

Idag hade vi "röda korset dag" i skolan. Det var ganska kul, fast lite för mycket sitta still och lyssna.. Det roligaste var när vi fick fejksår och grejer! När skolan var slut cyklade vi hem i spöregnet till Sofia och några sekunder efter oss kom Goffe och Simon körande. Vi skulle göra placeringskort till avslutningsmiddagen men då kom Simon med den ultimata idén att vi skulle skriva på stenar istället! Så vi åkte till Fridhem och plockade stenar. Jag och Goffe hade "kasta-macka-tävling" och jag vann! Det är något som jag är riktigt bra på, hahah..
När vi kom hem igen torkade vi stenarna med en hårfön och började skriva.
Klockan fem var jag tvungen att cykla hem för jag skulle träna. Efter träningen åt jag mat och sedan bestämmde jag och Krookis för att ta en promenad i spöregnet, men nej nej när vi rustat på oss massa kläder så slutar det såklart att regna.. Men vi gick endå, och jag fick se 040!!

När vi stå och velade om vilken väg vi skulle gå fick jag en vattenballong på benet och fattade ingenting, helt plötsligt föll det ner vattenballonger överallt och när vi kollade upp regnade det typ ner ballonger! Vi sprang, skrek, skrattade och fattade absolut ingenting! Sen hör vi hur några ungar skrattar och när vi kollar upp igen står det 4 småkillar och skrattar åt mig och Carro som står o tar skydd under ett träd! Dom har klättrat upp på ringmuren och kastar vattenballonger på folk som går förbi. Haha riktigt skönt gjort!

Nu ska jag sova, Godnatt


I want you to know

I don't want this moment to ever end
Where everythings nothing without you
I'll wait here forever just to see you smile
Cause it's true, I am nothing without you

.


This ain't a fairytale

FAN VA DU ÖVERDRIVER DET HÄR!!

Dagen har varit så sjukt seg, jag och Amalia såg på Björn Gustafsson dvd och när hon åkte hem kollade jag på massa OC avsnitt. Nu ska jag snart äta och ikväll var det tänkt att jag skulle träffa jossan, men jag vet inte om det blev så nu...
Annars tänker jag göra absolut ingenting!


I'm left without a choice

I dag är det söndag, imorgon börjar en ny vecka. Den sista veckan på Solberga, sista veckan men klassen. Det känns både bra och dåligt. Sommarlovet är ju något man verkligen har längtat efter iår!

Igår var jag, Amalia och Sofia hemma hos Frida. Vi såg på matchen mellan Sverige och Danmark. Jävla Danmark vann och det var inte okej..
När matchen var slut åt vi kladdkaka och såg på film tills det var dags att cykla hem. Amalia följde med mig hem och vi spelade lite innebandy och åt chips innan vi somnade.
Nu vet jag inte vad vi ska göra, men jag skriver kanske sen senare.
Ha en bra dag!


*

A smile is nearly always inspired by another smile


riktigt bra, eller riktigt dåligt

Vi hade det riktigt trevligt hos Denise och Michelle! Vi var väl runt 15 tjejer hemma hos dom. När vi skulle ta bussen hem hade både jag och Amanda glömt våra busskort men det fixade sig och tillslut var vi påväg till Visby.
Jag och Carro åt hemma hos mig innan vi cyklade hem till henne där vi gjorde oss i ordning för en kväll hos August. Där träffade vi mycket roligt folk och kvällen slutade riktigt bra tillslut. Imorse vaknade vi runt elva, vi åt frukost och sedan cyklade jag hem. Jag duschade och sedan mötte jag upp Amalia och vi gick till A7 och såg på fotboll. Tyvärr förlorade Gute..
Resten av dagen har jag tillbringat med Jonna! Jag fick åka med när hon övningskörde och jag måste säga att hon var riktigt duktig.
Nu sitter jag i soffan och kollar på matchen mellan BP och AIK med Rasmus och Goffe, ikväll får vi se vad som händer men jag vet iallafall att jag ska se Sverigematchen.


my words

Jag önskar att jag aldrig ens hade gått upp ur sängen idag, dagen har verkligen varit sämst! Jag började elva och slutade tjugo i ett, det var bara jätteonödigt att gå till skolan.
Och Lukas är sjuk, krya på dig!
Snart kommer Jonna och det är bra. Sen ska vi ut till Denise och Michelle och det är också bra.
I övrigt har jag tappat bort min plånbok..


Cause i'm trying so hard to hide,
all these feelings inside.


nej.

Jag vill blogga, men jag vet inte vad jag ska skriva..
...?

jaja, godnatt


you make it real

Överallt hörs basen och musiken från alla studentvagnar som åker omkring i stan, grymt!

Imorse var jag på sjukhuset, dom kollade, ritade och drog i knät. Jag har tappat 4 cm muskler på de vänstra benet. Varje cm motsvarar 1 liter, alltså har jag tappat 4 liter muskler..
Det är inte säkert att det blir en operation ännu, men jag ska tillbaka i höst igen.

När jag kom tillbaka till skolan igen spelade dom rugby på idrotten, det såg riktigt kul ut och jag hade gärna velat vara med. Sen var det dags för lunch och svenska. På svenskan gick vi ner till Kallis och kollade när alla studenterna sprang ut. Där träffade jag Issa och lite folk och dom var jag med ett bra tag tills det var dags för Issa att gå. Jag har träffat jättemånga idag och det har varit kul. "Brorsan" tar även studenten, Goffe!!
Hahah lite annat folk träffade vi också, shit happens when you party with Carro and Ronja.. ;)

Nu ska jag gå ut, ciaoo


right now

Jag har just borstat tänderna och kröp nyss ner i sängen. Jag och Carro tog en riktig långpromenad. Vi gick ner till Torgkassen för att hitta 040. Julles pappas bil som brukar stå parkerad där har det regnummret. Men nej nej, han var inte hemma och vi letade runt men hittade inte bilden.. Tillslut kom Nici och Julle gående och vi pratade med dom en stund. När Nici skulle hem gick vi med hem till Julle när han skulle hämta sin mössa. Vi tre förtsatte att gå och vi hamnade tillslut vid A7. Där la vi oss i cepegungan och regnet öste ner ett tag, det var mysigt fast väldigt väldigt kallt!

Mötet gick bra förut, och jag fick träffa Issa!

  

9 dagar kvar nu..


..haha, förra årets skolavslutning.. :)

<3

one more day

Nu sitter jag på golvet i mitt rum och Carro flätar mitt hår. Snart ska jag iväg på möte med innebandygymnasiet i Säves aula. Jag vet många som ska dit så det kan nog bli kul. Efter det ska jag och Carro på en långpromenad.
Imorgon ska jag till Sjukhuset och prata om mitt knä och så.. Jag får se om jag kommer tillbaka till skolan efter det men jag ska iallafall se Studenterna. Sen får vi se vad som händer :)


inget stoppar oss nu!

TRÅKIGT VÄDER!

Idag har det varit en helt vanlig skoldag förutom att vi har sett film på nästan varje lektion..
När skolan var slut mötte jag upp Denise och vi gick en sväng på stan innan vi cyklade hem och åt mellis. Efter som att det regnade och blåste utomhus hade vi ingen lust att göra något annat än att bädda ner oss i sängen och lyssna på massa bra musik så det var precis vad vi gjorde! Vi flippade ur totalt när vi tänkte på allt kul vi ska göra i sommar och hur bra allting blir så fort det blir S O M M A R L O V!
Carro kom hit och gjorde oss sällskap och hon cyklade hem för bara några minuter sen. Denise tog bussen hem vid kvart över nio. Jag och Carro har cyklat runt på massa parkeringar och letat efter 040 på regskyltar. Vi kör en tävling där man först ska se 001 sen 002, 003 osv och vi har fastnat på 040.. Men som tur är så har Julles pappa de på sin bil så vi ska bara hem till honom sen vet jag vart 041 och 042 är. Haha.. geeks!

Just nu, springer jag mellan datorn, mobilen och garderoben men nu är det dags att sova.
Godnatt



baby, you´re the best part of my day

Idag slutade vi tidigt och jag, Sofia och Carro cyklade hem till Sofia i solskenet. Vi låg och solade tills det var dags för mig att träna. Träningen gick bra och jag har blivit homie med en snäll tant där på gymmet! Efter träningen körde jag hem till Jonna! Vi lagade mat och var på promenad, sen kom vi på att gå på picknick. Men vi orkade inte göra i ordning någon mat så vi tog bara moppen och åkte till grusgropen. Där var det riktigt varmt och många fina bilder blev det.

När vi skulle hem krånglade det med massa nycklar och grejer så vi körde förbi Herman en stund, det var trevligt att få träffa han. När vi återigen satt vid Jonnas köksbord var det dags för te. Kvällen rullade på och tillslut var klockan tjugo i elva och jag var tvungen att åka hem.
Imorgon ska jag träffa Denise efter skolan, Godnatt!