you you you

Idag fick jag träffa mina idoler, favoriter och gullungar!
ISSAAA & OLIVIIIA! :D<3
Det gjorde mig glad

let´s have some fun

Det finns så mycket jag vill skriva om, jag vill berätta en massa saker. Men jag orkar inte skriva ner allting.. Därför drar jag min gångna vecka lite snabbt:
Ehhhhhm, varje dag har sett ut såhär, först har jag varit i skolan sen har jag vart med Carro. Finns inte så mycket mer att säga, du är mitt liv!
Jag fick tillbaka mitt SO-prov igår och betyget blev MVG-  Jag vart själv mycketmycket förvånad och även mycketmycket glad förståss!
JUSTE, jag har tagit bort min knäställning! JAG ÄR FRI IGEN!!
Imorgon är det Valborg och på fredag fyller jag år, nu ska jag sova så jag vaknar pigg och glad imorgonbitti.
Vid 12 är det tävling igen, denhär gången i Kotten. Carro & Ronja V.S Goffe & Staffan.




everybody hurts

Jag har inte slutat blogga, jag är bara otroligt kass på att uppdatera..

Helgen har gått snabbt!

I fredags var det modevisning, cykling, moppe, fint väder och party!

I lördags sov Jonna hos mig. Vi var nerförbi strandpromenaden med Carro, Hanna och Sofia. När det började bli kallt och mörkt började vi gå uppåt igen. När vi gick förbi almedalen sprang det runt massa killar med nerdragna byxor och spelade fotboll.. Jonna tyckte det var en kul grej och sprang dit och frågade om hon fick vara med och spela, det fick hon! Så tillslut sprang det runt 6 killar och 1 tjej runt med nerdraga byxor. Det var huuuur kul som helst, och oj vad vi skrattade!
Sedan vidare mot Carro och sen bar det av till någon "fest" i Bingeby. Där var det inte så kul så jag, Julle och Jonna följde med Amalia hem.
söndagen var det avsluting med Endre, det var kul för jag fick träffa alla saknade gullungar och det gjorde mig glad!
På kvällen var det bilkurragömma och medans vi gömde oss spelade vi lite fotboll utanför Hemglass.

Idag bestod min dag av Skola, Carro, Träning och Jonna!
I övrigt har jag varit förvirrad och deppig..
Men vi kommer fixa dethär för tillsammans klarar vi allt.


toooonight


i'm gonna fight for you

HELG!
Många saker ska hinnas med och nu ska jag byta om!



miss miss miss


things


And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good
enough for you

I can't pretend that
I'm alright and you can't change me
Please don't turn your back
I can't believe it's hard
just to talk to you
but you don't understand
Did you know you used to be
my hero?
Nothing's gonna change
the things that you said


alla som inte dansar

Igår hände det inte något speciellt mer än att Carro var hemma hos mig hur länge som helst och hon hjälpte mig med Son, så idag kunde jag lämna in mitt hemprov. Tacktacktack!<3

Carro är sjuk idag, inte riktigt okej! Krya på dej!!!
Idag hade vi nationelltprov i matte, aooooowiii! Jag vet inte om det känndes bra eller dåligt..
Efter provet hade vi en långlång lunch så då cyklade jag, Hanna och Sofia hem till Sofia där vi åt och solade lite. När vi kom tillbaka till skolan igen var det dags för rörelsepass och sedan spanska. Och tydligen hade vi inte haft tillräckligt med matte så efter spanskan var det dax för en timmes matte.. Men vi lyckades fixa det så istället för att räkna fick vi spela kort och andra spel. Kulkul var det och sen var skoldagen slut!
Emil, Myran, Sofia och jag stannade en liten stund i skolan och gungade, och sen cyklade jag och Sofia hem hit.
Hon gick nyss och jag ska iväg och T R Ä N A snart!

jag saknar dig och det är inte lite heller..

kiss by kiss

Jag har just slutat skirva på min SO. Hitler, krig, död, död, Hitler, orättvisa, död, krig, Hitler.. Ganska enformigt och bara jätte hemskt!
JAG HADE INGA KRYKOR IDAG! För första gången på 10 veckor kunde jag bära matbrickan själv, jag kunde öppna dörrar och ingen behövde bära mina böcker. Hur underbart som helst!!
Jag hade mentorsamtal idag och det gick bra, mycket bra!
Skolan slutade tidigt pågrundav att några i klassen skulle skriva prov och några (inklusive jag) skrivit hemprov. Men jag och Carro stannade och höll de andra sällskap medans dom pluggade. Hihi, nej det gjorde vi inte, vi bråkade omkring och pratade "björngustavsson-språk" och var bara allmänt störiga. Meeeen whatevva?!
Idag har jag och Carro även varit på stan i flera timmar. Massa behövliga grejer blev köpta och även massa obehövliga!

Klockan är bara lite efter tio men nu tänker jag säga hejdå till Emil på msn och sedan sova sova sova!
Godnatt!

Jag har inte träffat Oliva och Issa på länge, saaaknar!


världbäst

imorgon är det jag som dissar kryckorna!!!


my life be like

Och så var det måndag igen!
Jag vaknade ovanligt pigg och glad, duschade och sminkade mig sen bar det va to the school.
Lektionerna rullade på snabbt och både jag och Carro missade non. Hon skulle röntga sina axlar och jag skulle och träna hos sjukgymnasten.
Vi slipper Non och ni slipper oss! hahah
Träningen gick bra, nu är jag igång ingen och snart om sisådär 8 månader är jag fit for fight igen! Mormor skjutsade hem mig och jag satte mig med So-böckerna och började läsa om krig och Hitler.. Huuu!
Efter några timmars pluggande åkte jag hem till Jonna med glass och blommor, hon är nyopererad och behövde lite uppmuntran. Även hos Jonna fick jag plugga massa So, hon är seriöst ett levande uppslagsverk när det gäller andra världskriget!

Egentligen borde jag läsa min bok som ska vara utläst till på fredag(?) men den handlar också om Hitler och jag orkar inte läsa mer om han idag, så jag valde istället att blogga eftersom att det var ganska länge sedan nu.
Imorgon är det nationellt prov i spanska, yippiyeah..

Gooodnatt!


happyface

Jag har varit i Stockholm hela helgen med Sara och Annelie.

På lördag morgon var det tidig uppstigning och fem i halv sju mötte jag upp Sara och Annelie plus massa andra Endremänniskor vid båten. På båten var det mycket folk och ett och annat kärt ansikte kändes igen..
När klockan var ungefär halv elva satt vi på "båtbussen" påväg till Globen, jag och Sara roade oss med att laga mina kryckor som gått sönder. Vi fick laga dom typ fem gånger under helgen, bra skit!

När vi kom fram till Globen var det dax för mat och donken stod för den. Det var många som hade tänkt samma tanke och vi ståd i kö i nästan en halvtimme. När vi äntligen fått våran mat åts den upp snabbt och vi gick iväg till nästa kö, kön in till SM-finalerna!
Det är alltid samma härliga känsla när man kliver in i Globen, det pirrar i hela magen och man vill bara vara med och spela inför alla tusentals människor!! Vi hade riktigt bra platser och matchen mella Falun och Balrog satte igång. Vi hejade på Falun men det hjälpte inte. Men det blev Balrog som stod med guldiga hattar när matchen var färdigspelad.

Mellan dam och herr matchen kollade jag, Sara och Julia runt lite, vi hittade några som dansade, några som spelade freebandy och så fanns det massa innebandygrejer överallt.

När herrarnas match mellan Warberg och AIK drog igång var jag inte så omtyckt, Sara och Julia hejade på AIK och jag hejade på Warberg. Tyvärr lyckades AIK ta hem SM-guldet.. Men Sara och Julia var glada iallafall och det var ju bra!

Efter matcherna gick vi till hotellet och la in våra grejer på rummet.
Halv åtta skulle vi möta dom andra för att åka och äta på en Kinarestaurang.
När vi kom tillbaka till hotellet igen efter att ha mött på två fulla och äckliga gubbar och även pratat lite med Rasmus kompisar så var det dax att leta "kändisar" Jag var nöjd och överlycklig efter att jag fått ögonkontakt med Magnus Svensson! Wohoo vad han är bra!!
Det var bara massa innebandyfolk överallt, riktigt nice.
När dom vuxna var på fest tog vi massa kort med Julias systemkamera, kulkulkul tills de kom en gubbe och sa till oss att vi måste vara inne på något rum annars slänger vakterna ut oss från hotellet. Haha så vi gick in på vårat rum och fortsatte ta roliga bilder. När klockan var ett tog Sara ett bad och jag och Julia somnade.

Frukosten var riktigt gooood, Frukt, bröd, yoghurt, flingor, smoothie, bacon, ägg..
Vi satt länge och kollade ut i Globen när byggarbetarna sprang runt där nere och byggde upp scenen till Tina Turner och sedan var det dax att gå till hotellrummet och göra oss i ordning.
Vi tog tunnelbanan till stan där vi shoppade en massa!
Halv tre träffades alla vid bussarna som skulle ta oss till båten och hem till öjn!
Jag hade riktigt roligt, och bilderna kommer när jag har orkat lägga in dom!


hope and glory

FRAMSTEG!

Vårat schema på torsdagar är inte riktigt okej... SO, NO, Idrott (då jag bara kan sitta och titta på..) Svenska, Spanska och en timmes matte. BLÄ!
Men dagen rullade på bra, och vi lyckades roa oss trots lektionerna.
På matten hade Anna-Britta nationellt prov med Vitim och några så då satt jag, Hanna, Lukas och Carro och skrev "vik-historier" Och ojj vad vi skrattade!!

På lunchen hade Carro mobilen liggande på bordet då kommer en liten kille i fyran och tar mobilen, alla tittar på honom och han säger lite små kaxigt:
-Här jag lägger in mitt nummer till dig!
Alla satt chockade och visste inte riktigt hur vi skulle reagera.. Kul var det iallafall!


Hanna och Carro följde med mig hem efter skolan, vi hann knappt äta upp mellisen innan Carro sprang iväg och träffade Oskar en stund. Jag och Hanna låg kvar i solen och tog massa kort. Hanna hittade olika funktioner på min mobil, så hon trixade lite med den och jag skrattade åt hennes lycka. Haha!
När Krookis kom tillbaka drack vi te och sen cyklade dom hem.
Jag tänkte slänga ihop ett snabbt inlägg innan jag måste göra SOn.. huuu, men sen ska jag nog hem till Carro. Ovanligt va?!

Puss

 

love story



Just one look at you
and I can tell that we
click so perfectly


This is for real

Tja! Jag ska fixa om designen på min blogg så snart som möjligt.
Men nu har jag fått lite mer bilder från i söndags som jag tänker ladda upp!


















when you go down, down

HA-HA-HA!
Lite otippat kanske, meeeeen det blev inte som planerat. Vi började spela en match med 3 "set" Dom som förlorade skulle bjuda dom vann på 10 kulor glass, alltså 5 var. Vi förlorade alla 3 matcherna och bestämde oss för att köra mer, jag och Krookis ville inte gå som förlorare ur fighten! Nästa match skulle bara innehålla 1 set. Nu bestämde vi att om Goffe och Staffan förlorade skulle dom bjuda oss på 20 kulor var, men om vi förlorade skulle vi bjuda dom på 10 var. Alltså hade jag och Carro egentligen ingenting att förlora. Tyvärr räckte inte våra kubbtalanger till någon seger och nu är vi skyldiga dom 10 kulor var på Glassmagazinet.. Bra tjejer!
Men det är inte slut ännu, vi ska nog komma på något som vi ska krossa dom i, för vi vill också ha glass!
Men något som jag och Carro är riktigt grymma på, (vi kanske till ochmed grymmast i världen på det?) det är på att vara kaxiga, vi trodde iallafall att vi var bäst..

det bästa av de bästa

Staffan och Goffe utmanade just mig och Carro i kubb..
Let´s go and kick som ass!


HAHA!

Party all the time

Söndagmorgon. Jag vaknade utvilad och taggad till tusen!
Duschade, packade och åkte till Carro. Vi lekte med hennes småkusiner och drack te med hennes faster. Sen var det dax för oss att börja göra oss i ordning. Det tog någon timme men det hade vi planerat in att det skulle göra.. Hehe
Halv nio gick bussen till Buttle. Det var jag, Carro, Issa, Olivia, Sara, Hampus och Gabbe som åkte ifrån stan.
Julle, Patrik och Emil mötte oss och vi hörde musiken ända utifrån vägen!
I början var det lite småsegt men efter ett tag kom alla igång och vi dansade som aldrig förr!
Klockan halv ett slutade Dj´n spela och vi skulle hitta ett sett att ta oss hem på, vi hade egentligen räknat med att sova kvar i bygdegården men det fick vi inte göra. Så vi trängde in oss 5 stycken i baksätet av en bil och lyckades komma hem safe. Julle och Carro skulle sova hos mig och när vi kom hem hit hade Rasmus fest så vi fortsatte att parta här! Men när klockan började närma sig fyra gick vi tre och la oss.
RIKTIGT LYCKAD KVÄLL VAR DET!








Imorse ringde mobilen vid 12 och vi åt frukost vid 1. Alla tre var helt slutkörda och orkade inte göra någonting mer än att äta och sedan gå och lägga oss igen. Vi låg och kollade när Julle spelade något mobilspel när Amalia kom in flygande i rummet och gav oss lite ny energi.
Vi segade lite till och sedan begav vi oss till ÖB och köpte energidryck och glass, vi satte oss mot muren på kullen. Emil och BP kom cyklande och gjorde oss sällskap ett litet tag.
Alla var riktigt slöa och bestämmde sig för att gå hem. Men Amalia stannade hos mig!
Nu är hon hemma och äter men jag ska träffa henne och Carro sen igen. Jag har även hört att det snackas om bilkurragömma ikväll, det ser jag fram emot!


Jag saknar er två


deep

Påskmiddagen hos kusinerna var great! Vi solade, spelade kubb och åt kilovis med godis. Jag och mamma ska dit ikväll igen för vi ska grilla och spela spel med dom. Sen ska jag nog även hinna med att träffa Carro en stund och möjligtvis sova över hos henne.

Igår hade vi riktigt roligt!
Rasmus hämtade oss här hemma, vi körde och köpte Burn på macken, sedan vidare och hämta Goffe. Där imellan någonstans fick Rasmus reda på att ha skulle hämta Simon och Jonas och köra dom till Coop-parkeringen. Så vi tryckte ihop oss och Simon låg i skuffen.
När vi släppt av dom körde vi fyra ut mot Marteboljuset!
Vi lyckades aldrig se ljuset men det var kul ändå. Jag och Carro satt gömda under en filt i baksätet och Rasmus och Goffe satt och berättade "spökhistorier" så tårarna rann på oss båda!
Det kom en annan bil och ställde sig bakom oss, när det var som tystast drog vi igång musiken,  FIIIIIIREEEE! Och massa dunk dunk, asgarv och sen helt tyst igen!
Goffe skulle skämta med mig och Carro så han gick ut och satte sig bakom bilden för att sedan kunna smyga upp vid någon ruta och skrämma skiten ur oss, istället skrämde bilen bakom skiter ut Goffe. När dom drog igång billysena hörde vi bara ett vråål och sedan kom Goffe inspringande i bilen, shit vad jag skrattade!

Vi sov i Stenkyrka allihopa så när vi kom hem drack vi te och åt mackor.
Jag och Carro kom inte i säng förrens sent, sent, sent.. Eller kanske snarare tidigt, tidigt, tidigt? Men efter massa prat och skratt somnade vi iallafall och vid halv tolv satt vi i bilen påväg in till stan igen.
Rasmus och Goffe släppte av oss och körde vidare mot Södervärn där dom skulle spela KM.
Carro cyklade hem och jag somnade i solen.
Mycket mer har jag inte gjort idag, just nu pratar jag med Carro i telefon och snart ska jag byta om.
Ha en bra kväll!


Glad påsk!


The one and only

Nu ska jag slänga ihop ett snabbt inlägg för jag måste berätta om min kväll igår.
Efter bion kom jag ju hem och bloggade och kollade runt lite på facebook och sen kom Carro hit.
Vi pratade en massa eftersom vi inte setts klokt på huuuuuur länge som helst. När klockan var runt halv tio bestämde vi oss för att cykla ner till almedalen så det gjorde vi, väl där nere kommer en bil som kör precis brevid oss och sen stannar den och vevar ner rutan:
-Heeeej Tjejer, Vet ni var närmaste kiosk ligger? Nämen vad har du gjort med benet då? Korbandet eller? Jajaa, dagens ungdomar borde inte sporta... Vill ni ha skjuts, för det där såg ju bara jobbigt ut! Vi raggar inte på småtjejer om ni tror de, hahaha nejnej absolut inte!!
Och jag och Carro bara stod där och sa, aa, mm, okej, nej, eh hehe..
Det var lite småäckligt men dom åkte igen efter ett tag och jag och Carro satte oss och gungade.
Sofia kom cyklande och vi tre började gå uppåt. Då helt plötsligt fick jag för mig att jag skulle cykla, Sofia och Carro bara nickade och höll i cykeln och mig allt dom hade och jag fick äntligen efter 8 veckor sitta på en cykel igen.. Hahah, det måste ha sett ganska roligt ut med kryckorna i korgen.
Emil, Denise, Michelle, Patrik och Tysk kom ner och hälsade och pratade lite med oss tills vi skulle gå till Bageriet och hälsa på Simon. Där fick vi varm choklad med skummad mjölk, och jag tror aldrig att det har varit så gott för vi var kalla och jag hade ont i armarna. Vi stannade och pratade ganska länge med Simon tills vi beslöt att gå hem till Sofia och dricka te och äta macka.

Jag smsade till Rasmus och frågade om han kunde skjutsa hem mig och fick reda på att dom körde bilkurragömma och det bangade inte vi på. Så Rasmus och Goffe kom och hämtade oss tre.
Bilkurragömma är precis vad det låter som. En åker iväg och gömmer sig, sen ska dom andra försöka hitta den bilen och undertiden har den gömda bilden skickat massa lettrådar för att göra det lite lättare. Skitkul är det!
När det var våran tur att gömma oss ställde vi oss på målgolfen. Och självklart skulle Rasmus och Goffe gå på kisspause så dom lämnade oss tre i bilden, själva! Carro började snacka om pedofiler i buskarna och Sofia hakade på. Tillslut satt alla med nerböjda huvuden och var skitskrajja! Alla dörrar på bilden var låsta utom skuffen och vi satt i baksätet, det var iiiiinte kul. Haha, men Matte hittade oss och leken fortsatte..

Idag är det Långfredag, jag ska äta middag hemma hos kusinerna, det ska bli riktigt mysigt för jag har inte träffat dom på hur länge som helst!
Senare ikväll var det prat om att vi ska till Marteboljuset, men jag får se hur det blir med det. Nu ska jag göra mig i ordning. Puss

my heaven

Tisdag
Michelle fyllde min dag. Vi låg och solade ett tag med Bp och Emil och även en promenad till stan hanns med innan Inger hämtade oss och skjutsade oss till Väskinde där vi åt mat och gjorde oss i ordning.
Lee spelade ju som sagt på ringduvan så vi skulle in och lyssna på henne. Det var riktigt bra! Och kakbuffén var grym. Hur mycket godsaker som helst, och vi kunde aldrig sluta äta.. haha!
Jonna, Denise och Matilda var också där och lyssnade.
När det var slut fick vi reda på att det var fest vid reno så vi åkte hem till Jonna så hon kunde byta om, sen cyklade vi som dårar (jag satt på pakethållaren) till Maxi där vi skulle möta Bea. Hon ringde och sa att vi istället skulle mötas vid Maximkiosken. Okej, tänkte vi och cyklade dit. Men ingen var där och mötte oss som de var sagt. Vi hittade inte och bestämde oss för att strunta i festen och istället åkte vi till Max och värmde oss. Där mötte Jonna sina kompisar och vi stannade i någon timme. Vid elva var jag trött, frusen och hungrig så jag ringde min mamma och åkte hem.


Onsdag
Sjukhustime igen.
Jag skulle vrida om min "knäställning" till 90 grader och ta bort mina stygn. Det gick bra, puhuu nu är det bara 3 veckor kvar med ställningen och 3 månader kvar tills jag får sitta på huk igen. Men hur ofta har man användning för att sitta på huk egentligen? När man tappat något, när man ska låsa upp sitt skåp eller när man ska knyta skorna tillexempel..

Buhuhuu!

Resten av dagen tillbringade jag med Denise, Michelle och Jonna.
Denise och Michelle åkte hem efter tolv någongång och jag sov över hos Jonna.

Torsdag
Jag vaknade och min första tanke var: NEJ JAG VILL INTE TILL TANDLÄKARN!
Men det vara bara att gilla läget och gå dit. Älskade Jonna gick upp för min skull och skjutsade mig, tack! Men det gick faktiskt riktigt bra hos tandis, inga hål och mycket berömm av tandläkaren!
När vi kom hem igen åt vi en jättefrukost och sedan började vi städa.
Jonnas snälla pappa körde hem oss till mig när vi hade städat och fixat i någon timme. Här duschade jag, bytte om och sedan kom Carro och Amalia och hälsade på. Äntligen är Carro hemma igen!!
Kvart över tre träffade jag Elin, Matilda, Johanna, Erika, Olivia och Issa vid Bion för vi skulle se på Kenny Starfighter, riktigt bra film alltså, mestadels oklar men oj vad vi skrattade!
Ikväll ska jag träffa Emil och lite folk, möjligtvis ska jag grilla med Jossan och Julia också. Annars får vi se vad kvällen har att bjuda på. Nu tänker jag ladda upp lite bilder från mina senaste dagar.














med fjärillar i magen

Dagen kunde inte börja bättre än med ett telefonsamtal av Carro!
Nu ska jag gå upp, äta frukost och sen kommer Michelle hit, ikväll ska vi till ringduvan och lyssna på när Lee spelar. Det kan bli riktigt mysigt! Annars får vi se vad som händer idag!
Och som sagt, jag har fjärillar i magen, wohoo jag är så glad!!


hold on

Jag älskar lov, jag älskar att sova tills jag vaknar av mig själv, att slippa bli väckt. Det är underbart!
Sofia hörde av sig lite efter tolv och vi bestämde oss för att åka ner till Almedalen. Där satt vi mot muren med solen i ögonen, härligthärligt! Mikaela och Robin var också där så då fick jag prata lite med dom också.
Jag och Sofia satt och pratade och kom och tänka på när vi alltid var vid Sparken och spelade fotboll förra året. Och inte kan en knäskada hindra oss, vi plockade ihop våra grejer och tog oss upp mot fotbollsplanen. Vi "spelade" i någon timme och hade riktigt kul. Har ni aldrig hört talats om Kryckfotboll?!
Nu tränar både Sofia och Amalia men sen ska vi nog hitta på något kul.
Carro och Hanna är i fjällen, dom saknas!

-Vad händer ikväll?
-Ingen aning, men om någon vecka åker iallafall jag och SARA STEEN till globen och SM-finalerna, wohooo! Det kommer bli hur kul som helst. Fast en weekend med Sara kan ju inte bli annat än kul! Då skulle vi egentligen köpa nya innebandyklubbor, men jag får se hur det blir med de för min del..


The smile on your lips

Det var prat om picknick på strandpromenaden igår kväll, men jag och Amalia dissade den idé och åkte hem till Emil istället. Vi satt ute på altanen med duntäcken och värmeljus och självklart massa bra musik. Riktigt härligt att kunna sitta ute utan att frysa helt ihjäl. Det var jag, Amalia, John, Hampus, Olov, Emil, Sebastian och Arvid. När vi kom in bestämmde vi oss för att sjunga singstar, det var sjukt kul och alla var verkligen helt seriösa! Efter att John och Amalia hade sjungit gick ena micken sönder och vi övergick till guitarrhero. Vi hann även med lite mat och dans och Sebastian retade mig som vanligt.. haha!
Tillslut var alla samlade i soffan framför en hockeyfilm och när den var slut var det dax för mig och Amalia att cykla hem till henne och sova.

Imorse vaknade vi runt tolv och de mesta av dagen har tillbringats i Amalias källare med film och te.
Vid fem började jag hoppa mig hemåt där lite guitarrhero-spelande med storebror väntade. Sen var det time för dusch och fix innan Jossan anlände och många timmars prat satt igång. Vi tog även en liten promenad och pratade med Filip.

Nu ska jag sova och hoppas på att få vakna med solen i ögonen, godnatt!


this life











forever young

PÅSKLOV!

Torsdagskvällen tillbringades i Lukas rum med Emil, Carro och med Lukas hund i knät. Vi pratade en massa och när klockan var lite efter elva bestämde vi oss för att ta oss hemmåt.
När jag vaknade på fredagmorgon var det strålande sol, med solbrillorna på cyklade jag och Carro till skolan. Dagen rullade snabbt på med muntligt nationella i matte och vi slutade halv tolv. Denise följde med mig hem efter skolan och lite senare kom Emil och vi tre låg i solen i flera timmar. Vi hann även med att spela lite fotboll innan Emil skulle cykla hem. Denise och jag åt lite och vid halv 5 gick hennes buss.
På kvällen satt vi i Amalias källare och lyssnade på musik. Folket som var där var Amalia, Emil, Carro, Sebastian och Sofia. När Carro och Sofia hade gått hem låg vi andra kvar och sov ett litet tag.
Jag var inte hemma förrens närmare två.

Imorse åt jag frukost utomhus!
Sen kom Amalia och vi gjorde oss i ordning och sedan gick vi ner mot hamnen. Vi satte oss på bryggan och lyssnade på musik tills Emil och Hampus kom. Då var glassmagazient närsta stopp! Denhär gången blev det Körsbär, ApelsinChoklad och Saltlakris!
Vi gick tillbaka till bryggan och åt upp glassen, lite senare kom även Denise och Stuxa och gjorde oss sällskap.

Just nu ligger Amalia och sover och Denise smsar.
Vi får se vad kvällen har att erbjuda!


hey oh!

Solen skiner, inga läxor, imorgon får vi påsklov och jag har träffat Jonna idag! WONDERFUL
Även några sms som ligger i inkorgen har gjort mig på toppenhumör och allt känns så bra!
Jag kom nyss in, har suttit ute i solen och läst en hemsk bok..
Ikväll ska jag träffa några från klassen och nu ska jag äta!

Kort och gott, skriver kanske mer sen. Puss!



Cause a day without you, just isn't fair


beautiful sun

1 april och jag har gått på varenda skämt utom Saras dock!
Ingen har tyvärr gått på mina bara, men det spelar ingen roll för solen har lyst hela dagen och jag har varit gladare än på länge.
Efter skolan skjutsade Carro mig på cykeln hem till henne där vi åt mellis utomhus, och det var varmt! Utan några som helst problem satt vi där i linne och njöt. Allt var bara toppen!
Det var tänkt att vi skulle åka till Säve och kolla på Sävecupen, men det vart aldrig så istället bestämde vi med Olivia att vi skulle möta henne nere på hamnen. Någon halvtimme senare hade vi alla tre köpt glass och satt och hade det hur bra som helst i solen. Sedan tog vi oss sakta men säkert till Almedalen där vi satt i någon timme. Klockan började närma sig 6 när vi bestämde oss för att börja gå/hoppa oss hemmåt. Jag har haft en superdag och just nu sitter jag bara och ler!