valborg

hihihohohehe, idag är det valborg, ikväll ska vi festa, imorgon fyller jag 18!
jag är glad i hela kroppen!

 

Där under träden, bakom stängslet, finns en stig för dig

Sista dagen på lovet var grym. Jag var ute i Lickers med pappa, farmor och Mio. Senare på dagen kom Liv och Kjell ut. Det var så varmt och verkligen sommar. Jag längtar dit.
Idag hade vi matteprov, jag svarade på en fråga sen gick jag. Lär ju bli MVG till mig.
Efter skolan ÅKTE JAG OCH MICHELLE MED LINA SOM HAR TAGIT KÖRKORT till gymmet. 
Gymmade någon timme sen gick jag hem och nu sitter jag här.
Finns inget mer att skriva.
Hejdå.


ängeln som hela himlen saknar

Idag har jag och min fina varit tillsammans i 17 månader så vi picknickade på muren med chokladbollar och saft! Resten av dagen har vi mest legat i solen och tagit det lugnt, Tom var lite sliten efter gårdagems festande så att säga, haha.
Jag och pappa kom precis hem från Maxi, jag körde. Vi har köpt skitmycket påskmust och just precis nu ska jag dricka lite sånt.
Imorgon bär det av till Lickers, förhoppningsvis kommer kusinerna också ut.
På tisdag börjar skolan, då har vi idrottsprov och på onsdagen har vi matteprov. JAG HATAR SKOLAN. Ja, jag kan faktiskt verkligen säga hata för det är inte ens lite kul, bara stressframkallande.
Nu börjar nedräkningen..

 

falska människor har ingen plats i mitt liv längre.

.


dear mr


tråklördag

hahah va patetiskt, tråkigt och värdelöst. hade det varit en vecka fram i tiden hade jag förfestat med mina kompisar för att sedan gå ut på krogen men nu sitter jag hemma och ser "är du smartare än en 5:e klassare". just ikväll ville jag inte sitta hemma.
jag har raderat min cityville.
snart ska jag gå och lägga mig.
kul kväll.
skitgotland!

mmm

Det är lördagkväll och jag har ingenting att göra, därför är jag på dålig humör nu och allt är tråkigt.
Idag har jag köpt balklänning, jojominsann. Över ett år kvar men nu är drömklänningen min och hänger snyggt i garderoben.
Min dag har vart bra och solig.



hejhej!

Jag har precis skrivit klart min uppsats om Adam Brody och skall när som helst krypa ner i sängen. Imorgon skulle vi egentligen ha spelat in vår reklamfilm MEN det blev inte så. Istället följer jag nog med min pappa till Lickers. Idag har vi grillat och ätit utomhus! Tom och Camilla var här och vi spelade kubb, pappa och Tom vann dock varje gång men det var kul ändå.
Jag är solbränd. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.
Sovgoooott.


no one

just nu ligger mio på mina fötter, han är fin.
jag har varit ute och övningskört med pappa och kom precis hem.
förut var jag och tom och tittade på u2-mässan och de var duktiga även om gudstjänster inte riktigt är våran favorit.
imorgon har jag ingenting inplanerat och det känns bram måste dock ta tag i pluggandet igen och det känns mindre bra..
nu vill min hund ha uppmärksamhet så jag får ge honom lite, godnatt.


.


.

ska sova, glömma, drömma.


nu

Igår sprang jag 3 kilometer utan huggsmärta i knät. På kvällen körde vi bilkurragömma, det var minst 2 år sen jag gjorde det sist så det var awesome. Jag har fått riskettan avklarad och jag har bokat uppkörning + uppskrivning. Men det bästa av allt är att Goffe har fått ledigt till min 18-årsfest!

sing it

Kvällen igår var kanon, vi hade jätteroligt hos Emma och jag var nöjd och glad när jag somnade bredvid min pojke. Idag har vi sett på en gymnastikuppvisning i Södervärn, varit ute i solen och jag har pluggat lite till mitt körkort. Jag har också ätit massa pannkakor!
Imorgon ska jag ut till Stenkyrka och hjälpa min pappa, senare på kvällen ska jag träffa Jonna. Hoppas på fint väder.



Min pärla fyller år idag, grattis på 17-årsdagen Jennifer!


lördag

Idag var jag och Tom och åt gratis glass på Glassbaren, 12 olika smaker och jättegott! Efter det cyklade jag till Tallunden där några i laget väntade, vi spelade brännboll och körde lite andra lekar sen fikade vi.
Nu har jag precis fixat mina naglar och ska hoppa in i duschen innan Jennifer kommer hit. Vi skall fixa iordning oss sen drar vi oss bort till Emmas lägenhet för lite fest.


snart lov!

Imorse tränade jag innebandy och det gick bra, fick dock en armbåge över näsan och blödde näsblod.
Just nu sitter jag på historialektion, jag och Maja är klara med det vi ska göra så nu gör vi ingentning. Jag längtar till maten för det är potatisburgare. Nu ska jag ställa mig i fönstret med restan av klassen och sola. Hejdå!


nice

Jag kom precis hem från gymmet.
Idag har jag gjort klart min filosofiuppsats, riktigt skönt att slippa tänka mer på den!
Nu har jag inga mer måsten ikväll och det ska jag njuta av med gott samvete.

dumma uppsats, jag hatar filosofi.


i taxin, i trappen, i hissen, i hallen

såhärva, att jag borde inte blogga. jag borde bara skriva på min filosofiuppsats. menmen. igår hade jag en så otroligt dålig dag, den är inte ens värd att nämna. bort bort, sudd sudd. men kvällen var bra, då spelade jag och tom kubb för första gången iår, vi köpte klubbor på lännakiosken, lekte med mio och somnade framför beck. du gör allt så mycket bättre baby!
idag har jag haft mitt engelskatal och det gick helt ok. jag fick tillbaka min uppsats om libyen och vg+ stod det på den så glad blev jag. efter skolan kom tom och hämtade mig i sin morfars fina bil, vi åkte och gymmade bra som vi är. där körde jag något jättejobbigt med goffe så det lär kännas imorgon.
ikväll är det bara f i l o s o f i u p p s a t s e n som jag ska lägga tid på. vi gör inget annat än att skriva uppsatser i skolan!
hej.

this is it

Dagarna går så fort och helt plötsligt har det gått 3 dagar sen jag skrev.
I torsdags var jag med Issa hela kvällen, pratade massa och åt hamburgareee. På fredagmorgon var jag på halkkörning och det gick jättebra, kul var det också! Efter skolan fikade jag med mina fina vänner Carro och Hanna. Väl behövligt och efterlängtat.
På kvällen var jag och Tom hundvakter för Mio, vid tio somnade alla tre på soffan framför en svensk film. Idag har vi varit och badat på Solbergabadet, det var mysigt och väldigt länge sen. De satt en tant i omklädningsrummet som klippte sina tånaglar så dom flög omkring, det var lite mindre mysigt..
Klockan halv åtta bowlade vi och det gick skit för mig, när jag ÄNTLIGEN fick en strike så råkade jag såklart spela på Toms serie så han fick dom poängen. Jag måste faktiskt erkänna att Tom var riktigt bra och jag var mindre bra när klotet fastande i rännan. Men det var iallafall jättekul för det var också länge sen.
Jag har hitills haft en superbra helg och hoppas det fortsätter.
Enda planen för imorgon är att sova lääänge.
Godnatt.


caroline svensson

Jag hittade en kul grej på Facebook innan jag skulle stänga av datorn. Carro skall tydligen ha en spanjor hemma hos sig (utbytesstudent) Hennes senaste statusuppdatering: JAG EFTERLYSER EN VILSEN, ANTAGLIGEN OCKSÅ FÖRVIRRAD, SPANJORSKA! Har nu varit försvunnen i sex timmar. Signalement: krulligt hår, grön ögonskugga och en svart Guccijacka (troligen fejk). RING RING RING OM DU SETT NÅGON SOM PASSAR PÅ BESKRIVNINGEN! 0700-380093

livet leker

Jag har hunnit med så mycket sen jag skrev sist. Jag har tränat 4 gånger, firat Toms pappa som fyllt år, varit med Amandis, ätit chips som inte finns ute i affärerna ännu, sett Allt eller inget med klassen, kört bil, pluggat teori, druckit cola på gympan. Ja, massor. Kort och gott och nu ska jag sova. Godnatt!


min dag

Jag har ont i foten, inte knät, foten.
Idag har jag först tränat styrka i skolan, och jag sprang hem från den tillochmed.
Skolan gick segt.
Efter skolan cyklade jag och Tom till gymmet i det fina vädret!
Vi var även förbi stan en sväng.
Jag har köpt godis till Mio så jag är mer favorit en vanligt i hans ögon idag.
Jag behöver plugga körkort och skriva på min filosofiuppsats.
Just nu tittar jag på innebandy och jag hoppas Warberg vinner.
Nu är jag trött och ska äta glass.
Hejdå.

söndag kväll

Det regnar jättemycket ute, jag ser på film med min familj och pappa ska tända en brasa. Mysigt. 

Förut fick jag hjärtattack när Mio lurade mig att han var död. Han låg bara helt stilla och låtsades som ingenting, fast att jag skakade honom och ropade jättehögt. Mogen hund.


jonna discokulan gotvik

ojoj vad jag tycker om jonna. hon slutar aldrig förvåna mig!
idag är jag trött, klockan två i natt mötte jag upp tom som varit på krogen. imorse vaknade vi runt elva, duchade sen tog vi oss bort till södervärn och kollade på innebandy. mitt lag kvalade till div 1. dom vann men de räckte tyvärr inte. och när T/T vunnit hade dom guldhattar och löpsedlar som dom hoppade runt med. dom hade missuppfattat de hela, dom trodde det var SM-guld dom vunnit eller nåt.

nu väntar jag på att min pappa ska komma hem med pizza till mig.
vi hörs

*


hej fine sötnosen!


on the floor

Just nu sitter jag hemma hos Tom, han är uppe och äter lite.
Ikväll ska jag kanske träffa Amanda och några, det ryktas om att Isabella har fixat fantastiska chips som jag måste testa!!
Förut städade jag hela huset och kände mig rätt bra.


.


Beach in Hawaii

Igår kväll var jag hemma hos Sara med Michelle, Alice, Olivia, Madde, Maja och Amanda. Vi lagade tacos och hade trevligt. Lite senare drog vi oss bort till Bingan på fest. Kul kväll!
Idag ringde klockan nio för vi hade bestämt oss för att gå till Glassbaren och äta glass, för NÅGON VISS PERSON hade sagt att det var gratis idag. Jag och Michelle var dom enda som pallrade oss upp och det var stängt. Kul skämt, verkligen.
Nu ska jag städa sen inte göra ett skit för jag har ingen lust. Hejdå