Jag saknar England


you make me wish

Imorse vakande jag på en madrass hemma hos Carro, på golvet brevid låg Sofia och Amalia. Det blev ganska sent igår, men ändå vaknade vi runt tio. Vi fyra, Hampus, Emil och Buster var hemma hos Olivia, Issa och Sara igårkväll.

Anna fyllde år igår, så vi var hemma och firade henne efter att vi hade sett på några Krullis finaler.
Så mycket mer hände inte igår, men ikväll ska vi ha det bäst bäst bäst! 
Jag funderar på att ta en liten trip ner på stan innan jag ska hem till Sofia.

 


stay with me

Jag ligger nu nerkrupen i sängen med ipodsnäckorna i öronen. För ungefär en timme sen kom jag hem från Hanna. Jag, Amalia, Carro och Sofia har varit där och druckit massa te och ätit upp våra bullar. Jag var tvungen att åka hem tidigt för mamma orkade inte hämta mig senare än elva. Jag förstår henne, stackars henne som får köra runt på mig överallt just nu.. Men jag och Sofia kom på att vi kunde ta deras tandemcykel. Det är hur bra som helst, då kan Sofia trampa och jag kan bara sitta där bakom och hålla i kryckorna.
Så klockan elva imorgon kommer Sofia på tandem och Amalia på sin cykel, sen ska vi bort till Södervärn och kolla på finalerna i krulliscup.

På tal om Sofia, Hon har nu pratat med en tränare från badmintongymnasiet och fått reda på att det verkligen är klart, hon har kommit in. Jag förstår henne verkligen om hon flyttar, men tänk vad hemskt för oss som är kvar här på Gotland utan våran Sofia.. Jag har levt i snart 16 år varav jag har kännt Sofia i ungefär 1 och ett halvt. Och den tiden som jag kännt Sofia har varit så mycket bättre! Jag skulle inte klara mig utan henne, så är det verkligen. Och om hon nu flyttar till Täby kommer jag nästan aldrig få träffa henne, och hur blir det då da? Men jag tycker iallafall att hon ska göra det som känns bäst. För vad som än händer så betyder hon för mycket för mig för att jag tänker tappa kontakten med henne. Bara du mår bra Foi, Make my wish come true all I want is a happy you!     


                                                                                                                                             

JAG HAR KLARAT MIG UTAN ATT ÄTA VÄRKTABLETTER I 58 TIMMAR NU!


I´m only me when I´m with you

Tisdagskvällen ägnades till att sitta i Amalias källare och äta semlor, godis och chokladbollar. Det var ju trots allt Fettisdagen. Vi som tjockade oss var, Amalia, Carro, Sofia, Vitim, Hampus, Annika och Christoffer. När klockan var lite innan halv tolv gick Annika, Christoffer och Vitim hem. Vi andra stannade kvar och såg Barnen på Luna. Alla hatar den filmen men ändå måste vi se den varje gång.. Jag tror egentligen att Hampus gillar den, för det är alltid han som tycker att vi ska se på den. Det slutade med att alla bestämde sig för att sova kvar hos Amalia. Jag tror aldrig jag varit så trött som jag den kvällen. Jag pratade och pratade, skrattade massor och bestämde att vi skulle lyssna på musik klockan 3.. Verkligen förlåt för att ni inte fick sova pga att jag yrade och Sofia asgarvade!
 
Onsdagen var en riktig slappar dag, Vi vaknade vid typ elva, alla tyckte att vi borde somna om men konstigt nog var jag jätte pigg och ville äta frukost. Jag hittade två semlor som vi tryckte i oss sen gick jag och Amalia upp och gjorde havregrynsgröt. Resten av dagen låg vi i Amalias säng och lyssnade på musik, sov och pratade. Tillslut gick jag och Amalia hem till mig och åt lite, sen la vi oss i sängen och skulle se på Mamma Mia, vi hann se ungeför en halvtimme innan båda somnade och vaknade inte förrens Carro smsade och frågade vad vi gjorde.
Jag åkte och kollade lite på A-lagsträningen innan jag åkte hem till Carro och åt pizza. Vi hade riktigt roligt. Vi var det vanliga folket plus Löken och Johanna. Löken och Johanna åkte hem ganska tidigt, Amalia, Hanna och Sofia åkte vid 1 någongång och jag sov kvar hos Carro. Imorse väckte hennes käre storebror oss med en lite mindre mysig väckningssingnal. Både jag och Carro tänkte ignorera den skrikande "smurfen" men när signalen spelats om 3 gånger orkade inte Carro hålla ut längre så hon skriker rätt ut och Christoffer sticker in huvudet i rummet med ett jätte smile på läpparna och säger Godmorgon! Hahah det var faktiskt ganska kul.
Efter frukosten fick jag och Carro skjuts hem till Sofia, där bakade vi bullar tills jag var tvungen att åka hem för jag skulle träffa Mina en liten stund innan hon skulle på bio. Det var riktigt trevligt, har inte sett henne på jättelänge!

Nu ska jag fortsätta lite med matteläxan och plugga lite No innan Sofia och alla har tränat klart för då ska vi hem dit och äta upp bullarna, haha!


GRATTIS LUKAS 16 ÅR!


Krullis cup

              

number one

Imorse rinde klockan kvart över nio. Jag och Jonna var helt jätte trötta eftersom vi inte kom i säng förrens närmare halv 3 igår natt..

Lite innan elva hämtade Sofia och dom mig, sen var det full fart ut till slite. Halv tolv spelade vi första matchen mot Roma, det blev vinst med 2-0. Lukas och Vitim gjorde målen. I andra matchen mötte vi Solklint, Dom var helt hjärndöda, en kille hotade med att döda Nici, han väntade tillochmed på honom vid bussen för att han skulle slå ner honom. Moget, verkligen! Även i den matchen blev det vinst med 2-0. Där stod Vitim för båda målen. Vi vann våran grupp och fick möta något Södervärnslag, matchen var jämn men sista minuterna fick dom chansen att avgöra, resultatet blev 2-0 till dom och vi missade våran finalplats. Jag tyckte iallafall att alla kämpade på grymt bra, vi har ändå ingen från våran klass som spelar fotboll sådär seriöst. Men vi hade iallafall lätt snyggaste tröjorna!

Ikväll ska vi hem till Amalia, vi får se vad som händer. Jag är iallafall supertaggad på Singstar!

so what?

Just nu sitter jag i köket, vi har nyss ätit havregrynsgröt och nu spelar Jonna, Hampus och Amalia kort och Sofia ligger på soffan och sover. Det är ungefär vårat sätt att umgås på.

Mesta dels av dagen har jag spenderat i Säve för att kolla på Krulliscup med massa folk. Imorgon är det våran klass som spelar. Jag, Amalia och Hampus coachar, och vi ska vinna.
Idag har jag även sett på bio med favoriterna, vi såg I Taket Lyser Stjärnorna. Den var riktigt bra, men det var bara jag och CarroKrook som klarade av att inte gråta. Runt omkring oss överallt hörde man snyftningar och snörvlande, och där satt jag och Carro och småfnittrade för oss själva.

Jag är hemskt lessen för att det här blev ett tråkigt och kasst inlägg men jag är jättetrött och nu tänker jag gå och lägga mig oavsett vad dom andra säger, Puss och Godnatt!

du har något som gör dig så speciell

Nu är det två veckor sedan jag skadade mitt knä. Tiden går inte snabbt nej och nu ska jag vänta ytterligare nio dagar innan jag får reda på vad det är..
Idag har jag "plågat" mig själv med att kolla på innebandy, att stå och bara titta på måste vara det värsta som finns. Två vinster blev det iallafall. U-laget körde över Vallstena med 12-6 och A-laget vann över Pixbo med 9-4. Hur bra som helst!
Snart kommer Rasmus och Nea hit och fikar. Nea åker med båten klockan fem så hon kommer hit för att säga hejdå..

ikväll ska jag hem till Linda. Issa, Olivia, Jennifer och Sara ska också dit. Dom skulle kolla på Hockey innan, men jag tror inte att jag orkar gå med på det..
Imorgon spelar Issas klass krullis i Säve. Jag ska dit och kolla, sen på kvällen ska vi gå på bio. I taket lyser stjärnorna, någon som har sett den?

 fortfarande svullet..

Fredagkväll med issa, pontus, elias g, elias p, danne, olle och viktor

          

I just can´t stop

Som sagt, Endre vann över Engelholm med 10-3. Visby IBK vann också, 10-6.
Efter Endrematchen gick jag, Issa, Olivia och Oskar till Pastavagnen och köpte pasta, sen gick vi tillbaka till Södervärn och åt. Dom 300 första som kom till matchen skulle få en t-shirt. Vi var bland dom allra första. Eftersom det var Crille Nilssons sista match så var det han som var på tröjan.
På IBK-matchen var det tre idioter som tog våra platser, vi blev så jävla sura men dom vägrade flytta på sig!
Imorgon spelar a-laget mot Pixbo klockan ett och u-laget spelar klockan halv ett i säve. Lite jobbigt att dom är nästan samtidigt, men jag ska försöka att hinna med att se lite av båda!

Nu ska jag faktiskt se på Melodifestivalen, fast iår är det ju ingen Björn Gustafsson med, så det kan ju inte annat än vara sämst. Men men, jag får iallafall ge det en chans.
Puss

make a noise and make it clear

SPORTLOV

Igår var jag och kollade på innebandyträningen, sen åkte jag och Issa hem till Elias, det var vi två och 6 killar.  haha
Vi såg på skräckfilmer och smällde smällare, sprängde brevlådor och gick typ 3 km. Eller jag hoppade då så gott jag kunde på mina kryckor. Jag hade jätteroligt och alla var asschyssta, fast att jag aldrig har träffat dem förut. Issas föräldrar kom och hämtade oss vid halv 12 någongång. Vi åkte hem till Issa och åt macka och yoghurt med Olivia. Sen borstade vi tänderna och gick och la oss. Klockan var ungefär halv 2 när vi kollade på den sista gången innan vi somnade.
Imorsen vaknade vi ganska tidigt (?) Jag har sovit ovanligt bra i natt med tanke på mitt knä, därför var jag ganska pigg när jag vaknade. Skönt!

Klockan 1 ska jag vara i Södervärn för då spelar a-laget mot Engelholm. IBK spelar också idag fast jag vet inte hur dags..  Annars vet jag inte vad som händer ikväll.

Just nu lägger jag in lite nynerladdad musik på ipoden. Tänk vilket tur att man har en ipod. Jag älskar min! På den har man bara massor med musik som man tycker om. Tack till den som uppfann ipoden.

Nu ska jag göra mig i ordning sen bär det av till Södervärn för att se när Endre slår Engelholm.
Let´s go and kick some ass!

'

det kommer alltid vara någon som är bättre än dig
men du kommer också alltid att vara bättre än någon annan


I will follow the rising bubbles to the sky

torsdag.

Dagen började med långtråkig SO, sen rullade det på med NO, Idrott, Svenska, Spanska och Matte. Dagen har varit lång men ganska rolig iallafall. Även om omständigheterna inte har varit dom bästa.. Men det kommer ordna sig, det vet jag!
Efter skolan åkte jag hem till Jonna, vi sjöng singstar, fikade och pratade massvis. Mysmys.

Imorgon är det fredag, det betyder kort dag i skolan, sen kolla på innebandyträningen sen ska jag och Issa åka ut till hennes kompisar i Endre. Det ska bli jätteroligt.
Ikväll ska jag nog göra lite engelska sen ska jag sova tidigt för det kan jag behöva.


look all the stars, look how they shine for you

Jättehalt och jättekallt. Usch..
Sommar nu? Ja tack!

Jag sitter nu i sängen framför den öppna spisen, tv är på och mormor sitter i fotöljen. Rasmus och pappa åkte nyss. Egentligen borde allt kännas perfekt, men det gör inte det. Knät värker hela tiden och har gjort det hela dagen.. Det började i morse med att jag hoppat mig upp med hjälp av mina nya "bästisar" (kryckorna) Jag gick hela tiden bakom en kille i åttan. Vi kommer till dörren och han vänder sig om och ser mycket väl att jag kommer hoppande på mina kryckor, men inte fan brydde han sig om det. Han släpper dörren mitt i ansiktet på mig. TACK, det var precis vad jag behövde, när jag är helt slut efter att jag tagit mig upp allderles själv för alla trappor, jävla idiot! Jag tappade balansen och satte ner knät, med tårarna i ögonen försökte jag öppna dörren, jag lyckades inte så bra och halkade till en gång till. Då sprack allt, jag hoppade snabbt fram till Emil och efter hans kram började tårarna rinna. Jag var så arg och jag hade så obeskrivligt ont. Hela dagen har jag haft otur och nästan inget har gått bra.

Våran klass var på studiebesök på Ungdomsmottagningen. Alla var ovanligt seriösa (?) det var så att man nästan blev förvånad när alla bara satt och lyssnade. Inte visste jag att vi var så bra på sånt, härligt!
Carro, Hanna och Lukas hjälpte mig ner dit. Carro och Hanna ledde Carros cykel, jag satt på pakethållaren och Lukas bärde mina kryckor. Vad skulle jag gjort utan er?!

När vi hade elevensval så gjorde vi det som vi är allra bäst på, att göra absolut ingenting. När vi skulle gå visade jag hur många kondomer som jag tagit nere på ungdomsmottagnigen. Direkt var Julle framme och tog 3 stycken. Jag började skrika om att han inte fick ta dom:

Jag: NEEEJ, Du tog ju två av mig förra gången du var hemma hos mig!
Julle: Vaaah?
Jag: Jaa, när du sov hos mig den där gången.
Alla: ASGARVAR!
Emil: Eeh a okej? Vad gjorde ni då egentligen?!
Julle: Men jag tog inga kondomer då?
Jag: Joo, du tog två då, jag kommer ju ihåg det. Två var iallafall borta efter att du varit där!
Carro: Ehm, Ronja nu får du nog förklara dethär för alla.

Så då fick jag börja förklara för alla och det visade sig ju att det inte var så farligt som det lät som. Hahah, det var iallafall jätte roligt.
Det värsta var att det inte bara var våran klass som hörde våran dialog, även några från 9D, 8H, och 8G va där, plus läraren. Åh yes, bra jobbat Ronja!

asante sana squash banana!

Nu sitter jag och Amalia i köket och untzarh fast denna gång utan musik, för ljudet på datorn är tyvärr trasigt..
Vi har laddat ner massa bra musik som nu ligger på ipoden. Vi har även råkat vrida skärmen på datorn upp och ner så Hampus fick hjälpa oss. hö-hö

Idag har Amalia, Carro och Hanna varit hemma hos mig och fikat. Ute är det massor med snö och nu ska vi untzah vidare, Puzz :)


Where the children of tomorrow dream away

Alla hjärtansdag tillbringade jag några timmar i skolan och sedan några i rackethallen. Sofia spelade matcher och vann alla! Sen åkte vi och såg när Follingbo mötte IBK i innebandycenter. Det blev vinst för Rasmus Follingbo.
Jag, Hanna och Carro lagade tacos hemma hos Carro efter matchen, senare kom Sofia och Amalia. Vi lyssnade på massa musik, såg på film, åt glass och tog kort. Mycket lyckad kväll!

Idag väckte mamma mig vid 10. Jag gick upp, duschade, åt frukost sen kom Sofias mamma och Amalia och hämtade mig. Vi åkte till rackethallen och såg när Sofia spelade match. Dom vann idag igen. Hampus och Emil var  också där och kollade. Vi var kvar i hallen jättelänge, tills vi bestämde oss för att åka hem till Carro och äta glass och dricka te! 
Mamma hämtade mig vid halv 7. Hemma hos Carro hade vi mest varit på hennes rum och haft det bra. Chillat lite så att säga ;)  haha.

Nu ska jag lägga in musik på min ipod sen ska jag nog sova.
GODNATT!


you don't know what you got, until you missing it a lot

Idag gick jag i skolan några timmar. Det låter sjukt men jag har verkligen saknat skolan, okej nej, inte att sitta och jobba kanske, men att få vara med klassen. På engelskan skulle jag tydligen redovisa min bok (?) Fast det gick ändå ganska bra tror jag! Jag har fått en hissnyckel så jag slipper hoppa upp och ner för alla trapporna. Men Jag och Carro var inte så skillade på att trycka på rätt knapp. Första gången hamnade vi vid bibloteket, andra gången kom vi till källaren och när vi skulle till bilden åkte vi förbi den och kom för högt upp. Jag och Julle var lika sämst, vi hamnade också i källaren.. Det är riktigt oklart om på vilken trapp man ska trycka. När jag och Julle skulle åka upp från källaren stängdes dörrarna, hissen åkte upp och det hände absolut ingenting. Dörrarna öppnades inte och där ståd vi och ba: What? Sen ryckte Julle tag i nödtelefonen och då gick dörren upp. Hahah, lyckat!

Mamma kom och hämtade mig i skolan och vi åkte hem och såg på Björn bröder, sen skulle vi se på Madagaskar men då somnade båda två, så jag vaknade nu för ungefär en halvtimme sen.
Då ringer Amalia, Sofia och Carro och säger att dom har kommit på den ULTIMATA IDÈN! Och det hade dom verkligen gjort, dom ska hämta mig med en spark och om dom inte inte hittar sparken så tar dom en pulka. Sen ska vi hem till Amalia och förtsätta se på OC. Jag kan inte göra något annat än att titta på film nu.

Imorron ska vi gå i skolan. Det är lördag men vi har lördagsläsning.
Ha en toppen kväll!


om jag ska ner på botten får du fan dyka först

Idag har det varit en riktig filmdag. Jag såg först Mamma Mia med min mamma, sen kom Amalia och då såg vi den en gång till. När Sofia och Carro slutat skolan kom dom också hem till mig. Dom hade med sig chokladpudding, hallon och maränger. Dom vet vad som behövs när man är ledsen! Vi såg på Lejonkungen tills alla dom skulle iväg på träning och jag och mamma skulle åka till a-lagsträningen. Det var jätte kul att träffa alla igen och dom är så snälla och peppar verkligen mig. 
Jag och Issa roar oss just nu med att sitta och skriva "raggnings-repliker" på msn. Den här gillade jag bäst:

Jag har blivit utelåst, får jag komma hem till dig? :)


Carro var nyss här och hämtade sin mobil som hon glömde förut idag. När hon hade gått skulle jag låsa dörren och fastnar på något sätt med kryckan i väggen och lyckas trampa ner på mitt onda ben, det gjorde så otroligt ont. Nu värker det mer än innan..

Jag är verkligen hemskt lessen för att jag bara gnäller i mina inlägg just nu, ni blir säkert bara deprimerade av att läsa min blogg. Men just nu är allt ganska svart. Jag kommer inte komma igång att spela innebandy på över 4 veckor minst. Det blir ingen fjällen för mig och absolut ingen krullis.
Alla säger att jag ska försöka tänka på det positiva, men jag ser inget positivt med dethär?
Men jag ska tänka på det som Hanna Sihlman sa: Nu finns det bara en väg Ronja, och det är uppåt!


right back where we started from

Vaknade för ungefär en halvtimme sen. Inatt har jag inte sovit så bra, jag har vaknat varje gång jag vänt mig för att det har gjort ont i knät. hmm..

Igårkväll var vi hemma hos kusinen Max som fyllde 14 år. Dom bor högst upp i en lägenhet, det är fem trappor upp och det finns ingen hiss.. Tack som fan till dom som byggde den lägenheten!!
Liv satt och spelade gitarr för mig igår, hon är riktigt bra på det och jag älskar att lyssna när någon spelar. Själv har jag gitarrprov på måndag och hade tänkt att låna en gitarr i skolan eftersom att jag inte har någon egen, men jag har inte kunnat gå i skolan så det får gå som det går på det provet.

Jag lånade Mamma Mia filmen av Liv så den ska jag och mamma kolla på idag. Mysigt! Ikväll ska jag åka bort till a-lagsträningen och hälsa på.
Ute är det snö, och jag har inga isdubbar på mina kryckor.. Det går så bra för mig i mitt liv just nu känner jag :(
Min mormor är på Gran Canaria, LYCKO HENNE!

Nu ska jag äta toast och dricka te, skriver kanske mer senare. Puss

tidsfördriv

Nämn någon som gjorde dig glad igår: alla människor som kom och hälsade på mig
Vad gjorde du kl 8 i morse: Var hos naprapaten
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: kollade på facebook
Det sista du sa högt: tänd en brasa
Vad har du druckit idag: vatten
Vad var det senaste du åt: hallon fil med red berrys
Vad var det senaste du köpte: kommer inte ihåg :)
Vad är det för färg på din ytterdörr: vilken av dom?
Vad är det för väder hos dig just nu: mulet och kallt
Godaste glass-smaken: BEN AND JERRY`S
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ah det gör jag
Sover du tungt: åh ja
Drömmer du mycket: Jo gamsla
Mardrömmar: oftast inte, fast inatt gjode jag de
Vilket ämne är roligast i skolan: Idrott
Favoritlåt just nu: Shayne Ward - Melt the snow
Vad ser du om du tittar åt höger: en vägg
Vad gör dig glad just nu: att bli helt bra i knät skulle göra mig överlycklig!
Vad ska du göra härnäst: förtsätta svara på frågorna
Höger- eller vänsterhänt: höger
Favoritgodis: melongodis och "äckliga hundben" :)
Klädsel just nu: mjukisbyxor och luvtröja
Hur många kuddar sover du med: 4 och 2 täcken
Morgon- eller nattmänniska: Natt, helt klart
Vem är viktigast för dig: alla som jag tycker om
Bio eller promenad: beror sig på
Är du kittlig: Joho
Snarkar du: typ
Stjärntecken: oxen
Äckligaste insekten: nyckelpigor är äckliga..
Vad längtar du mest efter just nu? att bli bra
Hur svarar du i hemtelefonen? hej det är ronja.
Hur svarar du i mobiltelefonen? beror ju på vem som ringer
Antal timmar sömn inatt? typ 8
Sov du ensam? japps
Vem sov du med senast? jossan tror jag
Vad ser du fram emot? att kunna gå till skolan igen
Vad vill du ha just nu? glass
Vem längtar du mest efter?
mina älskade klasskompisar
Vilken buss åker du oftast? jag åker aldrig buss
Vilken årstid är det nu? vinter
Har du varit kär? Japps
Är du kär nu? nej fan :p

ja tack!



TACK FÖR ATT NI FINNS

Vad skulle man göra utan alla som bryr sig om en?
Jag har fått så sjukt många krya-på-dig-sms och mail. tack till alla som verkligen bryr sig, det betyder jätte mycket och jag känner mig redan bättre när jag vet hur många som tänker på en. <3

det man inte dör av gör en bara starkare

Mamma och pappa har bärt ner sängen till vardagsrummet så jag sover här nere. Jag kommer inte upp för trappen.. Sjukt deprimerande att inte kunna göra någonting själv. Jag måste be om hjälp vad det än är. Men just nu är mamma på sjukhuset och röntgar sin höft så här sitter jag och kollar på något skitprogram på 5:an.. Carro och dom skulle kanske komma och hälsa på mig sen när dom har slutat skolan, det kommer bli dagens höjdpunkt!



kill me

SATAN VAD TAGGADE ALLA VAR PÅ ATT MÖTA IBK! Matchen blev iallafall 5-5.
Efter mitt andra byte fuckade knät upp sig för jag vred det. Jag kunde inte gråta för att jag hade så ont, jag bara skrek, skrek och skrek. Ambulansen kom och resten av natten tillbringade jag på akuten. Jag har varit på sjukhuset hela dagen idag med. Dom röntgade knät och såg att det inte var någon skada på skelettet. Men jag har en blöding iknät och får inte träna på 3-4 veckor tills dom har kollat upp om det är något ledband eller korsband som har gått av. Det är iallafall något i knät som har gått sönder. Jag har fått massor av morfin och lustgas för att inte ha så ont, men det hjälpte knappt. JÄVLA SKIT!
Nu ska jag knarka värktabletter sen försöka sova.


I've played all my cards

Nu sitter jag här i sängen och är jättetrött. Jag vaknade för ungefär en timme sen..
Igår var vi uppe på fastlandet och spelade mot Tullinge. Det var en seg början då det stod 2-1 till oss i första periodpausen. Inga mål gjordes i andra, men i tredje gjorde vi 5 mål och resultatet blev 7-1 till oss, Bra jobbat tjejer! Stackars Issa vrickade foten på en kotte när vi var ute och sprang på uppvärmningen.. så hon kunde inte vara med och spela någonting alls.. KRYA PÅ DEJ FÖR VI BEHÖVER DIG!
Ikväll är det som sagt match mot IBK kl 7. Jag får se lite vad som händer fram tills dess :)
Puss

upp o ner, ut o in, bak o fram

Nu vet jag hur det känns, plötsligt vet jag precis vad jag vill.
Den här gången kommer det bli bra.
Hoppas jag!
Kan det här vara en början på något nytt?

din jävla gangsta

SOFIA HAR KOMMIT IN PÅ BADMINTONGYMNASIET PÅ FASTLANDET. DET ÄR TYP BARA TRE TJEJER I HELA SVERIGE SOM KOMMER IN VARJE ÅR OCH VÅRAN SOFIA KOM IN!
Allt grattis till dig min stjärna! <3


brown

Det är så jobbigt när man inte har bloggat på någon dag för då glömmer man bort allt som har hänt och det är mycket saker som man ska skriva.
Men vi har iallafall gjort ett till nationellt prov i svenska. Jag skrev en Novell..
Idag är det FREDAG! Amalia, Sofia och Carro har varit här hemma hos mig idag men nu är dom hemma och äter. Snart ska jag hem till Amalia för att vi ska se på OC och äta godis hela kvällen!

Imorron är det match mot Tullinge (?) på fastlandet.. Och på söndag spelar vi mot IBK i Södervärn. Be there!
Ciaoo


jag tror att du och jag tillsammans skulle vara som en dröm om vi ger det en chans.

Melt the snow

Första nationellaprovet avklarat, det känns riktigt bra. Jag vet inte hur det gick men jag gjorde mitt bästa, så mycket mer finns ju inte att göra. Annars rullade skoldagen på och tillslut satt jag åter igen hemma hos Sofia. Vi åt lite mellis innan hon skulle iväg på träning.
Ikväll ska jag hem till min bästaste pappa som jag inte träffat på hur länge som helst det blir nog även lite plugg för min del. Nu måste jag packa ihop alla grejer innan bussen går.
Ha en bra kväll.

du är bäst


the way you smile

Ute är det halt och iskallt.

Skolan idag var bra, vi skulle skriva massor på Son, på spanskan hade vi vikarie och svenskan pratades som vanligt bort. På lunchen satt vi länge och pratade med Erika, Rebecca och Svensson tills vi bestämde oss för att gå. Efter att en "olycka" hade inträffat fick jag och Sofia byta kläder.. ha-ha
På musiken spelade vi gitarr och på Non exprimenterade vi. Jag har även sniffat kanel och vaniljsocker idag!
Det här blev ett kort inlägg men nu ska jag se på One tree hill. Skriver kanske mer sen.
Ciaooo

I can´t be how you are,

Nu sitter jag här och bloggar igen. Helgen har gått fort och i morgon är det återligen skola igen. suck...

Fredagskvällen började med att vi sprang mellan Säve och Södervärn, kollade på fotboll, träffade folk och hade riktigt kul! Vid ett på natten bestämde jag och Issa oss för att vi borde gå hem och sova eftersom att vi skulle åka med båten klockan sju morgonen efter.
Klockan halv sex väckte mamma mig, min första tanke var att jag var helt dum i huvet som inte hade gått och lagt mig tidigare kvällen innan. Drygt en timme senare satt vi på båten påväg till Nynäshamn. Jag och Jennifer tog direkt våra kuddar och gick och la oss med musik i öronen och somnade gott. Matchen gick bra, det blev vinst med 6-3 mot Vändelsö.

När vi åter igen klev av båten i Visby så var det full fart iväg till Södervärn för att möta upp Carro, Amalia och Sofia för att kolla på fotboll. Kvällen var toppen om man bortser från alla missuppfattningar. Klockan fyra på morgonen låg jag hemma i min säng, somnade och vaknade klockan tre i eftermiddags. Då var det full fart och sen iväg till Södervärn igen för att möta Carro och se när mitt älskade P18 mötte Stenkyrka i finalen. Och som jag sa, P18 vann hela cupen, Superhärligt, bra bra bra!
Efter vi hade sett den matchen och några till åkte jag hem för att äta mat med mamma och sen mötte jag Jonna och Amalia och vi kollade på dom sista finalerna innan det var dags att cykla hemåt.