jag saknar er lite för mycket





near to you

igår var det söndag, julskyltning och första advent. jag och tom gick ganska fort förbi allting och sen hem till mormor och fikade. sen tillbaka till stan igen där vi såg på lucian. jag hittade även en julklapp till min kusin. på kvällen var vi hemma hos tom där vi hade snöbollskrig med linus, fanny och calle. trots termobyxor och tjocka jackor tror jag inte att någon var torr när vi kom in. men kul var det! idag har jag haft psykologiprov och det gick bra. nu har jag inget mer intressant att skriva, ha en bra kväll.


love the way you lie


.

jag tycker om jonna.
hon sviker aldrig, och hon lyssnar alltid.
jonna är en person som man kan lita på, i alla lägen.
ibland tror jag att jonna egentligen inte är en männsika,
hon är för snäll och för bra för att vara en människa.
när andra ljuger och är elaka finns jonna där.
när jag behöver en vän är hon den första jag vänder mig till.
jonna är äkta.

happyface

Idag är det fredag men jag är inte ett dugg glad. Min dag har varit D Å L I G. Började med tidig träning innan skolan då jag fick sådär galet ont i knät. Tack för det P! Efter det var det spanska som gällde, skriftlig provuppsats. Men det gick väl okej. Resten av dagen har jag skrivit på mitt repotage som äntligen är klart.
Efter skolan åkte jag hem till min storebror tog två värktabletter och åt upp hans påse med chips så då mådde jag lite bättre.

Det här blev ett helt värdelöst inlägg, men det speglar min dag.

jag älskar dig ♥

 
1 år med tomsi idag!


camilla

idag har det varit en lång dag, nio till halv fem. Efter skolan gick jag till stödmatten och sen cyklade jag hem till camilla där jag stannade till klockan sju nånting. det var såhäääääär kul att träffa henne igen!
just nu sitter jag och ser på "ung och bortskämd" och min mamma kom precis med marängswiss till mig! jag mår bra, bye.


shake it

det var jättekul igår med tjejerna. vi såg på idol och jag säger bara olle, olle, olle!
idag har jag sett när tom spelade hockey och dom vann efter en helt sjukt spännande match. endre vann också idag, den matchen var dock inte alls spännande. riktigt tråkig faktiskt men olivia spelade och det var kul!
nu ska jag och tom se på film och äta upp allt godis vi köpte nyss :)
puss


tom, jag älskar dig!


Hanna werkelin


I want a moment to be real

Idag har det varit en bra. Jag har fått tillbaka min intervju och fick VG på den, Engelskaläxan gick kanon och jag har kommit igång med mitt reoptage. Jag har även varit på gymmet och sen har jag mamma och Tom gjort hemmagjord gräddglass med min nya glassmaskin. Hur gott som helst!

Imorgonbitti är det träning, 06.30. På kvällen ska jag träffa Olivia, Issa, Jennifer och Sara.
Nu kom min vovve inspringande så jag måste mysa lite med honom.
Ha en bra kväll!

FÅR INTE GLÖMMA

ATT LÄGGA IN EN FIN BILD PÅ MIN FINA VÄN SOM FYLLDE 17 IGÅR!
 
du är bra

även grattis till Carl och Kerstin som fyller år idag!


walk the line

Nu ser allt ut som det brukar, skolböckerna ligger staplade och jag måste släpa dom fram och tillbaka varje dag.. Det är mycket nu.
Iallafall så har min dag varit bra såhär långt, på Mediatimmen skrev vi karaktärsteckningar på "Walk the line" och när vi skulle ha spanska så upptäckte jag att det inte fanns något klassrum till oss, det var upptaget. Och det var jag som märkte det efter som det var jag som lyckades storma in i ett klassrum med massa nationellaprovet skrivande treor. hum..

Jag har skrurat och dammsugat hela nedervåning (igår damsög jag övervåning) så hela huset är städat nu, duktigt av mig.

Jag har inte skrivit på länge märker jag nu, men i måndags var jag och kollade på våran innebandyträning, jag berättade för Valdis att jag skulle operera om knät också. Efter träningen stod jag och pratade med Ronja hur länge som helst, jättekul att träffa henne igen! Jag saknar vårat gamla u-lag
Hon skjutsade hem mig till Jonna efter någon timme, där pratades det ännu mer och sen åkte jag hem och sov med Tom.
Igår var jag först i skolan sen åkte jag med pappa och Rasmus till farmor och fikade. Hela vägen hem skrattade vi och jag tänker inte berätta varför för det kommer inte låta kul alls men det var iallafall helt sjukt kul då. När jag ätit kom Tom hit och vi spelade Donkey Kong och kom längre än någonsin!

Snart kommer HANNA hit men först ska jag plugga lite. Hej.

.

You don't get another chance
Life is no Nintendo game


miss


fly with me

Jag hade jätteroligt igår och massa bilder togs. Jag fick dock inte med trasdockorna, Nalle Puh eller Findus på någon bild men dom dyker säkert upp någonstans på facebook. Bra kväll iallafall! Tom hämtade mig och vi åkte hem hit och sov. Idag skulle han spela match så vi var uppe vid nio och min mamma hade handlat nybakat bröd till frukost. Mums. När Tom åkt iväg plockade jag i ordning på mitt rum sen åkte jag ut till Endre där vi sålde fika med laget. Det var lite långtråkigt men dom som ställde upp och var där var bra.
Nu ska jag skriva lite på engelskaläxan, äta och sen cykla hem till Tom.
Puss


cause i want you

Igår hade jag en supermysig kväll hemma hos min pojkvän, vi kollade på idol och jag var besviken på Olle för han var jättedålig.. Jaja, han höll sig kvar iallafall. Idag har vi varit på stan och snart ska jag till ishallen och se när han spelar match, ikväll är det som sagt lagfest. Det ska bli så sjukt kul!
Nu måste jag fixa det sista innan jag drar, ha en bra kväll.


du är bäst!

.


fredag

jag kom precis hem från Solbergaskolan. Jag, Micke och Albin har varit där och jobbat med vårat repotage. åååååh vad jag saknar den skolan. nu är det helg vilket känns riktigt bra!
ikväll ska jag vara med tom och imorgon är det lagfest, maskerad dessutom. hoheha
nu ska jag äta något. bye


 


"jag kan inte lova att det blir bra igen men vi ska försöka göra det bättre iallafall"

Idag var jag hos doktorn.
Idag fick jag reda på hur det blir med mitt knä.
Idag fick jag veta.
Idag blev jag både glad och ledsen på samma gång.
Idag är det en halvbra dag. Jag vet faktiskt inte.


hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

Min dag har varit bra tycker jag. Efter skolan såg jag och Tom på The Cove. Den som inte sett den borde se den. Jag är färdig med spanskan som ska redovisas i morgon och just nu sitter jag och ser på Bartdenderskolan.
Idag har vi haft styrkeprov på idrotten och mina armar gör så jävla ont, INGEN i klassen kommer slippa träningsvärk i morgon.
Imorgon efter skolan ska jag få träffa min fina kusin och på kvällen ska jag och Jonna ses!


Daniel Adams-Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt




update

Bra uppdatering här.
Min helg har varit bra, jag träffade Issa på lördagen och var med Tom hela söndagen.
Idag har jag varit i skolan och hela kvällen har jag spelat Donkey Kong!
Jag har blivit beroende av det spelet, igen..
Jag har även haft styrka idag, sjukt jobbigt.

JÄTTEDÅLIGT inlägg men jag orkade inte lägga ner tid. Jag lever iallafall.
Puss


4 november

Jag började dagen med att stressa ihjäl mig, vaknade klockan nio och gjorde mig i ordning på en kvart sen iväg till skolan. Första lektionen hade vi desktopp och jobbade i indesign. Halv ett var jag vid sjukgymnasten och det var inge bra alls. Skitknä. 
Ikväll ska jag till Ringduvan med lite folk för Lee ska spela där. Och imorgonbitti halv sju är det innebandygymnasiet som gäller..

Toms lillebror fyller år idag så grattis till han!

Hej mamma!

Jag vet att du läser min blogg
så jag tänkte bara säga att jag älskar dig!

det lyser, men ingen är hemma

Jag älskar att ha sovmorgon och det har jag imorgon! Till halv tio dessutom, mums.
Halv ett ska jag till naprapaten och halv fyra slutar jag.

Imorgon är det sävefest men jag vet nästan ingen som ska gå på den, kommer då troligtvis att bli jätteovärt och tråkigt så då sparar jag hellre de 100 kronorna.

UTVECKLINGSSAMTALET gick jätte bra! Och ja, jag känner mig som en mes som var så nervös.

Nu ska jag skriva klart mitt historiaarbete och sen soooooova, godnatt.

 


airplanes

Om en timme har jag utvecklingssamtal.. Varför blir jag alltid så nervös för sånt? Jag kan ha ont i magen precis innan jag ska gå in, sätta mig på stolen mittemot läraren och höra på hur jag uppför mig i skolan. Det går ju nästan alltid bra och efter tycker jag bara att jag är en mes som stressade upp mig..

Efter den "plågsamma" stunden i skolan ska jag och mamma åka och handla sen blir det plugg till klockan sju då Felicia och Jonna anländer. Bra kväll tror jag!

Skoldagen idag var kanon, hade media hela förmiddagen och avslutade med spanska då jag och Evensen inte gjorde ett dugg men det är okej. 


Some days it don't come easy

Jag sitter just nu framför teven och känner mig deppig. Imorgon börjar skolan och JAG VILL INTE!
Har varit ifrån skolan i 2 veckor nu och håller mig gärna borta därifrån ett tag till..
Halv tio ikväll spelar min storebror match.. Halv tio?! Men iallafall så ska jag nog se någon period av den matchen och sen blir det hem och sova.

Idag har jag och Tom bakat 103 bullar och dom blev hur goda som helst. Jag tog massa fina bilder men orkade inte lägga in dom just nu, kommer kanske någon annan dag!

Jag längtar till torsdag klockan halv ett, hejdå.

nej

Idag har jag och min pojke sovit länge, sen gick vi ner till stan. Jag följde även med honom till tandläkaren. Han fick med sig en jacka hem och jag fick med ett par skor.
Vi har varit snälla och bjudit min mamma på middag idag, de niii!
Just nu väntar jag på att Jonna ska ringa mig.
Jag skriver kanske sen om jag har något vettigt att skriva.. Kanske.
Puss
Mod. 442, ROOTS