forever young

 Idag ska jag måla en hylla och sen in till stan och se om jag hittar något på The Body Shops rea.
Igår bakade jag och Tom till mammas födelsedag. Allt gick bra utom kladdkakan, vi råkade ställa in ugnen på "Grill" så den blev asbränd. Så baka en kladdkaka ska jag också göra idag. Ikväll är det träning och jag känner mig inte alls sugen på det. Det enda jag vill är att ha sommar och värme.




Försök på nytt igen

Var nu ett tag sedan jag bloggade. Man hinner med rätt mycket på några dagar så jag orkar inte dra händelserna i detalj. Men jag har hunnit med att få sportlov, varit på stan med Jennifer, jobbat, sett film med Tom, målat om i våran hall, tränat osv.

Igår var det såhääääär fint väder och idag är det snö, jag blir så sur! Ge mig vår.
Idag har jag ingenting planerat, så skönt.

Nu kommer en bild jag igår när det var VÅR!!


Jag är ju här och väntar

Idag har vi haft prov i textkommunikation och imorgon har vi svenskaprov och på fredag skall geografin vara inlämnad. Lärarna är fantastiskt duktiga på att lägga allting samma vecka.
Efter skolan städade jag hela huset så min mamma blev glad och sen har jag gjort typ ingenting, eller jo jag var på ett möte också ja.

Nu ska jag göra som Jullebulle gör på bilden, sovisch. Godnatt


jag är en vampyr

försöker plugga lite, det går tyvärr inge bra för idag är det en sån dag då jag inte kan koncenterar mig. det har varit så hela dagen. men sånna dagar måste man också få ha tycker jag.
efter skolan gick jag och mina hem till mig och fikade. det var mysigt för henne har jag inte umgåtts med på jättelänge. men bara för vi har kännt varandra sen vi var en halvmeter höga så känns det som att vi alltid kommer hålla ihop!
imorgon har vi prov och sen ska vi ha föräldramöte på kvällen. men nu SKA jag plugga.

just go ahead

Jag ligger ännu i sängen.. Har sett på film, Freaky Friday.
Jag älskade den när jag var mindre och tycker fortfarande att den är rolig.



Snart skall jag göra mig i ordning och åka till skolan. Skall ha idrottsteori med idrottsgymnasiet. Min SISTA teorilektion någonsin i den kursen. Undabarth. Ikväll ska vi till farmor och äta kroppkakor. Har inget kul att skriva om så hejdå.




in the deep

Tom har åkt till jobbet och jag ligger i sängen, skall inte gå på styrkan idag pga att jag skadade mitt knä igår. No shit. Vet egentligen inte riktigt vad som hände, fastnade i golvet på något sätt. Sjukt drygt och irriterande då de bara var 20 sekunder kvar av matchen. I övrigt gick det bra, vi vann med 20-0 och jag fick göra några poäng.
Idag väntas vila och lite idrottsteori.

Ha en bra dag!


Vadå, får man inte leka DJ eller?!

Idag har jag jobbat. Det var segt för det var jättelite folk så tiden stod typ still.. Men efter jobbet åkte jag till ishallen och såg AJ med Jennifer, Tom och Linus. Dom vann och de var spännande som fan i slutet.
Idag har två av mina amigos kört av vägen men det gick bra som tur va!<3 Sjukt jobbigt väglag att köra i. De märkte jag och Jennifer när vi åkte till Vall. Vi körde typ 40 km/h. Där firade vi Elsa som fyllde 18 år. Massa mat fika och trevligt folk så det var en lyckad kväll! Vi körde fast när vi skulle hem.. Nu ska jag sova, imorgon är det match. Puss och kram och allt dedär.


I want it like that

Nyklippt och ensam ligger jag i sängen och skall snart sova. Imorgon väntar sex timmars jobb och sedan ska jag träffa Jennifer. Nyklippt ja, jag och Rasmus var hos Robin och Lina förut och hon klippte mig. Allt de slitna är borta så nu är de kort kort. Veckan har bestått av träningar och träningar. Och nu ska jag som sagt sova. Lite negativt laddat inlägg men så är det inte, jag är inte negativ bara väldigt trött. Godnatt!


on your own

igår var det alla hjärtans dag, gullgull. jag köpte massa godis till tom och av honom fick jag "skrubbhandskar" och en chokladkaka. imorse sov jag kvar när han åkte till jobbet. i skolan gjorde vi ingenting vettigt men efter hämtade jag min studentmössa! (!!!) det är inte långt kvar nu.. hihi. snart skall jag till södervärn och träna innebandy. egentligen har jag ingen lust för jag har sån sjuk träningsvärk från styrkan i måndags. skönt.
nu ska jag stoppa något i magen.
ciaoo


Hej Tom!


Kvällen i bilder


you


feel so close

Bion var bra! När vi kom hem somnade vi bums. Igår jobbade jag och på kvällen firade vi Mikaela som fyllt 18 år. Vi hade riktigt roligt! Idag har vi match. Taggelitagg. Hej!


Where have you been?

Klar med veckans måsten,
nu är det innebandy som gäller
och ikväll ska jag och Tom på bio.
Ha en bra kväll!

Idag har jag pluggat religion från halv tre till nio. Suck on that! Godnatt.


Min min min

Först och främst vill jag säga hur mycket jag tycker om min hund. Känner mej aldrig ensam. Och sen är han så himla fin också!

Nog med kärlek. Jag trodde att jag började halv tio MEN tydligen börjar jag tio. Det betyder att jag hade kunnat gått och lagt mig igen när Tom åkte till jobbet. Skitsamma. Försent nu iallafall.

Igår var det en bra dag. En lektion och sedan tittade vi på TV-produktionerna. Efter skolan gick jag till mormor och fikade. Stannade till halv fyra då jag kom på att jag hade en halvtimme på mig att komma hem, byta om och sätta upp håret innan jag skulle vara i Södervärn. Jag hann!
Träningen gick bra och Ida var där så det var ETT KÄRT återseende. På kvällen köpte jag och Tom naturgodis och såg OTH hela kvällen.

Igår var det ju den åttonde februari vilket betyder att de var tre år sedan jag skadade mitt knä. Det är ju sjukt hur mycket som har förändrats under tre år. Nya människor, människor man tappat kontakten med och människor man kommit närmare. Även människor som gått bort.. Och på tal om det så tror jag att min farfar har blivit en fågel! De sitter alltid en tjock liten fågel på en gren utanför mitt fönster. Den är annorlunda, jag har aldrig sett någon liknande sort, så ja, de är min farfar som hälsar på!


knock knock


långt iväg men ändå så nära

FAN vad jag har vart bra idag. Har pluggat från klockan ett till nu. Endel grejer har jag kunnat radera ifrån "Att-göra-listan" så det känns kanon. Snart skall jag iväg på innebandyträning. Jag hade styrka i morse till klockan tio och sedan åkte jag och pappa runt och gjorde lite ärenden. Jag, Michelle och Amanda har även jobbat med vårt projekt. Jajojajojaa, bra dag helt enkelt!

gloria


Fortsätt simma

Igår jobbade jag 10-16. Det var roligt för de var mycket folk och vi fick smörgåstårta till lunch. På kvällen kom Tom, Jennifer och Amanda och hämtade mig, vi åkte till Säve och spelade innebandy. Lite senare kom de typ 10 hockeykillar och gjorde oss sällskap och vi slutade inte spela förrens efter 10. Jag hade skitkul.
Idag har jag och mamma varit vid gravarna och snart ska jag se handboll i södervärn.
Borde plugga, men nej.

Later.


Puss


.

När solen skiner, skiner vi. Jag ska alltid stå bredvid. Jag kan va din bästa vän, där du ramlar hjälper jag dig upp igen.

det regnar glitter

igår tittade vi på ibk´s match som var skittråkig för dom var inte bra. efter den åkte jag hem, fixade lite och sedan drog jag iväg till rasmus och lite senare kom hanna och elsa dit. vi hade jätteroligt och vid tolv var vi nere på hp. treafesten var rolig. idag var vi lediga så jag har tillbringat dagen med jennifer och den har varit perfekt! vid fyra tränade jag innebandy och det gick bra idag. nu ska jag snart sova, imorgon ska jag jobba.

Bounce

Åh så trött jag är idag. Kom hem från Hanna jättesent igår. Vi drack te, mjölk och åt chokladkakor till kvart över tolv någon gång. Jag hade kunnat sitta där hela natten men tyvärr finns det en skolplikt. Idag är det torsdag den 2:a februari vilket betyder att min dag är fullbokad. Skola, projektarbete, doktor, träning, IBK-match och eventuellt Treafest om jag orkar. Det är gratis denna gång så borde passa på.

Nu ska jag gå upp och äta en riktigt god frukost. Ha en fin dag!


.


Du är toppen!


Klant

Heheheh var lite arg för att min blogg "helt plötsligt" bara var bort utan anledning?! Men det var bara jag som råkat inaktivera kontot.. Tack Carolina på Kundservice!

Jag har hunnit med en del under mina blogglösa dagar. Orkar inte räkna upp allt men det har för de mesta varit bra. Snart skall jag hem till Hanna! Awesome.

Imorgon skall jag till doktorn och få invaliditets procent på knät.

Bye. Tack för att du är bra.