kort och gott

Bra dag! Jobb, lunch med farmor och picknick i bilen med Liv. Godnatt!


nostalgi

 
 

vaknade av tystnaden

Min dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Gick upp vid 12, slängde på mig mjukisbyxor och luvtröjan och gick ner till Thaithai, kom hem och åt sen somnade jag på soffan och vaknade 3 timmar senare. Har inte gjort någor mer idag, har kännt att jag inte riktigt har behövt det.
 
Gårdagen bjöd på jobb och utgång. Supertaggade kom jag, Mela och Anna till Rasmus där Goffe och han väntade, lite senare ramlade även Martin in och festen var igång. Det var som vanligt en riktigt lyckad förfest och runt 12 kilade vi tjejer ner mot Hamnplan. Där var det rätt bra drag och kvällen var lyckad men inte slut. Jag var hemma vid halv halv 4 eller halv 5 det beror lite på om klockan hade ställts om eller inte. Sjukt osäker och ganska ointressant. Jag duchade asvarmt i en halvtimme innan jag kröp ner i sängen och somnade gott.
 
Just nu tittar jag på Hellenius hörna och snart börjar Beck! Imorgon väntar jobb och på kvällen har jag ingenting planerat.
 

Sanningen ljuger aldrig

Dagarna rullar på i ett sjukt högt tempo, jag hinner inte ens tänka "faaan de är måndag.." innan jag kan tänka "yes, fredag!" Och nu är fredagen slut.. Men de är härligt för har man hela tiden saker att göra så rullar allt på och rullar allt på så tänker man inte så mycket. Klockan är egentligen alldeles för mycket, jag börjar jobba kvart i tio imorgon. Men jag kan bara inte somna!
Idag såg jag Endre spöa Linköping och Anna Jakobsson gjorde 10 mål. Inte så spännande match faktiskt. Kvällen har jag tillbringat hos Jennifer med chips, vindruvor och cola. Imorgon ska hon till fastlandet och spela och de är tråkigt för då kan hon inte hänga med ut.. Efter jobbet ska jag träffa Anna, vi ska se IBK sen ska vi göra oss i ordning. Som ni förstår så bjuder kvällen på utgång och jag längtar såhääär mycket!

Godnatt amigos!


Jennifer

Min lediga tisdag har spenderats på bästa sätt, med Jennifer.
Vi kollade runt på stan och jag fick med mig lite nytt hem. Det blev även en lång fika på waynes.
 
Nu börjar Hollywood Fruar och det får man inte missa!
 

en av alla våra underbara kvällar


mot himmelen så fri

Vet inte vad jag ska skriva, livet går upp och ner. Men så får det faktiskt vara ibland! Dagen i går tillbringade jag med familjen och sedan gick jag och pappa och såg Endre-Dalen, förlust för Endre.. Efter matchen kom Jennifer hit och åt mat och äppelkaka, vi såg lite på AFV med familjen sen pratade vi i flera timmar på mitt rum.

Nu ska jag gå upp och göra frukost åt mina föräldrar sen hälsa på morfar och farfar vid gravarna och efter de ska jag fota lite. Ikväll blir de troligtvis bio med Jennifer!

Ha en mysig söndag kära vänner!


just så

i mitt nästa liv ska jag blir en egoist som bara tänker på mig själv, jag ska göra exakt som jag vill och skita i vad alla andra säger.
godnatt!


Bästa

 

 


ingen känner dej som jag känner dej

Fredag!! Och imorgon är jag ledig, har inte haft en ledig lördags sen i somras..
Ikväll ska vi till min farbror som fyller år, de blir kul, dom lagar alltid så sjukt god mat! Imorgon ska jag nog se Endres match, dom spelar även på söndag. Mitt lag spelar också på söndag men jag ska inte vara med, eftersom vi är så många så måste man anmäla sig till matcherna och jag glömde :( skittråkigt, men jag ska vara med Emma på bänken.
Nu ska jag sätta upp håret sen iväg till Team Sportia!


Det startade med en viskning

Är helt sprallig efter Sverige-Tyskland matchen. Vi vann inte men de var bara så sjukt bra att vända 4-0 till 4-4! Kändes som en vinst.
Måste verkligen sova, imorgon måste jag upp tidigare för att ringa doktorn. Jag går med huvudvärk hela dagarna och ibland "smäller" de bara till och då blir de så extremt att jag skulle kunna kräkas av smärtan. Har spänningar i rygg och nacke också. Har aldrig haft så innan men de skulle säkert kunna vara något från händelsen i somras, just my luck!

Jaja, nu ska jag släcka och bädda ner mig bland mina 4 kuddar och 2 täcken. Godnatt!


I roll up

Har egentligen inte så mycket att skriva, jobbar på dagarna och somnar tidigt på kvällarna. Men ikväll är det tv-tisdag MEN just nu är Goffe och Rasmus här så då sabbades de hela lite, just nu är det fotboll på tvn och det var inte meningen. Snart tar jag över kontrollen.. Igår köpte jag en ny innebandyklubba och jag är sjukt nöjd, iallafall med utseendet, jag har inte testat den ännu..


Don't you

Min söndag var toppen! Åkte till hemse och spelade match, vi vann med 18-0, kändes sjukt bra! De blev 4 mål från min klubba så jag var nöjd. Efter matchen åkte vi in och såg IBK. Deras match var rolig! Och tillslut vann även dom.

Snart börjar jag jobba, ska jobba hela veckan och äntligen är de min tur att vara ledig på lördag. Har inte haft en ledig lördag sen i sommras! Nu måste jag sticka iväg, puss.


.



you are

jag har jobbat, jobbat och jobbat. igår hade jag och jennifer fredagsmys! de var längesen jag träffade henne. idag såg jag endre-sala och endre vann. på tal om jennifer så gjorde hon mål, star!
kvällen har jag tillbringat hos jonna som äntligen är hemma i sverige. har svårt att acceptera att hon inte längre bor här..  
 

Don't believe their lies told from jealous eyes. They don´t understand.


händerna upp i luften

Ligger nerbäddad i sängen, rummet är fyllt med ljus och ur högtalarna strömmar musik som försöker få mig på gladare tankar. Skulle vilja sova men vid åtta ska jag iväg på innebandyträning och jag orkar inte vara mer seg än jag redan är..
 
Idag har jag varit ledig.
Vaknade i Lickershamn, jag var där med mina kusiner igår. Hur bra som helst, jag älskar verkligen Lickers. När jag kom till stan igen så kom Issa hit. Vi har suttit på mitt rum, lyssnat på musik och pratat om allting. Vi köpte även thaimat. (Ja, jag älskar thaimat och äter de typ jämt.) När vi var påväg hem därifrån träffade vi Camilla och Klara. Snart sticker hon till Thailand och sen vidare till Sälen fram till april. SUG!
 
 

Jossefinast

Har jobbat hela dagen, kom hem och då stod de en påse med thaimat till mig på bänken, älskade mamma!
När jag ätit upp åkte jag till Jossans lilla lägenhet och kom precis hem därifrån. Vi har inte setts på 100 år så de var på tiden!! Nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på musik. Godnatt!


blää

Såg nyheterna om inbördeskriget i Syrien, fyfan va hemskt, mår illa :'( nu går jag och lägger mig.


save me

Den här arbetsdagen tog hem priset som världens längsta.. Nu ligger jag i soffan och försöker samla mig så jag kan gå upp och duscha, har precis kommit in från en springtur. De blev 8 km idag men de kändes som jag hade kunnat springa mycket mer, har så många saker som snurrar i huvudet just nu och de är skönt att komma bort en stund.

Jag saknar Jonna som fan.


godmorgon

nu väntar en dusch och sen jobb 10-18.. Ikväll har jag ingenting planerat så se vad som händer. ha en fin dag!

mio min mio

 


 
 

face it


innan du går



igår: jobbade 10-16. segade på soffan och taggade sedan till för utgång med camilla och gänget. det var kul, skitkul. vi körde "pekleken". man läser upp ett påstående sen ska man peka på den personen som man tycker/tror de stämmer bäst in på, så många pek så många klunkar ska man dricka. sen spelade vi beer-pong (heter de så?) och jag förvånade till och med mig själv. var grym! vi fortsatte ner till hamnplan och jag fick träffa många fina personer..

idag: vaknade och mådde som jag förtjänade efter gårdagen. tog en promenad till maxi med hög musik i öronen. såg innebandy. kom hem och fick höra en inte alltför trevlig nyhet. såg solsidan. umgicks med några av dom viktigaste i mitt liv, mamma, pappa, rasmus, goffe och mio. och nu ska jag sova.


-


Tillbaka.

Hej!
Nu är det några månader sedan jag loggade in på bloggen och lät fingrarna hoppa över tangentbordet. Jag har haft noll motivation att skriva och det känns ibland bättre att inte göra det alls om man ändå inte gör det klokt. Det är ju ändå er tid jag tar upp genom att ni läser det jag skriver. MEN nu hoppas jag att jag ska kunna komma in i mitt vanliga flow igen.
 
Mycket har hänt under tiden jag varit "borta". Jag har degat i en solstol i 35 gradiga Egypten, tillbringat många timmar i studentmössan och balklänningen, haft en fantastisk sommar, varit på Grönan med mina kusiner och sett Norlie & KKV, fått mycket jobbtid på Team Sportia osv, osv. Men som vanligt med saker så kan inte allting bara vara bra. Efter studenten fick jag lunginflammation och bihålsinflammation, många läkarebesök blev det och en undersökning av min astma visade att den försämrats, vilket ledde till att jag fick äta kortisontabletter.
Men det som tog absolut hårdast på mig var då jag och Jonna skulle fira att hon äntligen var hemma från Oslo, vi började hemma hos mig och det droppade in folk efter hand. Vi tog oss ner till Hamnplan för att upptäcka hur dött det var där så vi fortsatte upp mot Gute. Jag hinner komma in och upp för trappen och sedan blir det svart för ögonen. Någon har av någon anledning slagit mig i bakhuvudet med en flaska, Detta var troligtvis (förhoppningsvis) en "olycka" då det var ett bråk precis i närheten. Då vakten skall bära bort mig från folksamlingen tappar han mig i trappen och huvudvärken försämras ännu mer. Min vita skjorta och mitt blonda hår var täckt med blod. Resten av kvällen har jag fått berättad för mig och när jag börjar vakna till igen ligger jag i ett rum akuten. En polisbuss körde ner mig. Jag låg på sjukhuset till kvällen efter, helt chockad och aningen rädd. Det har i efterhand blivit endel turer med förhör och frågor samt många mördrömmar. Det värsta är att polisen inte kom någonstans i utredningen, några dagar senare la dom ner allting. Det var inte bara jag utan även min kompis Ludde som råkade ut för "idioten". Även han hamnade på sjukhus men fick åka hem samma kväll. Jag hade en rejäl hjärnskakning och jag har fruktansvärda problem med huvudvärk efter detta. Det går inte en dag utan att jag känner av det. Man ser sånna händelser på tv men man har aldrig en tanke på att man själv skall bli utsatt.. Jag har försökt tänka att detta har gjot mig starkare, men jag vet inte de..
 
Fyfan va skönt det var att få skriva av sig om det. Nu ska jag äta korv med bröd!
Hoppas att ni vill fortsätta läsa bloggen nu när jag är back on track.
Puss.