I´ll fly with you

Jag precis sorterat upp alla mina spelningslistor på spotify, snart ska jag börja sortera alla bilder som jag har på min dator också. Det känns som att det är ganska behövligt.
Mamma har hjälpt mig med matten så nu har jag nötat igenom repetitionsuppgifterna typ 20 gånger om, så matteprovet ska jag nog fixa hoppas jag.  Imorron ska jag äntligen gå till skolan! Eller själva lektionerna skulle man ju kunnat skippa, men det ska bli riktigt kul att få träffa klassen igen. Efter två dagar hemma i soffan är man sådär lagom sällskapssjuk.
Vi ska till fjällen på klassresa, det kommer bli så sjukt kul. Jag tror det blev bestämmt någon gång vecka 11.

I helgen är det en fotbollscup som spelas dygnet runt, den börjar redan imorron. Jag och Carro ska gå dit och kolla för mitt lag spelar. Jag hade jätte gärna velat vara med men vi har innebandymatch på fastlandet på lördag, så det gick inte..
Eller igentligen så spelar jag inte fotboll längre, eftersom jag tränar så mycket innebandy. Men mitt gamla lag spelar och dom kommer ta hem hela cupen, det vet jag!
Ciaoo


because of you

Alla säger att man ska minnas det fina, men det är ju det fina som gör ont, det är ju det fina man gråter över, och det är ju det fina man vill ha tillbaka. Hur ska man då kunna vara glad över de? Och vilken nytta gör det fina om det aldrig kan komma tillbaka, vore det inte bättre att bara glömma då?


these words

Min dag har bestått av att sova, prata med Jonna och lite engelskaskrivande.
Nu sitter jag här med beslutsångest, ska jag gå till skolan imorron eller inte?
På ett sätt känns det skönt att vara hemma och vila upp sig klokt och sen vara tipptopp på fredag. Men samtidigt kan jag inte tänka mig en dag till i ensamheten..  Jag mår lite bättre ikväll, fast långt ifrån helt bra. Det blir kanske bäst att jag stannar hemma imorgon iallafall. 
Näsdukarna, alvedonen, datorn och soffan får försöka göra min kväll bättre.
Nu ska jag äta apelsinklyftor och se på disneychannel. puss!

/r


the greatest love of all


I want you to want me

Huvudet känns som en luftballong och magen värker. Jag sitter här med matteboken öppen och försöker förstå,  men det går inte så bra. Det känns som att det blir IG för min del på dethär med procent och shit..
I engelskan ska vi skriva värsta berättelsen om ett hus och nästa vecka börjar nationellaproven.

Just nu sitter jag och lyssnar på Hold on - Lazee feat. Neverstone och hoppas på att mamma snart ska komma hem.
Nu ska jag se på One Tree Hill sen sova bort resten av kvällen.

I shine so bright when you´re around

VI VAR BARA 5 STYCKEN PÅ VÅRAN TRÄNING! Precis när vi skulle ut och springa så säger Valdis att vi skulle ställa in träningen, Men efter lite om och men så bestämde vi oss för att köra skott och teknik. Det var inte jätte roligt men bra ändå. Emil och Hampus kom och kollade på min träning, det var iallafall kul. Jag har inte träffat Hampus på hur länge som helst, det var ett kärt återseende.

Så mycket pluggande har det inte blivit för min del idag, man orkar inte gå i skolan sen direkt hem och plugga. Det är helt omöjligt att orka med de. Så nu tänker jag hoppa in i duschen sen ska jag gå och lägga mig.


Få av väldigt många bilder från Sofias födelsedag :)

        
    
   
 


songs for you, truth for me

Måndag igen, jag tycker att veckorna går så snabbt. Snart slutar vi nian och ska börja gymnasiet.. På tal om gymnasie så ska jag på en besöksdag på BF imorron, men jag tror inte att jag ska gå för vi har genomgångar till nationella i skolan och det känns ganska viktigt nu. Så jag får se hur jag gör.
Skoldagen gick snabbt idag, på No:n gjorde vi massa "experiment" Och som vanligt på måndagar så dampade jag och Carro loss på sista lektionen, hmm det är något speciellt med måndagar för det känns som att det alltid är så. Haha!
Efter skolan cyklade jag och Carro hem till henne, efter ett tag kom även Hanna dit. Vi bakade chokladbollar och pluggade lite matte.
Om två timmar ska jag träna innebandy med u-laget, fram tills dess ska jag vara så duktig att ta tag i pluggandet!


dagens kläder

pokerface

Kvällen igår var super, vi dansade loss till massa bra musik och hade hur kul som helst. Jag, Carro och Hanna gav Sofia ett S till hennes Thomas Sabo armband. 

Imorse klockan 9 var jag i Södervärn, jag hann se lite av Rasmus match innan Valdis kom och hämtade mig. Jag skulle åka med honom till matchen i Hemse. Efter alla missförstånd stod vi på planen redo att spela. Det gick riktigt bra, vi gjorde snabbt 1-0 och sen rullade målen in. Slutresultatet blev 20-3 till oss. Efter halva matchen var jag och Ida tvungna att åka in till stan för vi skulle få sitta på bänken med a-laget som mötte Västerås. I den matchen blev det vinst med 11-4.
När det var ca 10 minuter kvar av sista perioden tar Mika timeout och pratar massa, sen säger han: Ronja och Ida börja värma upp, idag ska ni göra eran debut! Vi började springa fram och tillbaka och tillslut var det dags, jag skulle spela med Emma och Anna, jag skulle vara etta. När jag springer in på planen och alla börjar applodera och skrika så är jag absolut jordens lyckligaste! Känslan går inte att beskriva, och nu när jag tänker på det så kan jag inte sitta still.



break the ice

Halv nio ringer alarmet imorse, klockan tjugo över nio står jag som ett lik i badrummet och slänger upp håret i en slarvig knut, borstar tänderna och sen ska jag cykla iväg. Men jag kunde inte hitta min mobil någonstans. Den var helt borta. Jag letade i sängen, i garderoben, på golvet, inne på toan, men den var ingenstans. Jag började få riktigt brottom och bestämde mig för att cykla hemifrån utan den. I med ipodsnäckorna i öronen och ska precis cykla iväg då jag märker att och ipoden inte har något batteri och dör. Ingen bra start på min morgon inte.

Klockan tio var jag i simhallen för att se när Carro tävlade, Hon kom 2:a och var jätteduktig!!
Amalia och Sofia var också där. Vi var i simhallen några timmar tills min mage hungrade ihjäl. Då tog jag cykeln och trampade hemåt. Nu sitter jag här, kollar facebook och massa bloggar. Försöker fördriva tiden. Klockan halv 6 ska vi träffas hemma hos Sofia. Nu ska jag välja kläder till ikväll och sen ska jag och mamma åka och hälsa på morfar.
Ha en superlördag! :)

GRATTIS SOFIA 16 ÅR! <3


Live your life

Imorse var det riktigt trögt att komma upp ur sängen. Jag somnade inte riktigt i tid i går. Klockan var lite över tio innan jag ens kom hem från matchen. Vi mötte Dalhems killar och förlorade med 8-1..
Skoldagen idag har varit bra, inte speciellt ansträngande utan väldigt slapp. Vid tjugo över ett slutade bilden och jag och Carro gick på stan. Vi köpte Sofias present och självklart massa andra onödiga saker som egentligen ingen av oss behövde men så blir det alltid när vi två går på stan! Även Amalia gick med oss en liten stund. Sen märkte jag att klockan var kvart i fem så då var det full fart hemåt och äta, byta om och packa. Tjugo i sex var jag i Södervärn, redo för att träna innebandy med a-laget. Vi körde tvåmål hela träningen och alla var hur taggade som helst, det var riktigt kul!
Nu sitter jag och gottar mig med en godispåse och i frysen står en Ben and Jerry´s glass och väntar. Ikväll ska jag verkligen tjocka mig!
Imorron fyller Sofia 16 år och då är det PARTY, PARTY, PARTY! :D

shine on

Nu känns det som att allting börjar ordna sig igen.

Nu sitter jag hemma vid Sofias dator och skriver lite, hon pratar i telefon och det låter som att det är goda nyheter pågång!
Min morgon började med att det ringde på dörren och utanför stod sopgubben och ville prata med mamma, men hon hade redan cyklat hemifrån så han bad mig hälsa något om att vi skulle byta soptunna.. Ehm? Sen hade jag brottom iväg för jag skulle möta Lina och Sofia, jag hann inte ens komma ut på gatan innan jag vurpade med cykeln.. Det blev blött, kallt och det gjorde ont. Medans jag ligger på gatan och börjar fundera på vad som igentligen hände så hör jag hur någon ropar: Nejmen hoppsan, hur gick detdär då? Det var sopgubben igen.. Jag var tvungen att byta kläder så jag kom ungefär en halvtimme försent. Skoldagen var till en början väldigt seg, men sen kopplade vi in ipoden i högtalarna och lyssnade på peppmusik i klassrummet och då kom klassen igång! Vi tog kort, målade, dansade och gjorde precis allting utom det vi skulle göra.
Nu ska jag och Sofia försöka oss på att göra köttfärssås, sen ska jag spela träningsmatch och Sofia ska träna badminton.
Ciaoo

Om jag blundar, slipper jag kanske se kärleken som du inte ger mig

Just nu sitter jag och pratar i telefon med Jonna, ur högtalarna strömmar Blink182 - I miss you.  
Idag har jag vart med min Denise, det var efterlängtat. Vi spelade innebandy på mitt rum och lyssnade på massa bra musik. Vi missade tillochmed One Tree Hill för att vi var så insatta i vårat innebandyspelande! Vi bytte också lite färger på designen som ni kanske märkte. Sen skulle hon iväg på friskis och svettis och jag skulle träna innebandy. Men idag kunde jag iallafall vara med på hela träningen, ha-ha!
Imorron har vi träningsmatch med u-laget mot Dalhems killar, det ska bli hur kul som helst!
I skolan hade vi temadag, det ska vi ha imorron med. Skittråkigt faktiskt. 



min gullunge

rich, beautiful and very famous

Hej igen!
På löpträningen sprang vi intervaller utomhus runt Södervärn, man skulle springa 2&2 beroende på hur man sprungit på coopertestet, jag sprang med Joss. Vi var faktiskt riktigt bra. Jag sprang allt jag hade verkligen, efter 7 varv tog blodsmaken övertag och med svartnad för ögonen hukade jag mig ner och höll på att kräkas. Jag var helt utmattat, så jävla underbart! Träningen fortsatte med innebandy då jag tyvärr satt på läktaren och skakade. Tillslut fick Göran köra hem mig och troligtvis har jag åkt på en rejäl förkylning för jag kan knappt svälja för jag har så ont i halsen. Men det som kändes värst var att jag inte kunde vara med på styrketräningen som jag faktiskt verkligen hade sett framemot..
Nu ska jag duscha sen somna som en stock.  :)

I close my eyes and the flashback starts

Söndagen med tjejerna var lika lyckad som alla andra kvällar med dom! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan er, vill inte ens tänka på saken.
Jossan sov hos mig i natt. Det var verkligen hur kul som helst att få träffa henne igen. Det var även distriksträning igår.
Den här dagen har bara varit oklar, i skolan var det tårar, besvikelse och osäkerhet. ingen bra dag alls.
Ikväll har jag träning med a-laget, först löpträning sen innebandy och sedan styrka.
Förlåt för att det här inlägget blev sämst.

jag gör fan vad som helst för att det här ska ordna sig och bli som vanligt igen.


Kärlek på menyn

Denna dag har bestått av att sova och sen göra alla beting som vi har.. Som tur var så var Rasmus hemma så han kunde hjälpa mig, thanks! :)
Just nu sitter jag och lyssnar på den förtillfället bästa låten, Taylor Swift - Love story.
Ikväll ska jag, CarroKrook och Sofia sova i Sofias friggebod. Det är svinkallt men vi har bestämmt att vi ska ha massor med täcken, kuddar och ljus, och självklart massa bra musik. Imorron har vi mentorsdag, då får man en tid som man ska komma till skolan och prata med läraren, självklart fick jag klockan 9, men då får jag det överstökat och har resten av dagen fri!  Nu ska jag hoppa in i duchen sen ska jag cykla iväg till Sofia.
Hoppas ni får en bra kväll, för min kommer iallafall bli bäst :D

I can walk on water

Nu sitter jag nyduschad i mitt nystädade rum, skönt att ha ordning på allting igen. Jag har även rensat garderoben och fått plats för nya kläder, det känns bra!
Rasmus lag vann mot IBK med 10-4. Det var en galen match, men rolig att se.
Det enda som stör mig nu är att min mobil inte kan ta emot sms.. och ibland går det inte att skicka heller. :(
Just nu har jag inte så mycket mer att skriva. Pusss


When the stars go blue

Det är lördag och här sitter jag med datorn i knät och lyssnar på Pussycat dolls. Jag har städat hela badrummet och ska snart ta itu med mitt eget rum. Men det är så svårt att börja för halva garderoben ligger på golvet och det är bara massa papper och skolböcker överallt, ingenting är i minsta ordning och de känns tungt. Den 30 januari tänker jag gå på bio och se "i taket lyser stjärnorna" Boken är riktigt bra och jag har sett en trailer på filmen och den verkar vara minst lika bra!
Jag och mamma ska troligtvis åka och hälsa på morfar idag, då hoppas jag på att få träffa mina älskade kusiner, Mickis och Robin!
Ikväll spelar storebror innebandymatch and I´ll be there. Vad händer mer ikväll?  
 

love story

Efter tre år gillar jag fortfarande dig. Egentligen vet jag inte varför, eller jo för att du är du såklart men samtidigt förstår jag inte. Men det spelar ganska liten roll. Du gör mig lycklig av att bara finnas till, and that´s great! Sålänge som jag får ha dig som en perfekt dröm ska jag vara glad. Men samtidigt kan jag inte gå runt och vänta hur länge som helst på att du ska komma till mig. Jag är hellre olycklig på sanningen än lycklig på en lögn, så jag ska verkligen satsa allt denhär gången. Går det skit så går det skit men då vet jag iallafall.
Igentligen så är det helt onödigt att jag ens skriver det här för jag vet att du ändå inte läser min blogg. Men på något sätt känns det bara bra att skriva av sig. Och ifall du nu av någon anledning skulle läsa det så var det här mitt lilla "kärleksbrev" till dig, och förresten så vet nog du vem du är!  I´m yours I´m yours I´m yours I´m yours

                                                                     

talk you down

I morse vaknade jag med huvudvärk och sjukt ont i magen. Det var alltså ovanligt trögt att gå upp ur sängen.. En halvtimme innan vi skulle börja första lektionen låg jag fortfarande kvar under det varma täcket och tyckte synd om mig själv. Men som tur var kom jag iallafall i tid, eller kanske 10 minuter försent eller vad det nu blev, men idag var en sån dag som jag bara inte orkade bry mig. Jag har gått och vart lite smådeppig hela dagen men på bilden fick Emil och Julle mig på bättre humör! Efter skolan åkte jag och Carrokrook hem till mig och gjorde typ absolut ingenting mer än att prata massor. Sen var det dax för IBK-match. Dom spelade 10-10 mot Hässelby. Det var bra match!
Imorron är det 100% sovmorgon för jag har absolut inget bestämt som jag ska göra. Skönt.
Nu tänker jag ta den sista pepparkakskolan och fortsätta chatta med Olivia.
Ciaoo

Sorry, I´m in love

Torsdag, veckans värsta dag, då vi har SO, NO, Svenska, Matte, Spanska och idrott fast den är rolig.
Men det slingrar man sig lätt förbi med dom underbara människorna som man har omkring sig! Efter skolan kom Jonna hem till mig. Hon hjälpte mig lite med engelskan och sen skulle jag iväg på a-lagsträning. Den gick bra även idag.
I helgen är vi spellediga och det ända jag har inplanerat är att jag ska se IBK´s match, sen tar jag helgen som den kommer.
Nu ska jag fortsätta med engelskan som är till imorron..
Godnatt :)


I hate this part

Från en tisdag som var den sämsta på länge till en underbar onsdag!
Som sagt, gårdagen var en sån dag då man lika gärna kunnat lega kvar i sängen för inget blev ändå bra. USCH!

Men idag var allt wonderful. Det började med idrott då vi körde "cp-bandy" (jag vet faktiskt inte vad det heter?) Sen hade vi Nolektion då jag, Emil och Lukas satt och skickade töntiga lappar till varandra. Jag lyssnade som vanligt inte på vad Micke sa. Jag måste verkligen skärpa mig!
Lunchen och matten gick snabbt, sen hade vi slöjd, jag och Emil körde lite High School Musical innan vi började. På engelskan hade vi förra årets NATIONELLA PROV för att få känna på lite hur det går till och så. Ehm jag vet väl inte riktigt hur det gick men..
Efter skolan åkte jag, Sofia och Amalia hem till mig och toastade och drack te, sen var det full fart iväg till träningen. Träningen idag var verkligen hur kul som helst, det kändes som vi bara tränade i en halvtimme fast den var en och en halv. Förresten så gick det riktigt bra för mig. Jag spelade libro för första gången i mitt liv. Jag och Didrik var ett backpar och Emma, Maria och Anna var forwards.
Nu tänker jag krypa upp i sängen med datorn i knät och göra engelskaläxan och plugga lite spanska.

Jag tänkte också bara tipsa om carolinekrook.blogg.se HON ÄR BLAND DE BÄSTA SOM FINNS!<3



kisses don´t lie

Första lektionen hade vi So, den pratade vi oss snabbt igenom, sen var det Spanska då vi såg på Ice Age, och jag och Denise garvade åt typ allt, lite pinsamt att vi sitter och skrattar helt själva. Men men, det är bara för att jag och Denise har den bästa humorn! (kanske sämsta?) Efter spanskan hade vi Svenska och det gick så otroligt segt. På lunchen var det PANNKAKSTÄVLING, vem vann om inte jag och Carro? 11 pannkakor var, yes! Vi är obesegrade varje gång.
Sen var det gitarrspelande på musiken, ganska roligt. No:n var riktigt rolig! Eller inte själva No:n men Jag, Carro, Julle och Lukas hade kul. Haha puss


here in your arms

Torsdag.
Jag somnade runt 3 och skulle upp vid 7, iiinte kuuul! In i duchen, på med kläder och smink sen var klockan tio i och jag skulle ut och hämta cykeln, trodde jag ja. Men då har haspen frysit fast i dörren så jag kom inte in i boden.. Jag ringde då till Sofia och vi bestämmer att hennes mamma ska köra oss till skolan istället.
Det var faktiskt riktigt kul att få träffa alla idag igen och själva skoldagen var lagom slapp. Idag har jag även gjort ett besök hos naprapaten för min nacke krånglar igen. Jag vet inte hur bra resultatet blev riktigt, men jag kunde iallafall inte träna med varken a-laget eller distrikslaget.. booooring
Istället toastade jag och Sofia mackor och lyssnade på massa bra musik. mysmys. Ikväll ska vi nog träffas massa folk och se på någon bra film.
Ciaooo



no one

Gårdagen stod för en vinst mot Klinte med 15-0.

I morse ringde min mamma och väckte mig.. Klockan var då tio i ett så det var lika bra de, haha. När jag gått upp och gjort mig i ordning kommer Carro, Sofia och Amalia förbi. Vi var ute och gick i över en timme, sen gick vi hem till Amalia för vi skulle spela Giutarrhero men som vanligt har Amalia glömt nyckel så vi fick gå hem hit istället, hah! Vi drack te sen såg vi på film. Lagom slapp dag.
Imorron börjar skolan igen, OH NOOOO!! fast lite mysigt att få träffa bästa-klassen-i-hela-världen igen<3


bring me to life

Igår var jag, Sofia, Jonna och Amalia på en långpromenad, det var härligt även om omständigheterna var lite mindre härliga. Idag var det pulka åk med kusiner och Jonna, mucho mysigt! När vi kom hem var våra tår is så vi bäddade ner oss i sängen och kollade på film tills vi blev hungriga.
Nu sitter jag här i mitt rum, lyssnar på musik och längtar till sommaren.

I know how I feel about you now

Som sagt, vi var laddade till tusen och slog Follingbo med 8-3! Jag spelade med Issa och Olivia. Det gick super för oss, jag gjorde en assist till Olivia och ett mål.
Efter matchen åkte jag och Ida direkt ut till fårösund på innebandyläger, det var skoj!
Nu ska jag hem till Jonna, Puss


I´m in heaven when you kiss me

Dom här första dagarna på det här året har varit riktiga slöardagar med sovmorgon, film, och dator. Skönt och behövligt.
Men idag är jag stolt över mig själv! Klockan 8 imorse väckte mamma mig. Rummet var iskallt och ute snöade de. Eftersom att jag inte hade något val så var det bara att sätta på sig träningskläderna och sen äta frukost. Vid halv 10 var jag på Gutavallen och började värma upp. Sen sprang vi 3 km. Jag kom 3:a in i mål och jag är nöjd med de! Ikväll har vi match mot Follingbo i Södervärn kvart över fem. Vi kommer vara laddade till tusen!
Men nu tänker jag se på Björn Gustafsson.
ciaooo


känslan kommer tillbaks

Nyårsafton firades med de vanliga tjejerna och sedan häng i hamnen med alla möjliga! GREAT!!
Först lagade jag, Amalia och Sofia 3-rätters middag sen kom Hanna, Carro och Anna och vi lyssnade på massa bra musik tills det var dags att ta sig ner mot hamnen och fira tolv-slaget. När jag såg Denise blev jag så glad så jag sprang och lyckades halka på klacken och slog knät så det började blöda och dom nya jeansen gick sönder.. Det förstörde lite av kvällen men snabbt blev jag på andra tankar igen, GOTT NYTT ÅR!

Kan inte säga något annat än att din kram betydde<3