you don't know what you got, until you missing it a lot

Idag gick jag i skolan några timmar. Det låter sjukt men jag har verkligen saknat skolan, okej nej, inte att sitta och jobba kanske, men att få vara med klassen. På engelskan skulle jag tydligen redovisa min bok (?) Fast det gick ändå ganska bra tror jag! Jag har fått en hissnyckel så jag slipper hoppa upp och ner för alla trapporna. Men Jag och Carro var inte så skillade på att trycka på rätt knapp. Första gången hamnade vi vid bibloteket, andra gången kom vi till källaren och när vi skulle till bilden åkte vi förbi den och kom för högt upp. Jag och Julle var lika sämst, vi hamnade också i källaren.. Det är riktigt oklart om på vilken trapp man ska trycka. När jag och Julle skulle åka upp från källaren stängdes dörrarna, hissen åkte upp och det hände absolut ingenting. Dörrarna öppnades inte och där ståd vi och ba: What? Sen ryckte Julle tag i nödtelefonen och då gick dörren upp. Hahah, lyckat!

Mamma kom och hämtade mig i skolan och vi åkte hem och såg på Björn bröder, sen skulle vi se på Madagaskar men då somnade båda två, så jag vaknade nu för ungefär en halvtimme sen.
Då ringer Amalia, Sofia och Carro och säger att dom har kommit på den ULTIMATA IDÈN! Och det hade dom verkligen gjort, dom ska hämta mig med en spark och om dom inte inte hittar sparken så tar dom en pulka. Sen ska vi hem till Amalia och förtsätta se på OC. Jag kan inte göra något annat än att titta på film nu.

Imorron ska vi gå i skolan. Det är lördag men vi har lördagsläsning.
Ha en toppen kväll!


Kommentarer
Postat av: Emelie R

Hoppas att ditt knä blir bättre snart gumman :)<3

2009-02-14 @ 18:27:37
Postat av: louise

saknar dig med stumpan ! <3

2009-02-15 @ 11:19:18
URL: http://outkast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback